- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılsana ne insanların boyundan kaç yaşındasın ergen ergen laflar brad pitt kadar yakışıklı adam seni napsın pardon? Büyüyün biraz belki beyin yaşınız oturduğunda erkekte bakılması gereken ilk şeyin boy olmadığını karakter ve donanımı olması gerektiğini anlarsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılAl abla al hepsi senin olsun. Sen sanki 1.70 çirkin erkekle sevgili olacaksın ya.
- +1 yıl
uf kes ya senin çapın kalibren ne ki burdan ben ona bakmam buna bakmam diyorsun sana niye baksınlar? Herkes kendine baksın önce sitede senin erkek versiyonların da var onlara da aynısını diyorum. Ben söylelyim mesela su halimle isterse dünya yakışıklı olsa şu sığ kafada olsa bakmayacağım gibi erkek olsm istersen dünya güzeli ol su bomboş kafana dönüp bakmazdım bile.
Soran+1 yılBen güzelim beyaz tenliyim fiziğim de iyi yakışıklı erkek niye bakmasın ki bana :D 27 yaşındasın sana artık yakışıklılar bakmıyor ve bu yüzden paralı erkek arıyorsun o enerjiyi gördüm sen de.
- +1 yıl
eee güzel olduğunu iddia etmen dışında başka vasfın var mı çık dışarı zaten güzel kız kaynıyor seni bundan ayıran başka özelliğin var mı yooook. Paralı erkkek peşinde koşan anca senin gibi düşüğnce yapısı boy ve tip diyen basit kızlardır. Mesele zaten güzellikle değil zekanla bir adamı etkileyebilmek o da senin becerebileceğin iş değil tatlım :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu birkez daha sormuştun. