Aşk İlişkileri Hocam ilk aşkınız kaçıncı sınıftaydı? Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim anaokuluydu🤧 Hızlı zamanlarımdı🙂 Güncellemeler+1 yıl Krdşm cevap yazın soru sorduk yani yaw Hocam ilk aşkınız kaçıncı sınıftaydı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. 7. sınıfta 0 1 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Way be herkes ortaokulda aşık olsun, ben anaokulu aşkımla ortama giriş yapayım
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 4-5 sene önceydi baya kötü olmuştum olmasaydım keşke tansiyonum 18/12 olmuştu reddedilince 0 4 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Ow üzdün knk🤧🚬🚬 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Sevince çok ince düşünceli herşeyi düşünen mutlu etmek için herşeyi yapıyorum böyle oluncada üzüyorlar Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Knk bu hayatta hiç kimseye gereğinden fazla değer vermicen, yoksa g@tü kalkıyor 😌🤝💅🏻 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Yapım bu sevince böyleyim Yorumla
AustinGarrix Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnsanın okullarda ki gibi gelip geçici şekilde birilerini sevmesine aşk demem, hoşlantıdır o sadece 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Okula gitmiyordum sanırım. 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hocam aşkım 26 yaşında oldu benim 0 9 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Yazdık ya ne kiziyon Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Sana kızmadım hocam sakin üstüne alınma jsnjzbsjsjebd Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Kime hocamm Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Cevap vermeyenlere Yorumla izmirli_beyy +1 yıl İşleri vardır ne kiziyon hafta sonu bugün herkes manitasiula Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Tabii Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Sen ne yapıyorsun burdaaa Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Horon tepiyorum knk Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ana oku ne ya opustiniz. mu anaokulunda Yorumla
Kızlarsıkılıyormu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Anaokulu mu. iyi ki ananın karnındayken değildi 😂 1 4 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Beşik kertmesi yapılmadıysa bilemem Yorumla Kızlarsıkılıyormu +1 yıl Abartma lütfen Yorumla Kızlarsıkılıyormu +1 yıl 🤔 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Benim arkadaşıma beşik kertmesi yapılmış ve şu an beşik kertmesi yapılan çocukla sev Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ortaokul 1 1 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl İdeal ilk aşk ortaokulda olur Yorumla
Berkecan0721 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hiç olmadı beee😔😔😔 0 13 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Üzülme knk olur elbet🤧🤝🙂 Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Olmuyor laaa olmuyor offf😔😔😔😭 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Knk sevmek senin elinde, her yerde taş gibi kız var git sev birini Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Sevemiyorum yaaa Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Denedim olmuyor Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Siteden birine sanki aşık oluyorum Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Ooo tamam git açıl kıza Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Açılacam Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Redderse de boş ver sıkma canını Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Reddetse nasıl sıkmayayım laaa Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Knk yani türkiyede bilmem kaç tane kız var bulursun illa ki başkasını Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Yok bulmak istemiyorum bulsamda sadece cinsellik için bulurum oda belki olmaz Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Knk senin sevdiğin olmayabilir ama seni seven biri vardır belki, cinsellik işin ödülü yaw🙂 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç aşık olmadım 0 4 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Ooo knk ksbzjsnxjskdn hoş geldin paşam Yorumla KaanArducc +1 yıl Hoş gördük hocam gececiyiz gene Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Tabi aw ne sandın🙂😌 Yorumla KaanArducc +1 yıl Ben kaçtım hocam, iyi akşamlar. Yorumla
Kozlktzkaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Her sorunda Hocam kapalı mısın 0 5 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Hoca camide mi bi tek knk okuldaki hocan ne oluyor o zaman (hyr açığım bu arada) Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Öğretmenim oluyor Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Way ciddi misin knk sabırr Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Tamammmmmmm Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl 🤧🙂 Yorumla
BellinaLuco Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 5 . Sınıf 0 1 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Waaay Yorumla
_diablo35__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Ana okulu mu 0 5 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Toy zamanlarımdı knk 🤧🙂 Yorumla _diablo35__ +1 yıl Anladım baya hislisin Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Benden hızlısı mezarda knk😌💅🏻 Yorumla _diablo35__ +1 yıl Konuşmak isterdim seninle Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Tamam🤝 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl lise 2 0 2 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Hocam ilk aşk için lise biraz geç değil mi Yorumla 26042022 +1 yıl ilk okulda zamanı çok yer değiştirdik fırsat olmadı :D Yorumla
Olmuyorsaolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sen çok hızlı baslamissin 😊 0 2 Yorumla Olmuyorsaolmaz +1 yıl 1. Sınıfta Yorumla Olmuyorsaolmaz +1 yıl Simdi kac yaşındasin sen Yorumla
cvs32 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl lise 0 1 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Olm lisede ilk aşk mı olur herkes lisede manit yapıyor🤧💅🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
7. sınıfta
Way be herkes ortaokulda aşık olsun, ben anaokulu aşkımla ortama giriş yapayım
4-5 sene önceydi baya kötü olmuştum olmasaydım keşke tansiyonum 18/12 olmuştu reddedilince
Ow üzdün knk🤧🚬🚬
Sevince çok ince düşünceli herşeyi düşünen mutlu etmek için herşeyi yapıyorum böyle oluncada üzüyorlar
Knk bu hayatta hiç kimseye gereğinden fazla değer vermicen, yoksa g@tü kalkıyor 😌🤝💅🏻
Yapım bu sevince böyleyim
İnsanın okullarda ki gibi gelip geçici şekilde birilerini sevmesine aşk demem, hoşlantıdır o sadece
Okula gitmiyordum sanırım.
Hocam aşkım 26 yaşında oldu benim
Yazdık ya ne kiziyon
Sana kızmadım hocam sakin üstüne alınma jsnjzbsjsjebd
Kime hocamm
Cevap vermeyenlere
İşleri vardır ne kiziyon hafta sonu bugün herkes manitasiula
Tabii
Sen ne yapıyorsun burdaaa
Horon tepiyorum knk
Ana oku ne ya opustiniz. mu anaokulunda
Benim olmadı ask felan 😀
Anaokulu mu. iyi ki ananın karnındayken değildi 😂
Beşik kertmesi yapılmadıysa bilemem
Abartma lütfen
🤔
Benim arkadaşıma beşik kertmesi yapılmış ve şu an beşik kertmesi yapılan çocukla sev
Ortaokul
İdeal ilk aşk ortaokulda olur
Hiç olmadı beee😔😔😔
Üzülme knk olur elbet🤧🤝🙂
Olmuyor laaa olmuyor offf😔😔😔😭
Knk sevmek senin elinde, her yerde taş gibi kız var git sev birini
Sevemiyorum yaaa
Denedim olmuyor
Siteden birine sanki aşık oluyorum
Ooo tamam git açıl kıza
Açılacam
Redderse de boş ver sıkma canını
Reddetse nasıl sıkmayayım laaa
Knk yani türkiyede bilmem kaç tane kız var bulursun illa ki başkasını
Yok bulmak istemiyorum bulsamda sadece cinsellik için bulurum oda belki olmaz
Knk senin sevdiğin olmayabilir ama seni seven biri vardır belki, cinsellik işin ödülü yaw🙂
Hiç aşık olmadım
Ooo knk ksbzjsnxjskdn hoş geldin paşam
Hoş gördük hocam gececiyiz gene
Tabi aw ne sandın🙂😌
Ben kaçtım hocam, iyi akşamlar.
Her sorunda Hocam kapalı mısın
Hoca camide mi bi tek knk okuldaki hocan ne oluyor o zaman (hyr açığım bu arada)
Öğretmenim oluyor
Way ciddi misin knk sabırr
Tamammmmmmm
🤧🙂
5 . Sınıf
Waaay
Ana okulu mu
Toy zamanlarımdı knk 🤧🙂
Anladım baya hislisin
Benden hızlısı mezarda knk😌💅🏻
Konuşmak isterdim seninle
Tamam🤝