Eski eşim evli olduğumu bile bile neden bunları söylüyor?

İlk eşimle evlendik severek evlenmiştik kendisi Diyarbakırlinin yerlisiydi bense avrupada fransada bir Türk afyonluyum her neyse bütün engellere rağmen ikimiz kavuştuk avrupaya getirdim kendisini derken bütün kağıtlarını hallettim evliligimiz sadece 5 ay sürdü en ufak bir sorunda defalarca beni terk etti çalıştığı yerde uyudu rezil olduk diyebiliriz sorunlar ise gerçekten hiç ceviz kabını doldurmayacak sorunlardı örnek neden atletimi yıkamadan bin tane atletin var dedim beyazlar henüz çoğalmadı dedim kalkıp bavullarını alır giderdi gerçekten en son temelli turkiyeye dönüş yaptı 5 yıl önce 4 yıl bekledim döner belki yeniden başlarız belki dedim içimden yok dönmedi aksine benden boşanmak istediğini başka kadın ve çocuk istediğini dedi neyse bosandik aradan tabi zaman geçti karşıma biri çıktı ve evlendik eski eşim bunu duyar duymaz sinirlendi gerçekten ve sürekli Allah hesap görmekte eşsizdir sabret göreceksin diye sözler paylaşıyor benden daha ne isteyebilir bilmiyorum kendi bırakıp gitti defalarca dön dedim para verirsen gelirim toplam 3 bin euro gönderdim dönmedi bilet aldım binmedi ona rağmen beddua eder küfür eder heryerden engelledim sildim herseyimi devam ediyor hala sizce neden?

Eski eşim evli olduğumu bile bile neden bunları söylüyor?