Merhaba arkadaslar,
Biri var (eski sinif arkdasim) ona ister istemez asik oldum, onu seviyorum. Ama ona nasil acilacagimi hic bilmiyorum? Bana yardim edin neolur? Neler demem gerekir nasil acabilirim konuyu?
Cocuk aslinda anlamis hoslandigimi sahte hesap acip agzini yoklim dedim hemen senmisin diye sordu ve bende hayir dedimm.,
neolur yardim edinnn
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsee yokmuuuu😭😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani açık konuş biraz hoşlandığını hafifçe belli et biriyle tanışıyor gibi degilde değerli biri olduğunu hissettir
Cok sagol, ama galiba zaten anlamis hoslandigimi.. cunku sahte hesapta yazdi galiba o benden hoslaniyor dedi. Ben yok o degilim diyince. Aradan bir ay gecti yani o sahte hesapla konusmamiz. Ikimizde oyle yazismayiz yani..
Ama ona desem seninle bi musait vakitte konusalim diye olur mu acaba? Ve orada zamanl gelince desem birsey demek istiyorum ama utaniyorum felan? Bilemedim yaaa korkuyorum
Valla ister yap ister yapma kendin bilirsin ama karşındakine değecek mi önce ona karar ver okey sesli konuş görüntülü konuş sonra da kendini hazır hissedince buluş rahat olduğunda da duygularını belirt
Hmm. Neyse artik bakalim.
Honda ile geç yanından peşinden gelir
Onda bmw varken onu mu gorur
Honda Bmw den değerli marka olarak birsey bilmiyon konuşuyon Bmw Honda dan çok geride
😂😂😂😂
Elinde net var az dünyadan haberin olsun Türkiye dışına çıkar az kafanı Honda kim önce onu öğren koca uçak yapan markadan ağır sanayi devinden motor devinden deniz taşıtları tarim makineleri motorbisiklet robot devinden soz ediyom ayrıca yedek araba markası olan bir devden soz ediyom bir cacık bilmiyon bari atlama adamın çıkardığı her mal yok satıyor 🙂
Bmw bokk yemiş apaçi tayfasına hitap eden sıradan içinde Peugeot motoru taşıyan bir cacık marka daha çok ekmek yemesi lazım Koca Honda ya yetişmesi için hemde bmw ler sağlam değil ssnayii den çıkmıyor 🙂
Yaa arkadasim bunlardan banane? O markayi ben sevmiyorum hemde. Satici felanmisin? Ilkkez senden duyuyorum bmw den daha iyi demen.
Hem birini arabayla goz boyama olmazz!!!
Ay amaaaan git söyle açık açık neyden korkuyon et yığını işte skemdkdk
Acik acik gidipte seni seviyorum diyemem ya biranda. Evet korkuyorum
Niye
Ben söyledim 4 yıldır beraberiz
Bilmiyorum yaa😞 Hayal kirikligina ugrayacam diye, ya da o kabul etmezse baskasina der
Ohh neguzell😍 Rabbim bir omur boyu birlikte olmayi nasip etsin size insallah
Aminn
Şöyle düşün hayal kırıklığı yaşayabilirsin ki bu çok normal bi his ama bundan korkarak da duygulardan kaçarsan hayatın ne anlamı kaldı ki 2 gün sonra gülersin
Evett cok haklisin aslinda🥺 Bunu nasil yaparim hic bilmiyorum
Bide soyle dusunuyorum. Hani anlamis zaten hoslandigimi. Yani oda birsey hissetmis olsa oda bana gelirdi heralde deme?
İş at çocuğa rezil olmaktan korkuyorsan zaten sen olduğunu anladığı için yeterince olmuşsun KSMSMSKSKD
Ona dedim zaten benim olmadigimi dedim..
Birden şöyle dim dik şok olsun
Oyle olmaz yaa.. seni seviyorum diye yazamam biranda😭
Cevabiniz icin cok sagolun
Neden yazamayasin ya şok olur bence eli ayagina dolaşır belkide hoşuna gider
Bilmiyorumm yaa pekte sanmiyorum😭 Zaten anlamis hosmandigimi
Anladığını nerden biliyorsun
Sahte hesaptan.. ordan yazmistim hayatinda biri var mi felan diyede. Sonra oda dedi senmisin.. 4 kere felan dedi. Dedim yok o degilim niye dedin onu dedim. Oda dedi galiba benden hoslaniyor
Şöyle o zaman iste
Nasil soylicemi dusunuyorum
Pat diye işte
Oylede olmazki biranda seni seviyorum demek
Yahu neden olmasın şöyle çocuğun instasini özelden ben solucem senin yerine sonunda
Numarasi var bende😂😂 Yazarsam WP den yazarim zatende. Ama heey seni seviyorum diyemem cok yanlis
Aşk mesk konusu açıp şöyle o zaman
Istee Sorunsa su ki pek hatta hic oyle konusmuyoruz. ya da iste yazismiyoruz
Şöyle pat diye ben seni seviyorum diye
ya da ona sorcam musait vakitte konusalim diye olur mu acaba? Ve orada zamanl gelince desem birsey demek istiyorum ama utaniyorum felan? Bilemedim yaaa korkuyorum
Neden korkuyorsun beyansoyle gitsin
Red eder diye heralde bilmiyorum
Söylersen içinde kalmaz en azından
Aynen oyle enazindan yoluma bakabilirim.. Şu an okadar cok gorucu varki😭 Ama istemiyorum
Aaaa takiplerde çok
Evet🥺
Takip atarmisin
Neden
Sardı sohbetin
Hmmmm? Şu an benim uyumam gerekiyor