Beş ay önce bir adam geldi eczaneme (ys. 28) antibiyotik almak için ona yardımcı olurken bir anda adımı sordu burada yaşayıp yaşamadığını sordu ve gitti bir baktım Facebook’tan bana arkadaşlık teklifi göndermiş birkaç saat sonra kabul ettim yazmaya başladı bana işte haddimi açtım kusura bakma ama çok güzel bir kızsın sormadan edemedim vs sadece teşekkür ettim ve sustum mesajlarına cevap vermedim bir süre sonra onu arkadaşlıktan çıkardım birkaç ay sonra sürekli yollarda ondan da karşılaşmaya başladım tesadüfen ama onu her gördüğümde görmemiş gibi yaptım yanlış anlamasın diye bir gün öylesine hesabına baktım Facebook’tan doğum günü ile ilgili bir şey yazmıştı yanlışlıkla beğeni attın telefon elimden kaymıştı 🤦🏻♀️ sonra o bunu görmüş hemen bana tekrar bir arkadaşlık teklifi attı ama ben reddettim onun üzerinden de birkaç ay geçti iki gün önce bana tekrar mesaj atmış Facebook’tan şöyle yazmış sana bir şey sorabilir miyim seninle sürekli karşılaşır oldum güzel bir kızsın maşallah normalde önüme gelene yazmam huyum değildir ama Sen çok tatlı görünüyorsun eğer bir ilişkin yoksa seni bir kahve içmeye davet etmek istiyorum ben bu mesajını cevapsız bıraktım cevap vermeyi düşünmüyorum kendisi kas sporuyla uğraşıyor öğretmen ama aşırı havalı araba plakasını da bile soyismi yazıyor ve Instagram‘da bir çok kız takip ediyor bana o mesajı yazdıktan iki gün sonra Facebook hesabına Instagram adını eklemiş önceden böyle bir şey yapmamıştı sizce benim için mi yapmış cevap vermediğim için? Benim Instagram kullanıp kullanmadığını bilmiyor İki gün önce spor yaparken resim çekip paylaşmış dün de denizde yürürken hayat güzel notuyla bir aşk şarkısı eklemiş paylaşımına
Sizce cevapsız bıraktığım için ne düşünüyor hiç cevap vermicem benim tipim değil aşırı havalı olduğu için genelde o tipler de bir sorunlu oluyor ve paylaşım benim için mi sadece merak ediyorum görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer