Bkireligimi alıp terk etti başkasıyla evlendi ama her gün kapımda bitiyor hayırdır
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adam hem sizin ilkiniz olmuş hem de metresi yapmak istiyor. Yani bence ondan ziyade siz pişman olmalısınız.
Ben pişman değilim bekaret konusunda umrumda değil ama egomu okşuyor eşi varken benim kapımda dolanması sadece dalga geçiyorum inanki
Eşini arayıp da söylesene durumu.
Ben ne eşiyle nede onla muhattap olucak kadar ezik biri değilim
Siz bilirsiniz.
bekaret benim için önemli değil eğer önemli olsaydı diktirip evlenirdim yani zorunlu değilim ona O da onun farkında ve peşimi bence bırakmalı
Neden sert tepki vermiyosun? Bunu yapsan gelemez. Birak ne hali varsa gorsun
Tepki defalarca verdim farklı farklı numaralardan aradı defalarca küfür ettim ona birde karısına bile küfür ettim yani benim karım sensin dedi yani hala bu şeyleri devam ediyor ama umurumda değil egomu okşanıyor kısacası
Durust ol onun ilgisi hosuna gidiyor ve gercek anlamda tepki versen arayamaz cesaeet edemez. Sana hqyatinin kazigini atmis simdi baskasiyla evli ama beni jnuyamamis diyosun. Birak bunlari adam olsa senle yururdu. Bidaha ararsan karina ailene herkese anlaticam de bak napiyor. Kusura bakma ama safsin, bu sekilde senin aklina girip seninle yine sevisecek. 2. Kadin olacaksin. Zaten seni bu halde birakan bi adamla hala muhatap oldugun icin buyuk yanlis yapiyosun ama daha buyuhunude yapacaksin engel olmazsan
benim umrumda değil ve o benim ilkim oldu evet ama sonum olmadı maalesef benim hayatımda birisi var ve onunla gayet mutluyum sevişiyorum da dışarıda gözüm yok Allah'a şükür onu o evet evlendi ama ben de bir ilişkim var ben de bir evlilik hayatı yaşıyorum şu an belki de ileride evlenirim yani sıkıntı yok benim için ve ben şu anki sevgilimden gayet memnunum benim gözüm dışarıda değil ama onun gözü dışarıda bak demek ki fark var arada anladın mı benim hoşuma giden şey ilgisi falan değil belli ki gözü dışarıda aldatıyor karısını de ben onun yerinde olmadım karısını yerinde gerçekten olmak istemezdim Allah beni korudu
Karısı başım ağrıyor derse sana gelir artık ihtiyacını gidermeye of düşünmesi bile iğrenç
O onun düşüncesi benim düşüncem yok ve egomu okşuyor baksana evlendi halen köpek gibi kapımda dolanıp duruyor gerçekten çok komik ama gerçekten ona benden kemik yok
Meden ayrıldı senden bnn durumumda senn gibi
vay be bi ben bakirelik bozamadım şu hayatta
Bakireliğini aldı sıra kalbinde
Hahah onda o tip varken zor b*k gibi suratı olmuş eskisi gibi değil
Gecelik yatmak istiyor senle
Ben senle yatmak istiyorum
Gel yatalım tatlım eskitirim ama
Sevgilimde * o eskitti zaten
Biraz da ben eskitiyin tatlum gel
farklı tatlar tatmak ıstıodur
Seni kullanmk istiyor
bunu yapmadan once dusunecektin...
Benim için sıkıntı yok ben diktiririmde bakireligin sorunu yok ama o halen köpek gibi peşimden koşuyor
niye diktiriyon..
Keyfim öyle istiyor param var
adamin da keyfi boyle istiyor iste sorgulama
Vallahi keyfi bilir istediği kadar kapımda gelsin dolu sadece dalga geçiyorum yani EGO mokşanıyor demek ki karısında ben karısında olmayan ne var ki bende yani demek ki ben daha özelim güzelim
anladim
tam intikam almalık zaman neyi bekliyorsun?
Ne intikamı
Benim kinim öfkem yok ona karşı
Soru ofke iceriyor o yuzden dedim.
Yani öfkeden dolayı değil o benim ilkim oldu ama sonum o değil maalesef O yüzden o benim umurumda değil şu an sonum olsaydı belki ona karşı kinim olurdu ama sonum olmadı maalesef hayatıma başka kişiler de girdi
Azarla salla gitsin o zamab
kullanmaya çalışıyor
Niye karısını kullanamiyor mu
hem onunla hem seninle istiyor demekki
Canı çekmiştir