Güncellemeler
+1 yıl
Bana sahne kıyafetleri alacakmış kabul edersem alışverişe gidicez daha
Ben şarkı söylüyorum küçüklüğümden beri arkadaşıma pavyonda çalışmak istediğimi söyledim onun bi tanıdığı varmış pavyon isletiyormus adamla buluştuk gönül yazar gibi afişlerimin olmasını istiyorum dedim o kolay sen yeter ki gel dedi her gün şarkı soylucekmisim türk sanat müziği alaturka falan akşam 6 dan gece 4 e kadar sizce bu işi kabul etmeli miyim gecelik 3 bin diyor ama pavyondaki adamlara alkol aldırmam gerekiyormus yapar mıyım bu işi sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kabul etme guvenme bir kere dusersen cıkısın zor bulaştıgın zaman
İnsan herşeye alışır yasarsin. Ama ücretli görüşmeye de alisman istenirse
Ben yaptım ama bazen ilişki vs de istiyorlar adamlar canim
Ben ilişkiye girmem sadece şarkımi söylerim
Ben de öyle dedim ama sonrasında talep olmuyor, işten çıkmak zorunda kaliyorsun
Gecelik 3 bin iyi mi sence
Şu piyasada normal , dur gizliden çıktım bana yazsana ordan daha rahat konusuruz
Bence kesinlikle kabul etme giriş o giriş olir
Ne dion anlamadimcanim
Pavyonda çalışsammi assolist olarak
oo calis calis ohhh
Silah zoruyla seninle olurlar artık.
Nasıl yani
Pavyon pislik yuvası gidersen eğer görürsün...
Bişey olmaz be
Bak bir olay başıma geldi anlatmamı istersen anlatırım tabi ki gerek bir olay?
Olur
Ben geçen sene yolda yürüyordum yolda bir erkek ve bir kadının kavgasını gördüm adamın elinde çiçekler falan hani karı koca diye karışmayayım dedim neyse biraz daha ilerledim kadın küfürler etmeye başladı git başımdan belamısın istemiyorum seni rahat bırak peşimi dedi bağırdı imdat diye bende o arada izliyorum millet balkona çıkmış film izler gibi izliyor olayı neyse ben yaklaştım kardeşim rahat bırak kadını dedim baktım bana dinlenmeye başladı o esnada tartıştık belinden bir tane glock çıkardı ben buyum ben şuyum dedi tehdit etmeye başladı baktım bir arabadan 4 adam indi üstüme geldi hepsi de aygır gibi o an beynim durdu beynime kan fırladı sanki bende çıkardım üstümde 17+1 sarsılmaz vardı çıkardım sık lan dedim hadi yiyorsa sık dedim 4 kişinin önüne sıktım adamlar kaçtı arabayla adamda öyle orada kaldı defol git dedim bir daha bu kadını rahatsiz etme adam görüşeceğiz dedi ve gitti ve o adamı hiç tanımıyorum bile korku insana neler yaptırır kızı sevseydi emin ol bana sıkardı orada benim de dişli olduğumu gördü tabana kuvvet kaçtı sonra kadına arabasına kadar eşlik ettim bir tane beyaz pego 307 vardı kadının dili damagi kurulmuştu geldi kolumu tuttu bana dua etti ben pavyonda çalışıyorum dedi müzik söylüyorum her gün böyle tacizlere maruz kalıyorum diyor hatta evinin önüne gelen bile varmış tehdit eden kadın zaten bırakıp ailemin yanına döneceğim dedi sonra sarıldı bana ben hayatımda öyle candan sarılan biri görmedim gel kahve ısmarliyim sana dedi yok hayır işim var dedim çiçekleri de attı çöpe 😀 bana tekrardan teşekkür edip saol delikanlı dedi arabasına bindi gitti..
zengin müşterilere satmaya kalkarlar seni
Pavyon işleten adama güvenme tabi ki.
Niye
Seni şarkı söyletcem diye önüne gelen hanzoya satar. O hanzolardan biri kafayı sana takar bi de o satar. Olmadı bi köşede gebertiler adını da kimse anmaz
kendi müziklerini neden yapmıyorsun
Nasıl yani
baya. madem sesin iyi şarkı çıkart, albüm yap
Pavyona düşcek slk
sıkıntılı iş
Pavyon gülü müsün