Bir erkeğin iyi niyetli olduğunu nasil anlayabilirim beyler yeni tanıştım kilit bir soru veya hareket var mı anlatin yapayim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kim kimin niyetini anlamış ki sen onunkini anlayacaksın?
bin çeşit insan, bin çeşit maske var.
sana iyi hissettiriyorsa gerisini boş ver.
Şu asagidaki aptalın görüşünü gizleyebilir misiniz rica etsem midemi bulandırıyor seviyesizliği
Hal hareketleri tarzı açık sözlü samimi oluşu kendini belli eder
Erkekler iyi niyetli olmuyo ya. Yeni tanışılan hele asla yani. Anca tanıdıktan sonra belki seks yapmanın yanına sohbet etmeyi de sevebiliyorlar. Ama başta sadece seks.
Alakası yok. Tamam %90 öyle ama olmayanlar da çok yani. Mesela ben öyleyim çünkü aseksüelim. Ama ilişki de istemiyorum. Yani olanlar var öyle anlayamazsınız bunu anlamanın tek yolu bel altı konulara girip tepkisine bakmak
@BeratBozkurt %90 çok ciddi bir oran. Zaten bunu kötü anlamda söylemiyorum. Aseksüel bireyleri tenzih ederek söylüyorum, aşk zaten içinde kuvvetli cinsel arzu barındıran bir duygu. Birini ilk görüşte beğenmek önemli. Ama henüz doğru dürüst tanışılmayan bir erkeğin gerçekten kaşı gözü yüzünden ya da sırf çok kitap okuyor diye bir kadına masumane duygular beslemesi bana kalırsa %10'dan da düşük bir oran.
Ne hale geldik mk erkekler ayri manyak kizlar ayrı.. toplum nereye gidiyor bilmiyorum ki ben.
@BeratBozkurt ne alaka şimdi
5 sene kovaladım ilk sene ret yeşim 2. sene okuldan gitti 3. sene ara bul 4. sene 82km yolu birkaç kez git gel sonra yuzune karşı boş ver ye halbuki okuldayken surekli g. tumdeydi onun yüzünden arkadaşlarımla bile kavga ettim haftalık sadece 100mb internet hakkımı bile verirdim o kadar aptalmisim. Böyle şeylerden dolayı hakiki erkekler ya benim gibi aseksüel olayı seçiyor ya da hiçbir şey yapmıyor meydana çıkmıyorlar
Ne alaka söyleyeyim
Sen bilerek arabani 2 arabanin arasına cekersen sonra çıkamayınca beni aramak veya "gri murat 131" diye anons yaptirmaktansa oturup 2 3 saat bekleyip sonra seni aramak zorunda değilim derseniz veya saati sorsak selam versek değişik değişik triplere girerseniz gizli profille mesaj yazıp cevap vermek için istek ayınca profil resmi kapatmak falan bu manyaklik olur
Bu alaka
@BeratBozkurt @BeratBozkurt beyefendi yaşadığınız şey için üzgünüm, herkes korkunç insanlarla karşılaşıyor, ben de toksik bir ilişkiden kör topal fakat sağ çıktım. Yaşadığınız şeylerin müsebbibi ben ya da diğer kadınlar değil. Mizojini bu artık.
Bu örnekler otopark ve platonik olayı sadece %0.001 yani düşün seviyeyi onlarcanızla muhabbet kurdum hep arkadaşca oldum bu kiz ilk ve tek sevdiğimdi hala da öyle onu da bu kefeye koyarım alayınıza dusmanim sebebi yok yani giydiğiniz elbiseler yaşam tarzını konuşmalarınız çok sinir ediyor beni erkeklere de ayniyim futbol veya seks tek dertleri. Ama sizlere karşı o kadar ki kanınızı içebilirim
@BeratBozkurt djdjjdjdjdjd biz de insan sandık konuşuyoruz normali beni bulmaz ki. Hepimiz ret yiyoruz, kafayı yemişsin, gelmiş kadınlara nefret kusuyorsun. Seksle kafayı bozmuşlar diye öfkelisin ama senin kinin de seninle seks yapılmamasına değil mi? Bıktım kendini farklı zannedip insanlara nefret kusan hırbolardan.
