Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda?

Benim 3 aylık ilişkim vardı mesafeli. Ben Ankara 'da o Erzurum'daydı. Güzeldi ilişkimiz her ne kadar kavga etsekte üzsek de, birbirimizden gidemedik. Dün bir şeyler oldu, bana gidiyorum ben seni mutlu edemedim gitmeyi seçti. Yine de gitmek istemiyorum senden kaybetmek istemiyorum seni dedi ve son mesajda Allah'a emanet ol kendine iyi bak bende dedim ki madem gitmeyi seçtin bitirdim bende Engelledim aradı durdu beni açmadım sonra açtım konuştu konuştu durdu seni çok seviyorum dedi senin sevgin bitti mi dedi evet dedim diyemedim bende seni çok seviyorum diye. Arama falan beni kapat dedim küfür ettim hadi ordan git dedim o da bana hadi ordan git dedi. Sonra zaten geldim eve, acile gittik rahatsızlandım. Bitti son şans verir misin dedim hayır bitti o şans dedi. Şimdi de, bana göndermeli video paylaşmış WhatsAppta 'Ah gönlüm ondan sana hayır yok" sonra kedi paylaşmış insanları sevmeyin hayvanları sevin diye ne yapayım sence? Kendini acındırıyor paylaştı bunları. Numaramı silmedi. Twitterda beni etiketleyip tweet paylaşmıştı onlar da duruyor silmedi hâlâ

Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda taktik verin

Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda?