Mutlu pazarlar. Az önce çok güzel bir alıntı okudum. Ne kadar haklı bir haykırış. İç sesim misali paylaşasım geldi…
BASİT SEVİYORSUNUZ!

Güzel sevenleriniz olsun hep…
Mutlu pazarlar. Az önce çok güzel bir alıntı okudum. Ne kadar haklı bir haykırış. İç sesim misali paylaşasım geldi…
BASİT SEVİYORSUNUZ!

Güzel sevenleriniz olsun hep…
Basit sevmek ve güzel sevmek diye bir ayrım yoktur bence. Sorudaki olay zaten bir sevgi değil, bir sahip ve köpek arasındak ilişkiyi tarif ediyor.
Basit sevmek karşındakini herşeyiyle sevmektir bence. Olmasını istediğin gibi değil, olduğu gibi sevmektir. Güzel sevmek ise empati kurup karşındakinin beğenmediğin yönlerinin nedenini anlamaya çalışarak sevmektir.
Tabi bu sadece benim düşüncem olup herhangi bir kitaptan, yazardan, şairden, hikayeden alıntı değildir.
Hayat paylaşınca güzel... bütün herseyi tek başınıza omuzlayamazsiniz acıyı da sevincide basit ama paylaşımcı olmak gerek karşınızdakinin de sizin gibi bir insan olduğunu bilerek..
Çok özel severim. İlgimi alakamı sonuna kadar hissettiririm. Korur kollarım ve ne ben ne bi başkasına ezdirmem. Her anı ilk anmış gibi yaşatmaya yaşamaya çalışırım
Eig için teşekkürler 🙏
çok güzel basit severim ben :)
Cevap
7Cevap
Güzel seviyorum
Manyakça seviyorum ben.. :))
Bazen haysiyetsiz çıkıyorlar ama olsun.. O da bir sınav..
Harika bir paylaşım olmuş eline sağlık teşekkür ederim
çok güzel ve çok doğru yazılmış kendimce güzel sevmeye çalışıyorum işte
Güzel ve anlamlı severim. Tükenmeyen vs çoğalan bir sevgide buluşur bu..
Ben cok güzel sevmiştim...
Güzel severim bir Gül'ün çiçek açması gibi tıpkı
Basit olsun daha güzel
Sevgili yaşıtım. Nasılsın
Ben de iyiyim teşekkür ederim
guzel sevenlerdenım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?