Ayrılırken çabuk birini bulan erkek aylar yıllar sonra eski masumca ilişkisini özleyip dönermi?

4 sene ilişki yaşadığım biri vardı, çok masumca temiz hisslerdi ayrilik zamani ikimizde çok ağlamıştık bir birimizde hatıralar bırakmıştık beni asla unutamayacağımı söylemişti , artık seninle gezip tozduğum yerlere gidemiyorum heryerde hatıralarımız var diyip başka ülkeye taşındı yine hal hatır sorardık iyimisin alışa bildinmi derken ,1 ay konuşmadık ilişkimiz bitdikten 4 ay sonra yabancı biriyle aynı evde yaşamaya başlamış , benim için aradı bozuk olan tüm tanıdıklara takip atmış instagramda yeni sevgilisiyle yorumlarda cilveleşiyorlar fotolor koyuyorlar , ve hesabında benim ona yolladıģım hediyyelerle olan fotosu var altınada beni asla bırakma sevgilim yazmış , onu bile silmiyor biyosunds hala benim baş harfim var, Allahtan tek dileyim birgün pişman olup yalvarması ve asla geri dönmeyeceyimi bilmesi , böylece dillere destan bir aşka ihanet etti
Ayrılırken çabuk birini bulan erkek aylar yıllar sonra eski masumca ilişkisini özleyip dönermi?