İlgisiz isteksiz kız arkadaşa nasıl davranmalıyım?

öncelikle iyi günler, kız arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz çok güzel bir ilişkimiz vardı fakat benim çok fazla kafamda kurmam ve kız arkadaşımın geçmişini takmam sebebiyle, defalarca sevgilim uyarmasina rağmen geçmişi açilarak kavgalar cikti, bana çok şans verdi ve en sonuncusunda, bir daha geçmişi açarsan giderim dedi ve benim hatam dolayisiyla gitti, şimdi geri döndürdüm ama çok ilgisiz ve isteksiz, görüşmek istiyorum görüşmek istemiyor, önceden her saniye beni merak eden ve her saniye yazan kız, her saniye yazmama rağmen, hep konuşacak mıyız, o ne öyle hep konuş konuş ben müzik dinleyeceğim dizi izleyeceğim diyip kestirip atıyor ve iletişimi kesiyor, biliyorum tamamen benim hatam, benim yüzümden bu duruma geldik ama aklım onca şey sonunda başına geldi, ona göre hareket ediyorum ama bu ilgisizliği ve isteksizliği beni cidden derin bir acıya boğuyor ve canımı çok yakıyor, konusup anlatabilecegim tavsiye alabileceğim hiç kimse yok, yardımcı olabilir misiniz acaba, ne yapmalıyım eski isteğini, hislerini, nasıl getirebilirim lütfen yardımcı olun.

Güncellemeler
+1 yıl
Bitirmek istedi, bitti arkadaşlar
İlgisiz isteksiz kız arkadaşa nasıl davranmalıyım?