Arkadaşlar metre ile ölçünce çıplak ayak iki ölçümde 173 çıkıyorum terzi mezurası veya cetvelle 177 çıkıyor boyum
sizce kaç beni gören 176 177 diye biliyor kimse 173 demedi
sizde inşaat metresi ile bilinenden az mı geliyosunuz merak ettim
Arkadaşlar metre ile ölçünce çıplak ayak iki ölçümde 173 çıkıyorum terzi mezurası veya cetvelle 177 çıkıyor boyum
sizce kaç beni gören 176 177 diye biliyor kimse 173 demedi
sizde inşaat metresi ile bilinenden az mı geliyosunuz merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir fotograf gormustum internette. Siz kısa degilsiniz, mezuralar yanlis diye. Gercekten de metre olarak fark vardı aralarında. Ben de saşırdım bunu gôrünce. Hangisi doğru hic bilmiyorum :D
İnşaat metresi ile ölçüm yaptın mı yalın ayak 3 4 cm az geliyor bilidğin boydan?
İnşaat metresi degil de. Bizde bi mezura var normal boyle 1.5 metre sanirim. Bi tane daha var terzi mezurası. Bi bakim aynılar mi
Ben terzi mezurası ile ölçtüm 1.5 metre olanla hata felan yapmadım gayet nizami ölçtüm
Ölctüm ikisi de aynıydı
terzi mezurası doğru olandır :D ona güven. Onda kac cıktın
İkiside kumaş metre zaten demir inşaat metresi olsaydı ayrım yapardık kaç ölçtün bu arada KS
177 çıktım
Nasıl sence 177 cm yaş 20 180 olur mu acaba?
Erkeklerde boy 24 e kadar uzuyordu sanırım. Ben ikisinde de 1.65 tim
1.77 guzel
Kısa olan doğrudur. Hele ki insanlar sana 176 diyosa 171 falansindir. 163 arkadasima 170 diyor herkes. Ben 156yim insanlarin %90ı 160sin diyor. 165 diyen bile oldu
Ölçümlerim en az 173 177 arasında gidiyor sen 171 yaptın 172 adam burnuma geliyor
156 boya nasıl 165 diyorlar
En kötü 173 olsam bile omzuma geliyosun
172 adamin sen 177 da olsan burnuna gelme ihtimali yok. Göz hizandan yukarisina denk gelir.
173-174 kisinin agiz hizasina geliyorum. Boy konusunda benle iddialasma çünkü bi aralar takintiliydim bayagi bilirim bu hesap islerini
15cm boy farki burun hizasina , 18-19 cm boy farki agiz hizasina denk gelir
15 cm burun hizası mı puhajaj kızım ben de takıntılıyım burnuna geldiğim adamla tam ölçüm yaptık 10 cm uzun çıktı makinada benle
18 19 cm ise omzuna geliyor nerdeyse boyun hizası diyelim
165 adamın burnuna gelirsin sen
Tabi boyu gerçekten 165 ise 165 ler 170 im diyor şimdi çok rahat
Tartışmaya bile girmem. Sevgilim 175di ve agiz hizasina geliyorum. Hatta sana bir uygulama atayim kendin bak
Sevgilinin 175 mi gerçekten onu sorgulamak lazım burada değil mi
170 172 dir bence
https://hikaku-sitatter.com/en/ buraya 2 farkli insan gir istedigin boydan.. neresine geliyor bak
Tam omuza gelinen boy 20 22 cmdir internete yaz istersen
Dudak hizası 15 dir
Burnumla kafa arasını ölçtüm nizami bir şekilde 11 geliyor?
Dediğim uygulamaya bak
Baktım şimdi sevgilin eğer 175 ise gerçekten boynuna geliyosun çenesinin biraz altına dudak değil teşekkürler
Yani sevgilin 171 bence senin ölçümü doğru sayıyorsak ki doğru bence
Ne 171i kendine 180 diyor ama 175. Kuzenimden biliyorum. Onla ayni boydalar. Ve boynuna değil dudak hizasina geliyorum
Doğrudur erkek arkadaşlarımdan biliyorum 170 adam kendine artık 180 diyor sevgilin 170
Benden iyi bilemezsin erkek ortamını geçen bir arkadaşın tam kaşına geliyorum boyum 185 dedi şaşırdım öyle söyleyim sana
180 erkek 155 kısa boylu kızın nasıl dudağına gelicek güldürme
170 degil 174-175 boylarinda. Tartismiyorum bile boy konularinda eminim çünkü. İyi aksamlar
Ya neyse neyi uzatıyoruz aw zaten ortalama erkek boyu 172 173 türkiyede neyse iyi akşamlar sana
Orta boylu olduğumı biliyorum dışarı çıktığımda dışarısı önemli
173 zaten kötü bir boy değil
Evet kötü değil bir spor ayakkabı ile 176 177 oluyorum
Ama seninde dediğin gibi 167 adam artık boyuna 173 deyince
Sanki 180 altı kısa boylu algısı yapmaya başlıyorlar :)
Öyle herkes en az 5cm ekliyor
Topuk altından baş tepesine inşaat metresiyle ölçümü biliyorum
İnşaat metresi ile ölçünce mezuradan 3 cm kısa çıkarıyor galiba 173 olamam zaten
Kör hizalama yapma boy aynasının karşısında seviyeyi eşitleyip bul
Kanka seviyeleri eşit sen inşaat metresi ile mi ölçüyosun boyunu başka bir yerde ölçüm yapmadın mı boy ölçüm cihazındada 175 gelmiştim
İnşaat metresi. Gerek yok başka yerlere
Emin misin insan boyu hangi alet ile ölçülür bir bak stadiometre adı öğrenmiş oldun
İnsan boyu diye bir ayrım mı var anlamıyorum. Cm metrik bir ölçüm sistemi. Bu sistemin uzunluğu heryerde aynı değil mi
Demekki değilmiş dostum öğrenmiş oldum ya da benim metre bozuk aw
Okm arada 4 cm fark var nasil yanlis olcebilirsin
Kanka yanlış ölçmiyorum zaten çizik attığım yeri ölçüyorum ikisi arasında fark var