Kalcak yeri bana kitleyen sevgili?

Buluşmaya bulunduğum şehre gelicekti iki hafta önce kalcak yeri çok dert etti şu pahalı şu şey diye bir günlük gece 400 lük yerlere bile bakmadı kıytırık yerlere baktı 100 lük falan bende dedim ki çocuk zor durumda ben el atayım demek ki yeterince parası yok 200 lira attım ibanına kabul etmek istemese de öyle bi yansıttı ki ben hiç yok sandım onda neyse geldi buluştuk yeme içme hep o ödedi iki gün kaldı taksiye binince de 75 lira kesti ödicekken bende nakit yok dedi elime baltı ben öderim dedim ödedim diğer günde ben ödedim yine nakit yok dedi de neyse geçen öğrendim söyledi bi konudan bunun birikmiş kenarda 10 bini varmış ksjsjdjd ben hiç yok sanıyorum bu kadar dert ettiği için ama yeme içmeyi hep harcadı düşünmeden sordu ne istersin işte ödemedi o yönden bişi yok da şimdi tekrar gelcek yine ben ödiyim diyorum kalcak yerini olmaz içim cız eder ama diyo ben kazandığım para iki kuruş biri şu an bile 400,500 amca param var ders verirsem öyle az kazanıyorum neyse işte ben buna bozulunca az bide diyo ki bu sefer tamıcsm * et parayı kalcam biizm için iyi yerde diyo kzjzjsk kandırıldım mı noldu ben anlamadım şöyle düşünün arkadaşınızla dışarı çıktınız size yansıttığı şu param çok az nasıl ödicem diye yansıtıyo yardım edersiniz dimi ama meğersem 10 bini varmış siz ne diyorsunuz bu sefer gelişinde neleri ödiyim yoksa boş ver kalacağı yeri kendi ödesin mi dersiniz?
Kalcak yeri bana kitleyen sevgili?