Aşk İlişkileri Yurtdışında ki Kızlar neden bu kadar iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şaka yapmıyorum cidden neden bu kadar iyiler gördükten sonra ben kız görmemişim demek ki diyorum Güncellemeler+1 yıl Gerçekten iyiler ama kabul edin Yurtdışında ki Kızlar neden bu kadar iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Ben bir tane tanıdım erkek düşmanı abi kimi görse ekliyor telefona o saatte kızdan ayrıldım bana göre biri değildi.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buraya gelen de değişiyor zaten Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Bunu buradakilere soracağına onlara sorsaydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dil farki var Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. güzeller 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl abaza 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkışlar hep kazanmış ruhum dar sokaklarda sen ne diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bir tane tanıdım erkek düşmanı abi kimi görse ekliyor telefona o saatte kızdan ayrıldım bana göre biri değildi..
Buraya gelen de değişiyor zaten
Bunu buradakilere soracağına onlara sorsaydın
Dil farki var
güzeller
abaza
Ne alaka?
çıkışlar hep kazanmış ruhum dar sokaklarda sen ne diyorsun