Aşk İlişkileri Hiç en iyi arkadaşına aşık oldun mu? flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ♡✧ " insan en yakın arkadaşına aşık olur mu? diyenler olacak ama olabiliyo işte 👀 Hiç en iyi arkadaşına aşık oldun mu? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl daha birkac saat once dedikodusunu yaptik ya wpdjkfldjf 0 3 Yorumla flrttaxx +1 yıl neyin? fkxks Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl birinden supheleniyoduk iste hoslaniyo falan diye en sonunda yazdik dedik boyle boyle hani durumlar nedir isin asli nedir falan ve tahminimiz dogru cikti olaylar karisik yani bu hafta agdbjx Yorumla flrttaxx +1 yıl ne anlatıyon dklslağ senin kafa mükemmel Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sevgili marla, cigaranın koru büyük.Kor gibi yansın halinden utansın hor görme o yansın sen söndürme... 0 0 Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yok olmadı ama hiç bir şeyim oldu var olmayan bir şey bir kibrit kadar değerleri yok artık. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En yakın arkadaşımın abisini iki sene sevmiştim 0 0 Yorumla
Brkhcgl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Senin gibiler affeder eminim 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemde en âlâsından oldum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olmadım.. 0 1 Yorumla flrttaxx +1 yıl tiryakiniiim tiryakin.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daha birkac saat once dedikodusunu yaptik ya wpdjkfldjf
neyin? fkxks
birinden supheleniyoduk iste hoslaniyo falan diye en sonunda yazdik dedik boyle boyle hani durumlar nedir isin asli nedir falan ve tahminimiz dogru cikti olaylar karisik yani bu hafta agdbjx
ne anlatıyon dklslağ senin kafa mükemmel
Sevgili marla, cigaranın koru büyük.
Kor gibi yansın halinden utansın hor görme o yansın sen söndürme...
Yok olmadı ama hiç bir şeyim oldu var olmayan bir şey bir kibrit kadar değerleri yok artık.
Yok kimseye aşık olmadım.
En yakın arkadaşımın abisini iki sene sevmiştim
Senin gibiler affeder eminim
En iyi arkadaşım yok ki
En yakın erkek arkadaşım olmadı
Hayır Tabikide Kardeşim
Hemde en âlâsından oldum
Olmadım..
tiryakiniiim tiryakin..