Cidden böyle bir insan var mı? Ne düşünüyorsunuz?
Doğru insan diye bir şey var mı yoksa bu insanların uydurması mı?

Cidden böyle bir insan var mı? Ne düşünüyorsunuz?
Doğru insan diye bir şey var mı yoksa bu insanların uydurması mı?

Doğru insan diye bir şey yok , eksiklerini kusur ve hastalık olarak değilde kendine tamamlayıcı esprili bir yanı olduğunu düşünen kişiler en uygunu olur.
Var. Kesinlikle doğru insan denilen bir şey var. Hepimiz için geçerli olmasa bile bazen içimizde hissettiğimiz o "başkasıyla tamamlanma" arzusunu dolduracak biri mutlaka var. Ben buldum. Sizlerin de bulmasını diliyorum.
Cevap
9Cevap
Bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum
Doğru insan yok. insanlar anlaşabildiği kişiye doğru kişi der o kadar
Ya şu “biri var ona denk gelmeyi bekliyorum” olayı saçma tabi ki ama doğru insan tabiri bence çok da yanlış değil. Biri için doğru insan olabilirsiniz, bunun için çabalayabilirsiniz, değişebilir ve gelişebilirsiniz. Keza o da sizin için.
Biri sizin için bazı şeyleri göze alabiliyorsa, fedakarlıklar yapabiliyorsa, değiştirmeden sevebiliyorsa, her anınızda yanınızda olmaktan keyif alıyor ve hep destekçiyse o insan doğru insandır işte. Sizin için mücadele edebilecek kişiyse falan filan.
Doğru insan elbette var. Çünkü siz de biri iin doğrusunuz mesela
olay birbiri için iki doğrunun buluşması.
Doğru insan diye bir şey var ve tıpkı yapbozun tamamlayan o parçası gibi bizim eksik yanımızı tamamlamak için var.
Yüzündeki tebessümü ve kalbindeki ritmi değiştiriyorsa o doğru kişidir. Yanlış bir şeyler yapana kadar..
Bir kalp gerçekten sevdiğinde şekillenir.
Doğru insan diye bir şey var. Yanlış olan, doğru insan sadece bir tane olabilirmiş gibi davranılması.
Öncelikle dogru derken ne demek istiyoruz? Güvenilir insan mı iyi insan mı yardım sever insanmı doğru insan kime göre doğru neye göre dogru
Doğru insan mı bilemem ama göz göze gelindiğindeki o heyecanı, sevgiyi, mutluluğu veren insan bırakılmamalı.
Gerçekten ya nasıl anlıyorsunuz doğru insanı 😀 Ben neden anlamıyorum taktik verin lütfen 🤭
Neye göre doğru. Değişir. Ama uyum içinde olmak önemli
Var bence. İnsanin yarisini tamamlayabilcek biri...
sana göre bana göre doğru insan var da bizlerden çok uzakta yaşıyorlar kesin, ya da bizden bihaberler
Doğru insan diye bir şey tabikide var rabbim bulmayı basın etsin inşallah sizler için
Doğru insan dedikleri şey paralı tipli insan işte yoksa karektermiş insanlıkmis bunlar çokta önemli değil
Doğru insan diye bir şey yok ki zaten artık aşkın varlığına da inanıyorum
Bence yok ya kafa yapına uygun biri bulurusn tanışırsın onada doğru insan dersin kendince
var, ben buldum galiba
Uydurma. Doğru insan değil insanlar var bence.
Var olduğuna inanıyorum
Doğru insan diye bir şey var elbette
Var bnce
Kesinlikle doğru
Evet var..
inanmıyorum yalan bunlar
var, vardır umarım.
Var elbette
Belki
Bence yok
Vardir olmazmi
Hayır yok