Videoyu attım süreli olarak WhatsApptan oha sen bunu hikayene mi attın dedi bana? Gözünde basit mi göründüm sizce yoksa cesur bir kız olarak mi hani guveniyor bana atıyor gibi mi? Göğüslerim baya baya açıktı ve belliydi felaket şekilde bu arada?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar tatilde ve bikini giyebiliyor zaten onu da dile getirdim , sadece gözünde basit olmuş muyumdur onu merak ettim?
Güncellemeler
+1 yıl
Baya kıskanç biri bu arada
Sevgilimden ayriyken bikinili videomu instagram hikayeme atmıştım barıştım videoyu görmek istedi attım göğüslerim çok belliydi?
o istedi sandım. Biraz basit durmuş olabilir herkese paylaşman birde kıskançmsa sonra o eski paylaşımı ısıtıp ona yollaman niçin dersen tatilde giymek ve ayriyenten zaman geçince göstermek farklı
Valla bu devirde hiç belli olmaz lafla peynir gemisi yürümez diye biz söz var. Söze falan inanma bjr günde gider, seviyordu İlki yaşadık gitti diye hergun ağlıyor kizlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok belli oluyorsa gözünde basit bir kıza dönüşmüş olabilirsin.
Aşırı aşırı belli değildi ama gene de belliydi yani bilmiyorum ya
Senin erkek arkadasin ozguvensiz. Sen basit degilsin
Özgüvensiz derken
Basitce ozguvensiz. Kiskancligin %99u ozguvensizliktir
bunu niçin güven olarak algılasın önceden instagrama herkese sunmuşsun bile. Anlık zevk ardından basit olursun
Anlık zevk derken ne demek istedin o bana ısrar etmedi at diye ben kendim attım ama sonra pişman oldum basitleştim mi acaba gözünde diye
o istedi sandım. Biraz basit durmuş olabilir herkese paylaşman birde kıskançmsa sonra o eski paylaşımı ısıtıp ona yollaman niçin dersen tatilde giymek ve ayriyenten zaman geçince göstermek farklı
Demi haklısın ama bir soğukluk yapmadı normal karşıladı ama gözünde basit olmuş muyumdur onu bilemiyorum işte
+ kıskanç ise o kadar açık olunmasını ciddi olduğu kadında istemiyebilir olana da ciddi yaklaşmayabilir
davranışlarını gözetle onun zamanla belli olur
Benimle ciddi dusunuyor ve beni gerçekten seviyor evlenmek istiyor o yüzden kafama takıldı aslında
basit olmak ne alaka. harika göğüslerini seni takip eden herkes görmüş işte
Çok açıksa sorun eder,
Biraz açıktı ama o kadar değil ve sence basit kız iki güne verir bana tarzında görmez değil mi beni
Basit zannedebilir, sen ağırdan al
Benimle ciddi düşünüyor ve seviyor beni 7-8 aydır deli gibi , ama işte bir anda soğur mu attığım için o kafama takıldı
Valla bu devirde hiç belli olmaz lafla peynir gemisi yürümez diye biz söz var. Söze falan inanma bjr günde gider, seviyordu İlki yaşadık gitti diye hergun ağlıyor kizlar
Evet basit olmuşsun gibi
Bakabilir miyim? Ayrıca senden soğuyabilir
Soğumasındaki sebep nedir
Seni başkaları da gördüğü için
Herkes görmüş o görünce ne oluyor
Ne biliyim basit olmamisimdir yani değil mi
Tatilde bikini giymenin senin de dediğin gibi normal bir şey
Tatilde çoğu tam açıyor
Basit olmus.
Emin misin? İnsanlar tatile gidiyor sonuçta
Kiskanc oldugunu bile bile bunu yapman basit olmus. Kiskanc erkeklerin cinnet gecirip neler yaptigini bilmen gerekir.
Ondan değil kuzum da işte bu kız bana goguslerini attı flan diye basit olur muyum aklıma o takıldı
Ben haraketin basitligini soyledim. Kisisel birsey diyemem. Dikkatli ol.
Kıskanmış gibi geldi
Kıskanç zaten 😂 ama gozunde basit olmadım sanırım