İlişkinin olmazsa olması mıdır el ele tutuşmak öpmk sarılmak sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet heyecanlıdır
Olmazsa olmaz değil de, aşkın gereği diyelim. Aşk varsa doğal ve hak olur bu istekler, arzular, hayaller, beklentiler.. Yoksa laf salatası, fasa fiso değil hiç bir şey
el ele tutuşmanın heyecanı meyecanı yok moruq insanın eli terliyor
hoşlandığım kız bana sarılmıştır ruhum bedenimden ayrılmıştı evet çok heyecan verici duygu çok hoş ve güzel bir duygu
Ya ynei sayılır ilişki ve sadcwe el ele tutuşup sarılıyoruz o kdr geöen gün sarılırken boynundan öptüm çok gairp bir şekilde bilmeden oldu vallahi o da şaşırdı ama tepki vermedi
bilmeden olmadı aslında hissiyatların duyguların onun boynunu öpmek istedi sende öptün rahat ol için rahat olsun onunlayken
Hoşuna gitmişmidir aslında temas severim ama sevdiğim adamla isterim demek ki sevmeye başladım onu yoksa iğrenirim bn asla öpmem kimseyi dmeke ki seviyorum inş onun da hoşuna gitmiştir
Aynen aynen onu da diyecektim hoşuna gitmiş ki tepki vermemiş
Sen onunlayken rahat ol samimi ol
Değildir , fiziksel temastan ziyade ruhsal temas gibisi yoktur
her şey heyecanlıfır. bazen uzaktan görmek bakışmak.. koklamak hepsii
Guzel sevene bakismak bile heycan verir
hep el ele tutuşmak sıkar beni
Evet sen yapmadinmi hic
İlk sevgilim de ynei yeni yapıyorum böyle şeyleri maalesef 19 yaşındayım sarılıyorum ya da elini tutunca hoşuma gidiyor acaba onun da gidiyor mu idye sordum
Gizliden çıkıp yorum yapar mısınız mesajlaşsak acaba size sormam gerken şeyler vae yardımcı olur musunuz mesajdan atamıyorum bn gerçi mesaj xper puanım düşükmüş
Evet önemlidir haz verir
Ynei başladık ilişikiye şu an sadcwe el ele tutuşup sarılıyoruz ve sarılırken geçen gün boynundan öptüm istemeden inş hoşuna gitmiştir
Gitmiştir kesin
evet
Huzur verici bence
Çok hoş duygular
Kzılar sever temas etmeyi peki ya erkekler de sarılmaktan el ele tutuşmaktan haz alır mı ilişki ynei ible olsa
Ben de seviyorum teması, rahatsız olmam, hoşuma gider yani
Bn ynei başladım ilişkiye daja öpüşme olmaıd ama erkekler öpüşmekte de hoşlanır herhalde yoksa kız istiyor diye mi katlanır
Öpüşmek çok güzeldir, o da sever
Bn erkekler öpüşmekten hoşlanmıyor sanıyordum iyi ki seviyorsunuz bnce öpüşmek baya önemli yani hoş güzel isterim sürekli öpsün hatta her yerimi öpsün 😜
Çocuk şanslı desene, umarım çabuk alır mesajı da doya doya öper her yerini , var mı özel bir istek öpmesi için
Göğüsümden boynumdan isterim hayal ediyorum da çok hoşuma gider zaten kendim avuçlayınca uçlarına dokununca bile haz alıyorum bir erkek yaparsa uçarım herhalde her buluşma bittiğinde zaten göğüslerimi bastırıyorum öyle sarılıyorum inşallah hissediyordur ya bilmiyorum içimde canavar var baya aç böyle şeylere ilk sevgilim zaten çocukluk aşkım dı uzun zmana dır hayalim olan birisi o yüzden naptım yani şaka gibi ellerim hep onun üstünde boynunda özellikle boynundan tutuyorum niyeyse
O da senin gibi temas ediyor mu seni öperken başka yerlere
Hayır ya o çok katı ağır yaş olarak da büüyk zaten 9 yaş var o 30 bn 20 yim
Fark etmez, sinyali alırsa uçurabilir seni 🙂 tecrübeli mi biliyor musun
O öpmedi dhaa beni sarılırken bn ellerimle yüzünü tuttuğum zaman yanağından öptüm sadece
Hmm, ufak bi’ dokunuşla ateşle bakalım neler yapacak sana
Çok ilişkim olmadı dedi bilmiyorum ki bn sordum kaç tane ilişkin oldu idye saymadım ama çok fazla olmadı diye adam doktor zaten bn sanmıyorum çok ilişkisi olmamıştır
Belli olmaz o, ilk temasta anlaşılır az çok
Naısl yani ufak dokunuş derken anlamadım ki
Dudağını öpmeye başladığında elleri nereye gidecek, seni tutacak mı, devam ettirecek mi, kucağına alacak mı, temas öpücük, alev devamındakiler
Ha yalnız kalamadık hiç ileride yalnız kalırsak görürüz
Arabada falan bi’ yokla bakalım, sen de merakını gider, seveceksindir eminim
Öpüşmek için o adım atsın ya bn utanırım onu da o yapsın bari hiç o kdr yakın davranmadı öpecek gibi olmadı yani öpse itmem ama o korkuyor da olabilir isterim istemem diye
O yüzden sinyal ver diyorum, yoksa çekinebilir
Neyse ya olacağı var ise olur bir şekilde inşallah
İyi eğlenceler şimdiden, kişisel bakımını ihmal etme buluşmalardan önce
Aynen yapıyorum saol konuşma için
Bol şans
Evli değilsen haramdır heycan katar
Sıvı bile gelir menı
Ooo sarılmaktan vs de mi etkileniyorusnuz yahu yuh
Evet
Normal ne yuh?
Yaa şimdi biz kızlar temas severiz ama erkekler hem seviyor hem de haz duyuyor yani peki kalkar mı sarılırken öpsem felan boynundan öpüyorum genelde dediğin giib sıvı geliyor mudur
Hiç çıkmadığım için bilemem ama ilksen olur
Hmm adam 30 yaşında alışkındır keisn
Evet alışkın
Hmm onu kolay kolay etkileyemem demi sonuçta çoğu şeyi yaşamıştır ilk yaşasa çabuk etkilenir ama artık alışkanlık olmuştur keisn arkadaşım da dedi zatne bu çocuk yaşayacağını yaşamıştır zaten diye
Yani yaşamıştır tabi yaşına göre etkilenirsin bence