ne yaparsın? (Özel durum asla yok gayet sıradan bir iş isteyebilir veya herhangi nir durum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bana sirtini donup uyuyamaz kusura bakmasin oyle yari kus yatirtmam yani sarilir alirim kucagima isterse ustumde tepinsin daha cok sikistirir iatedigim gibi operim saclarini anlini benim oldugunu benimde onun oldugumu hissettiririm baktim inat ediyo sarilmayi birakmam en fazla sabaha kadar kucagimda uyur kalir esimin yatagi olmusum nolcak kus yatmaktan kirgin uyumaya calismaktansa beni yatak olarak kullansin bunu tercih ederim
Ne demişler tatlı dil bile yılanı deliğinden çıkarır
Halbuki öyleydi de işte yüzü düştü
Masaj yap
Uyuyor sabah işi var bahanesi oldu uyudu işte
Yapacak bir şey yok sana da iyi geceler
Daha önce de oldu hep tamam dedim şimdi böyle yapması saçma ben ona katlanirken ailesi dahil onun böyle yapması nereye kadar?
Evliler de severmiş diye bir müzik var şarkı var onu dinle seni kendine getirir
Niye yapmayayim o benim esim sevgilim degil tabiki de yaparim
Ama sen istemiyosun mutsuz olacaksın her defasında yaptığın bişeyi ilk kez yapmıyorsun bir yere beraber gitmek gibi düşün basit bu kadar
Onu şöyle söyleyebilirim o zaman o anki duruma moduma bağlı
Misal ben istemedim çünkü her zaman yaptığım bir şey yani evde tek kalmak istedim o ise sırt çevirdi halbuki akşam gayet keyifli geçmişti?
İcine etmissin yani sana bir daha yaklasmaz o da
Ama napim ben her haftasonu kalkıp onun tercihine göre mi hareket edim benim de istediğim şeyler var ben o istedi diye herşeyi yaparsam benim istediğim şeyleri kim sağlayacak
yani ben eşimin her istediğini yaptım ama en kötü hep ben oldum evliliklerde tahammul mutluluk çok azaldı şu an ben evliyim ama bide bana sor yani pekı bu durumu yaşayan senmisin?
Nereye kadar sırt çevirecek
Yani illaki alışması lazım 1 2 derken ha bu böyle demek diyecek böyle olmasını istiyor ama ne zaman akıl eder bilmem
İkna ederim gönlünü alırım
Kendi sordu evet mi hayır mı diye hayır diyince yüzü değişti neden der gibi ama rahat davranır gibi yaptı rol yani
sizde boyle mi
Evlilikte illa her istediğini yapma koşulu yok erkek de kadın da istemediği herhangi bişeyi yapmamalı ve yaptırmamali bence
peki seven çiftler inat eder mi
Sevgi her şeyde fayda etmez evlilik anlasmak ve anlasilmaktir sen her zaman kaynananlara gitmeyi ister misin mesela ben istemem benim kendi evlilik hayatım var onlara bağlı değilim aile olarak
kaç senedir ewlisiniz
Yeniyiz sene dolacak da daha yeni yeni kendi soruyo nasıl olsun diye sonra ifadesi değişiyor
tavırlarında haklı mısın
Elbette ben her zaman ailesinin yanına gitmek zorunda değilim çünkü kendi ailemin evine çok az uğruyorum ama onun ailesinin herhangi bir işi var ise her haftasonu ordayız bende evimde olayım istiyorum sonuç olarak hakkım köle miyim işçi miyim ben kaynanama her hafta iş yapayım benden önce de kendi başına yapıyordu bir gün olsun demedi gelinim el atsın diye evlendim evleneli bu durumlar işte
o konuda eşin haksız
iki hafrada bir olsa
daha uyumlu
Eskiden olsa evde tek kalamazsin diyordu geçen akşam da gidelim dedi annesinin evine ben istemedim evlenip haftasına köye ayak atsan ne yaparsın mantık olarak
Kendi ailesine her hafta gidip 2 gece yatılı bana gelince senin baban yakın ben gidip neden uyuycam orada işim ne saygısızlık bu sırf nenem o evde diye yapılır mı bu
koy ne kadar uzak
babasına gelmesine gerek yokki
Köy burdan otobüsle 40 dk ama çok fark yok babamlar yol üzerinde kaldığı için yarım saat işte ama manasız yere istemiyor kalmayı ve kaynanam da ne gerek var yatmaniza babanda burada iş var yoksa evinizde yatın diyo
Zaten ne olursa olsun anasının lafını dinler eşim benim sözüm yeni yerine gelmeye başladı ciddi sorunlarda
yailar kaç sizde
Hayır benim baba evimde uyumuyor ama kendi baba evinde uyumayı kabul ediyor benim babamın evinde ne var sanki anlamıyorum herkes iyi ona karşı ben onun ailesine katlanirken o benim babamın evinde yüzünü eskitir
ama bunu sorun tapma uyumasın..
o kadar basit.
evlilikte bunlar kurall değill
Komik ama 26 ben şehirde doğdum o köyde
denk mi yaşlar
Aynen gün farkı ile denk
bence şasnlısın biliyor musun
Kural asla görmüyorum ama sonuçta iki tarafı da denkleştirme gerekir
Ne konuda şanslıyım
yinede orada denlklik arama
yaşlarınız denkmiş bak..
Ama kafalar ailevi meselelerde uyumsuz o nolcak
yaşlar denk
bu dinç lik demek
Öyle tabi dinçlik vsr
orada biraz oyle
sen haklısın ama sevmen herşeye değer
İşte sevgi iknaya yeterli gelir ki bilmiyorum güzellik ile konuşunca bile sonucunda kızıp bağırıyor surat ediyor ben sakin kalıyorum o ayrı mesele
uyum iyimi
sana maşallah yaa
Ya ben sakin kaldım yeri geldi sustum alttan aldım ama ezilen taraf oldum çok şey yaşadım bu yüzden biraz olsun biz aileyiz her zaman bizi beklemeyin demeyi istiyorum
gizliden çıksana
oyşe haklısın ama sahiplenen sen oll
we kişiliğin daha olgun
Nasıl oluyor bilmiyorum ben gizliliği kaldırmasını
Bide neden çıkayım anlamadım?
burdan yazmak zorlaştı
tkp atsan yeterli
Teşekkür ederim bu düşüncen için oda böyle görse iyi olacak işte
oylesin inan umarım haklılığın çıkar
neden gittin
merhaba
Niye yapmadığını sorarım
İlişkide iki tarafta birbirine iyi davranmalı.
Evet