Aşk İlişkileri Kocayı uyuttuk geldik ksye. Selam amcalar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Kociş uyudu benimde uykum gelmiyor. Of napcam ya Güncellemeler+1 yıl Kocişle gezmelerdeyiz😼 Güncellemeler+1 yıl Ay çok gezdik kocişle ya😊🤗 Kocayı uyuttuk geldik ksye. Selam amcalar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kocanı niye uyuttum canım. Kahvaltı yaptıktan sonra karısıyla güzel bir sevişmeye hakkı vardı adamın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kacmiyoruz ya Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Uyuyor mu şimdi yine Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eline bir bez al, salonun tozlarını al daha sonra merdivenleri çamaşır suyuyla iyce sil..😉😅 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. benim eşim sosyal medya kullanacak hele ki KS abow düşünemiyorum olacakları 0 1 Yorumla MatthewFox +1 yıl aynen yiğenim Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben kocişi uyutup burada takılmam giderim onunla uyurum 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bericen kurtulacaksın sende hemen uyursun mışıl mışıl 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Buradaki kocanin koynuna gir seni bekliyor irişpi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon amca sen ya Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Çılgın bakirenin hayal dünyası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni görünce insanın isteği kaçar be🤢 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Allah senin gibileri ıslah etsin 1 2 Yorumla MatthewFox +1 yıl amin :) arada senin gibi doğruları gören çıkınca mutlu oluyorum Yorumla aaLooNeAnqeLL +1 yıl @MatthewFox Ne güzel Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hoş geldin hayrullah abi 1 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl İlgi mi istiyorsunuz tam anlayamadım ama? 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Amcaları boş ver uyusunlar karılarıyla 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😅 selam amcalar hav😅😅😅 0 1 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Amcan diksin sen. 😅 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada kendine bir koçiş bul lafla 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pompiş yaptınız mı kocacınla 0 0 Yorumla
edding750 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Sohbet edebilirsin kızlarla burada 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İnstada gez veya film önere bilirim istersen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya Allah evlerden ırak etsin senin gibileri 3 1 Yorumla aypipim +1 yıl Irak mı etsin iran mı suriye mi etsin 😀 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bende tam tersi ninni söyleyip geldim🙂 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. abla ne dıyon ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Derdin ne amca senin Yorumla
Simayss_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kocanın yanına git 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hosgrldin 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cinsellik yokmu 0 0 Yorumla
Gecemavisi1457 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sohbet edek 0 1 Yorumla Gecemavisi1457 +1 yıl Hay senin kocişine de sana da be Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anaç ne 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl uykucu mu 0 1 Yorumla nullmosaic +1 yıl uyusun Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Troll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kocanı niye uyuttum canım. Kahvaltı yaptıktan sonra karısıyla güzel bir sevişmeye hakkı vardı adamın
Kacmiyoruz ya
Uyuyor mu şimdi yine
Eline bir bez al, salonun tozlarını al daha sonra merdivenleri çamaşır suyuyla iyce sil..😉😅
benim eşim sosyal medya kullanacak hele ki KS abow düşünemiyorum olacakları
aynen yiğenim
Ben kocişi uyutup burada takılmam giderim onunla uyurum
Bericen kurtulacaksın sende hemen uyursun mışıl mışıl
Buradaki kocanin koynuna gir seni bekliyor irişpi
Ne diyon amca sen ya
Çılgın bakirenin hayal dünyası
Seni görünce insanın isteği kaçar be🤢
Allah senin gibileri ıslah etsin
amin :) arada senin gibi doğruları gören çıkınca mutlu oluyorum
@MatthewFox Ne güzel
hoş geldin hayrullah abi
Gel amcan sana yürüsün
Naapmak istediğin bellli 😀
İlgi mi istiyorsunuz tam anlayamadım ama?
Yaramazlık iyi gelir sana
Bu nasıl başlık ya 😅
Gel yavrum ninni soyliiim 😎
Uyuttunn ne yapmak istiyonn 🙂
Amcaları boş ver uyusunlar karılarıyla
Selam hg bakalim
😅 selam amcalar hav😅😅😅
Amcan diksin sen. 😅
Hahhha çılgın 😁
hayali kocişini uyuttun mu amcası
Burada kendine bir koçiş bul lafla
Pompiş yaptınız mı kocacınla