@BeratBozkurt paşam seks gurusuymuş ahahahahahahshsh. mahrum etme kadınları ya patlat bi seks şenlensin ortalık :D sen kendini farklı sanan, insanlar tarafından ciddiye alınmadıkça hırs yapıp onları değersiz görmeye başlamış, sosyal açıdan yetersiz bir narsistsin maalesef. :D
Insanlar tarafından ciddiye alınmamak öyle mi? Sen git ciddiye alınmayı 20 liralık kahveyle hava atmak san. herkes beni ciddiye alıyor çünkü sen kendine ait iş sahibi olan 3 tane arabası olan universiteli gördün mü? Tabi ciddiye almazlar çünkü ezilirler Ayrica öyle alay etme altıma bi alirim görürsün guruyu duruyu
Gene söylüyorum beb farkli degilim siz çok sıradansiniz daha fazla uzatma gıcırdat yayları
@BeratBozkurt ahahahahaha yok kan içer, yok altına alır :D baktım profiline, klasik mizojini, kafayı bozmuşsun kadınlarla. herkes reddediliyo gururuna yedirememişsin:D böyle konuşan birini kimse ciddiye almaz. iyileşmeni dilerim ama iyileşmeyeceksen de umarım hayatına bir tane bile kadın girmez.
Sadece 2 kez reddedildim ama cok kez de reddettim. Ayrıca sizden biri hayatıma girecekse de ya yatağıma girsin ya da buzdolabıma alayınızın canı cehenneme lanet insanların beni ciddiye alıp almamaları * değil hiçbiri değerli değil gözümde kes sesini defol git aptal
Ben değil siz hastasınız
Kalkıp o otoparkta 3 saat beklemenizden gizli hesapla mesaj atıp cevap vermek için istek ayınca resminizi saklamanizdan falan belli
@BeratBozkurt sorularında da hâlâ acaba bir kadın beni beğenir mi umudu var biliyor musun. Başta çok kızmıştım, şimdi biraz da acıdım. Tedavi ol ki düzgün bir hayatın olsun.
Öyle bi düşüncem yok. Sadece sizi anlamaya çalışıyorum neyin kafası bu diye. Yani o otoparkta 3 saat bekleyen kadın o bana mesaj yazip cevaplamak için istek atinca profilini saklayan
Bu neyin kafası yani sizi öğrenmeye keşfetmeye çalışıyorum nasıl bir hayatınız var noluyor diye
@BeratBozkurt anlaşılıyor. herkes herkesi reddetmez, ben de reddedildim, hayatımda da hiçbir şey değişmedi. hâlâ bir kadın çıksın, seni havalı bulsun, aşık olsun istiyorsun. psikiyatristle görüş.
Evet bulsun ama benle olmasin reddedeyim onu engelleyeyim istiyorum zevk veriyor bana durduk yere yemek tarifi tarzı kızları çeken konu açıp kızları çekip rastgele engelliyorum öyle bi zevk veriyor ki birinin senin g noktanı bulması ve surekli oraya oynaması gibi düşün
Bu hazzı alıyorum resmen
@BeratBozkurt djdjjdjdjdjs ok grandpa
F. ck you bi+ch! Scheiße frauen raus! Cyka blyat!
@BeratBozkurt ahuahayayahyshsjxjxjxjxjxjjxjdjsj. ağlayarak 31
Dogru Senin a... aletimi öyle parlatıyor ki bakarken gözlerim yaşarıyor.
Boşluğu bilerek doldurmadım terbiyem musade etmiyor defol git şimdi kendine kaporta boya yap selulitlerini catlaklarini aknelerini siyah lekelerini çilek bacaklarını (ne demek biliyon heralde) portakal kabugu gibi cildini pala bıyıklarını sakla
@BeratBozkurt ahauhayshahshsjxjjssksk. ergen ya. 70 yaşında bile ağlayarak 31 berat:(
Doğru birileri o kadar beğendi ki içinde kaldı mecburum yani beni triggerlayamazsın bir yogi kadar sakin bir seri katil kadar vahşiyim
@BeratBozkurt zushhsjsjsudjxkdkskxkxk tamam ebru şallı
Ebru kanlı olmak istemiyorsan kapa çeneni sürtüj
@BeratBozkurt zushshshdhhzhzyzhzhzy hoşt ya
Daha fazla senle zaman öldüremem avrasya tüneli hadi yallah
Hayvan besliyor seviyor mu çiçek yetiştirmiş mi mesela bublar etkin faktörler
Diğer tanıdıklarından farkı ne onu sor kendine cevabını net verebiliyorsan iyidir
O konuyu senin acmana rağmen kapatmaya çalışıyorsa...
Eve cagiriyorsa iyi niyetlidir
Anlayamazsın
Anlayamazsın