Erkeğin Aldattığını nasıl anlarsınız? sosyal medya kullanmıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben aldatınca direk gidip ben seni böyle böyle aldatrım diyorum istiyosan dwvam ederiz ilişkiye diyorum daha bugüne kadar aşdatrıktan somra 1 kişi kabul etmedi sadece
yani biz bununla tartışmıştık, 1 hafta konuşmadık. Sonrasında, ben yazdım. Barışmak isteyecek şekilde konuştu, özledim vs vs. Sonra o bana en son çarşamba yazdı, gayet sevgili gibi konuştuk. Dün yazmadı. İş seyahatinde yurtdışında
Seyahatteyse aldatıyodur aşko unut o adamı
öyle mi diyosun?
Evet yaani sana dwger verse önem verse merakta bırakmaz
Cocukkk doğru söylüyo bee
@whereismylovee sagol aşko 🙏 dogru tabi
Dogru şekerrr maalesef🥺🙄
@whereismylovee çarşamba o yazdı ya acaba benden mi bekledi
ya kızım sevgilisiniz siiiiz. Neden senden beklesin. İstese yazardı 🙄
@whereismylovee bak yaa 😍 akıllı kadının da tadı bambaşka zehir gibisin aşko
Ksksğsldmspla sagol canısııı😝❣
@whereismylovee xhanajdhahha 😘😘
@whereismylovee ben buna direkt yazacağım galiba. yani daha önce her gün konuşalım falan diye de bir tartışma olmuştu. Sen konuşmak istemiyor musun, barışmak istemiyor musun, konuştuğun başka biri mi var, neden daha önce üzerine tartıştığımız şeyleri tekrar yapıyorsun dicem. ayrılmak istiyorsa insan gibi söylesin yani
@whereismylovee ama ben öyle diyince o da sen de yazmadın diyecek
hayır yazma. Konuştuğu başka biri var diyelim sana evet var der mi sence🤦🏽♀️.. yazdıgınla kalırsın. Belki geçiştirmek için yazar bi kaç gün hoop sonra yine aynı döngü. Yaşandı kızım tecrübeyle sabit😊. Senin çabalamanla zorlamanla olacaksa bazı şeyler hiç olmasııın💕💕muah
@whereismylovee orası öyle ama ben bi soracağım, varsa da evet der, ben de çekerim ayağımı. Ama başkası olduğu halde neden barışmak istediğine yönelik konuşsun?
e konusur valla karaktersizse yapaarr
Ha yani sosyal medya kullansa aldatıyor demek? :D :D
İlgisiz olması sen yazmadığın sürece merak edip yazmaması
yani biz bununla tartışmıştık, 1 hafta konuşmadık. Sonrasında, ben yazdım. Barışmak isteyecek şekilde konuştu, özledim vs vs. Sonra o bana en son çarşamba yazdı, gayet sevgili gibi konuştuk. Dün yazmadı. İş seyahatinde yurtdışında
Valla ben yurtdışıyla irtibatta olsa iletişimi keserim oradaki kızlar çok rahat sevgilini falan ayartıp tek gecelik şeyler yaşayabilirler ama yinede aklına karpuz kabuğu düşürmeyim 😂
yani benim de yurtdışıyla irtibatım var
Hmm bilemicem 6. Hissin kuvvetliyse anlarsın zaten içine şüphe düşer
yani dün yazmadı mesela ve yeni tartıştık bunun tartışmaya sebep olacağını da biliyor
Demekki umursamıyor sana saygı duymuyor
olabilir mi
bunu oku iki gunde anların bana faydası oldu
Eskisi kadar sana yakın olmaması soğuk yapması sen yazmadan yazmaması vs
Asko yaz bana anlatim 😭
nasıl? yani biz bununla tartışmıştık, 1 hafta konuşmadık. Sonrasında, ben yazdım. Barışmak isteyecek şekilde konuştu, özledim vs vs. Sonra o bana en son çarşamba yazdı, gayet sevgili gibi konuştuk. Dün yazmadı. İş seyahatinde yurtdışında
tamam mesaj at banaa
atamıyorum takip ettim
mesajlarina geç bakıyorsa ilgisi azaldıysa sen yazmadıkça yazmıyorsa soğuk davranıyorsa sana uyucam vs diyip aktif takılıyorsa bla bla bla 🙆🏻♀️🙆🏻♀️
sana yazamıyorum senin bana mesaj atman gerekiyor sanırım.
Evet ama bende atamıyorum ya🥺😖
tartistiktan sonra yapmadıysa uzgunum askim pek umursamiyor😐 işi olsa bile 5 dk ayırmak zor değil🙆🏻♀️
Yazmadiysa* olcakti😅😅
yani çarşamba günü o yazdı ve gayet samimi konuştuk ama dün yazmadı ve yeni yarışmanın yaşandığı bir ilişki, daha titiz olması gerekmiyor mu? Ne yazmalıyım sence? ya da o yazana kadar beklemeli miyim
aynen öyleee. Samimi konuşmuş olmanız bir şey değiştirmiyor yazması gerekiyordu sonuç olarak. Hayır sen yazma tabikiii yazınca alışıyorlar. Bırak o yazsın💘
yazınca ne diyeyim sence bu konu hakkında? hiç olmamış gibi mi yapmak lazım yoksa demek mi lazım
biraz soğuk yap beelki sorar nedenini o zaman söylersin askim. Hiç olmamış gibi yaparsan tekrarı olur 🧚♀️
Ne iş yapar kendisi
akademik
Kendisi acik vermediği sürece anlayamazsın
ama nasıl açık verecek
Telefon, sosyal medya vb. Al online islemler şifresini gir hangi numara ile konuşmuş ne kadar konuşmuş ordan bak
yanlisss🙄
@whereismylovee neden
yasadik bisiler kardesim
bakamıyorum telefonuna
sen kullanmıyor sanıyorsun :)
Yaaa kaşıma, mutsuz olmaya mı çalışıyprsun
anlayamazsın ruhun duymaz
Aldatmaz
Hareketleri değişir
Birçok yolu
Sorarak