Beni süründürmeye çalışıyordu. Sen bilirsin dedim noktayı koydum. Yediremedi sürekli işyerinde kendini göstermeye başladı. Hikayelerini benden gizledi. Gördüğü yerde bakıyor yakalayınca arkasını dönüyor. Dikkatimi çekiyorda eline ne geçecek gidip konuşmam. Bir aydır tribi nazı bitmedi. Uzaktan çalışacağım iki üç hafta ne yapacak bakalım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yuzune soyle bakalim derdi neymis
Aylarca peşimden koştu tavladı açıldım reddeti. Tekrar açılmamı sağlamaya çalıştı acılmadım. Manipülasyon yaparak beni süründürmeye çalıştığını farkedince bıraktım.
Egosunu tatmin ediyor. Bos koy kendisi surunsum
Aynen dumur edip benle tekrar görüşmeye çalışmasını istiyorum beklemek dışında bir şey yok gibi
Kizlar pesinde kosan erkekleri severler. Bos koy
"Kizlar pesinde kosan erkekleri severler" peşinde koşmayan mı demek istedin :) dört ay peşimden koştu sonra bende hoşlandım söyleyşnce reddetti. Üstelemediğim içinde böyle saçmalıyor
Sen kızı tekrar istiyor musun
Evet üç yıldır yakın normal kız arkadaşımdı. Aramızda romantikleşme oldu.
Aylarca peşimden koştu tavladı açıldım reddeti. Tekrar açılmamı sağlamaya çalıştı acılmadım. Manipülasyon yaparak beni süründürmeye çalıştığını farkedince bıraktım.
Konuş o zaman uzatmanın anlamı yok ki
O zaman durum kötü kız ilgi meraklısı falan herhalde uğraşma
Ya şöyle işyerinde kız arkadaşlarım durumu biliyor. Onun amacı seni süründürüp süründürüp peşimden çok koştu dayanamadım deyip seni parmağında oynatmak istiyor diyorlar. Kız bana senden rahatsız oluyorum diyor ama beni görünce heyeacanlanıyor titremeye başlıyor. Bana bakarken ne zaman yakarlarsam elini bağlayıp arkasını dönüyor. Kız benim fotomu cüzdanında taşıyor öyle bir kız birde sana karşı bir şey hissetmiyorum diyor.
Belki de ilişkiden korkuyor kendini buna hazır hissetmiyor bilemiyorum ama böyle değişik hareketleri olan biriyle ilişki sağlıklı olur mu bilemedim
Üç yıldır çok yakın kız arkadaşım ya bana ilgisini ben aylar önce farkettim sonra sürekli kendi ile ilgili gecenin bir yarıları sorular sormaya başladı beni üzme sakın ağlatma senin bana kızmana ben dayanamam ağlarım falan filan derken uysallaştı kedi gibi oldu yanımda hoşuma gitmeye başladı ben açılınca şımardı sonra reddetti bende muhabbeti kestim bir ay boyunva hergün aradı ve eskisinden daha samimi oldu tekrar açılmam için zorladı açılmadım sonra bana tavıraldı trip attı konuşmak istedim görüşmek istemiyorum dedi arkadaşlığımız bitti bende sen bilirsin dedim 4 kez gel konuşalım dedim gelmedi. sen bilirsin zoruna gitti storylerini gizledi benden arkadaşı ben molaya çıktığımda takip ediyor. beni görünce kızın kendi sürekli gülüyor bağıra bağıra konsuyor. Tanımamazlıktan geliyorum.
En mantıklısı bu gibi takmamaya devam et ne yaptığını ne istediğini pek bilmşyor gibi kendinden duygularından emin olursa kendi gelir konuşur sen fazlasıyla denemişsin
Muhabbeti uzatıyorum kusura bakma ama en çok zoruma giden ne oluyor biliyor musun? Bu insan benim en yakınımdaki jkişilerden biriydi onun için neler neler yaptım. Herkese hayatındaki en zeki ve in iyi insanlardan biri diye tanıyordu sürekli beni. Her alanda yardım ettim zor zamanında yanında oldum. Ailesi arkadaşları ile sıkınılıyken yanındaydım her memlekete gittiğimde hediye getirdim ona. Bunları hep arkadaşten yaptım ama o benle son kez görüşmek bile istemedi sanki ben onu terketmişim gibi davranıyor. Onu geçtim banı tanımamazlıktan gelip gözlerini kaçırıyor benden bunu görünce bende tanımamazlıktan gelmeye başladım. HEr arkadaşlık biterde tanımamazlıktan gelmek için bir sebep yok sabah karşılaştık göz ucuyla selamlaşsak bile yeterdi medeni insan gibi. Eski sevgilisiymişim gibi geilyor dengesiz tavırları.
Story gizleme olayı mesala story gizlemesinin bir amacı yokki dikkatimi çekti bir şey yapmayacağım sonuçta. Saçma yani
Yani dedim ya kızın davranışları çok saçma ve anlamsız bence sen beni Allah kurtardı de yoluna bak o sana ne yapıyorsa görme duyma bu insanla ilişki nasıl olurdu ki? Lisedeymiş gibi davranışlar sergiliyor bir birine selam bike veremiceğiniz bir şey yaşanmamışsa ne bu tavır boş ver bence
Git ona sor aslan