Evliyim ve bir kuzenim var kuzenim bende kalıyordu aynı zamanda kızım da var bundan daha öncesinde kuzenim bana geldiğinde giydiği iç çamaşırı yatak odasında unuttu tam kendi şehrine dönüyorken ben ona iç çamaşırını unuttuğunu söyledim bana dedi ki O benim değil eşine sor ama ben o çamaşırı kuzenimin üstünde gördüm giyinirken sonrasında benim kuzenim tekrardan geldi yaklaşık bir 10 güne kadar kaldı e şimdi gün içerisinde 2 kere telefon görüşmesi yaptı kuzenim hatta dedi ki beni neden arıyorsun karını arasana her neyse bu da problem değil eşim eve alkol getiriyor ben eşimle eve alkolü getirdiği için kavga ediyorum sonrasında eşim ben kuzenim üçümüz konuşurken kuzenin bana bir anda lavaboya gelir misin benimle de ben de gittim ayağa kalktım benim başım birden dönmeye başladı ve acayip bir şekilde uykum geldi yani konuşacak halim ve dermanım yoktu ve bir anda oldum ben günlük 3 saat uykuyla kalırım yine bu şekilde olmam saat 11.00 gibi uyandım normal şartlarda kuzenin saat 9.10'da uyanır o gün 1'e kadar uyudu ve ben salona girdim yani salonda yatıyordu beni gördü ve sağına soluna bakıyordu bembeyaz oldu kanka sana bir şey anlatacağım ama bana inan olur mu dedi ben de anlat dedim inanırım tabii ki de sen benim kardeşimsin kuzenimsin dedim sen uyuduktan sonra eniştem yanıma geldi bacağıma dokundu seninle öpüşmek istiyorum seninle yatmak istiyorum gibi kelimeler kullandı ve uygunsuz içerikli videoları açtı aynı zamanda seni kötüledi dedi işte kuzenimin tırnağı kopmuş ama sabah uyandığımda eşim benim yanımdaydı şimdi bana akıl verin bu olay gerçekten var mı varsa da kimin suçu ve günahı var ben de kuzenime dedim ki bu olay yaşandığı zaman beni neden uyandırmadın sonuçta eniştem bana bir nevi taciz ediyor hatta binevi değil direkt taciz ediyor ben ortalığı yıkardım o bana dokunsa ben ortalığı yıkardım kavga etmeyelim diye uyandırmamış bana lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Onlar birlikte olmuş mudur bu olayın içinde bir şey başka bir şey var mıdır
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime kuzenim yüzleştirdiğimde eşim hiçbir şey hatırlamadığını ve öyle bir şey yapmadığını söylüyor ama sonrasında kuzenime özür mesajları atıyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lan Al Şunu Git Vur Mk
Ne yapacağım bilmiyorum kafayı yiyeceğim
2 tane kafaya sıkıcaksın
Eve kamera koy birgun kuzenini vagir ve kuzenin ve kocan oturuken ay benim cok uykum geldi basim agriyo de sonra odana git onlar sen yoken napicak bakalim
Senin kuzenin tam bir k*şar haberin yok, gelmiş o yılanı bir de yuvana alıyorsun
Ne diyorsun sen abla, yoruldum soruda.
Allah aşkına bana bir öneri verin
O kuzeninle görüşme bi daha.
Bence ayrılmalısın net kuzenin de istemiş eşinde, Allah yardımcın olsun
Hic iyi düşünemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Sen şerden uzak dur Allah sana yardım eder
Ben anlamadım kuzenini mikmiş mi
Benle yatmak istedi ben istemedim diyor ben uyuyordum ve bunları duymamam imkansız O kadar kargaşa olmuş ben ölüm uykusuna mı yattım anlamıyorum çok kötü bir durum
Olmamış yani bir şey
Mikti mi yoksa kız
Of boş yapma zaten kafam dolu
Boş mu bu
Ben olsam çeker vururum
Kimi vurayım ne yapayım kimin suçu var
Herkesi
Baba 5 sezonluk dizi çıkar bundan
Gerçekten doğru söylüyorsun ben 3 gündür hiçbir şekilde doğru dürüst yemek yiyemiyorum
Bu sözümü unutma bak şimdi söylüyorum. Ne gelirse en yakın arkadaşından gelir. Çünkü ona güveniyorsun. O işe şeytan gizli şeytan bir yabancıyı eve alsaydin tedbirini alırdın ama kuzenin güvenim var dedin ama arkandan vurdu. Sen de suçlusun bunuda unutma
Keşke ölseydim kuzenim bana bunları anlatmasaydı
Eğer ezik gurursuz biriysen ilişkiyi sürdür
Zaten hiçbir şekilde eşimle bir evde kalmak bile istemiyorum ailem bana gel demiyor elimde avucumda para yok satacağım herhangi bir şey yok ayrı eve çıkamıyorum çünkü param yok aynı zamanda 3 yaşında kızım var ne yapacağımı hiç bilmiyorum eziklikle buruklukla alakası yok
Livu diye uygulama var eşin evde yokken normal sohbet uygulaması yanlış anlama haftalık ortalama 500 TL alırsın zorlaşan 1k ya da 2 k yeterliparabiriktirirsin yönetici grupları vs var katılırsın birtanesine banka hesabına atıyor parayı uygulama
Bu arada ben eski yayıncıyım yayınını biliyorum oyuncu koltuğum tripodum vesaire var ama eşime ansızın eve geldiği zaman benim makyajı ve hazırlanmış bir şekilde görünce anlayacak yayın açtığımı ve tripodu parçalar telefonu elimden alır benim de kafamda yayın açmak var ama bilmiyorum kafam allak bullak 4 gündür kahve sigaradan başka hiçbir şey yiyip içmiyorum
Ama gibi livu uygulaması birebir yayın ben herkese açık yayın yapıyorum birebir değil yapıyordum hatta
Gün içinde bahanelerle arayıp ağzını ara nerdesin vs geldiğinde de bakım yapıyorum senin için vs dersin cilveye bindir biraz oda olmazsa sosyal yardım vakıfların dan yardım isteyebilirsin kira faturalar yiyecek giycek hemen. Hemen çoğu şeyde yardım sagliolar
Teşekkür ederim
Livuyu dene bence onlar jeton vs attıkları zaman daha iyi oluyor
Hikaye berbat
Keşke hikaye olsa
İspat et
Ama gerçekten doğru söylüyorsun filmlere konu olacak bir şey
Yani
Kuzenin trol yapıyor
Boşan ikisini sil