Güncellemeler
+1 yıl
lütfen bir kişi bari cevaplasın
erkek arkadaşımla bir kaç gün önce ayrıldık ona özel durum (hikaye) açtım bunu gördükten sonra profilini kaldırmış engellememiş rehberinden de silmemiş meşgul diye durumu gözüküyor başkasının wp sında durumu gözükmüyor yani beni silmemiş ama neden profilini kaldırmış olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merakından senin durumuna bakmış ama sonradan pişman olup numarani silmiş gibi yapmış aklınca numaranı sildigini sanmani istemiş
yani ilgisi var mı yok mu ben hala seviyorum adım atmak istiyorum ona
İlgisi var var mı bilemem ama numaranı silmeye kıyamamiş orası kesin
yazsam ya da arasam berbat eder miyim ki her şeyi
Bilmiyorum
Saçma yani ne gerek var bu hareketlere adam akıllı ne hissettiğini söylese keşke herkes
Ayrılınca neden böyle takiyorsun ki
çünkü seviyorum hala
Kiyamam yaaa.. Dur simdi isler değişir. Fikirlerimi paylaşsam dinler misin?
Öncelikle şunu ulup edinmi tavsiye ederim.
Karşı taraf kadın ya da erkek her ne kimse birsey yapti ise neden yaptı fikrine yoğunlaşma.
Sen kendi kararında samimi ve güçlü musun ona bak
evet kararımdan eminim saçma bir sebepten mutlu değilim diyerek ilişkiyi bitirdi
Bu yazdigim neden onemli? Belkide baska bir sebebi var profil resmini yok etmesinin ve sen bunu boşuna dert ediyorsun.
Seni anliyorum, sevgin var duygular var ve içinden ondan haberdar olmak geliyor
Bu bir sure daha devam edecek ve sen kendine geleceksin emin ol ama zaman laizm.
Bu süre içinde sunu dusun.
Iliskide sen sevgini ilgini yasin ve imkan dahilinde gösterdin mi? Evet ise ve kararı o aldi ise sessiz kal, kafani baska şeylere ver ki surekli ayni sorun TAKINTI haline gelmesin
Takinti hali olunca yenmesi zaman alir.
Lutfen daha sakince düşün. Niyetin iyi ise ve istemiyor ise guclu ol onun hareketlerine anlam biçme.
durumu gördükten sonra kaldırdı o yüzden benimle tanışabilmek için ailesini falan devreye soktu ve her şey yolundayken mutlu değilim diyerek kestirip attı
Erkek ile Kadin farklıdır, beyin yapımız yaradılış farkli. Evet hersey yolunda mi gidyir ama birden hayir mi dedi? Ya tamam lan de bitti ise bityi
Mutsuzum diyor ise uzerine gitme kabullen ilerde daha kotu olur bak bisver ya
son bir kez şansımı denemek istiyorum bu basitlik olur mu
Ona açılacak misin? Olmaz ama yine ayni sey olacak icinden geleninyap yasayarak anla
hiçbir şey yapmadım ve bi kaç saat once durumu gözüküyordu şimdi oda gözükmüyor sildi sanırım
Bitti ise sende bitir , senin hala ilgin var sanırım. Kolay degil tabi sokup atmak
Hala seninle ilgileniyot
benden mi bir adım bekliyor acaba
Aynen
adım atsam bu basitlik olmaz mı onun gözünde
Neden olsun ki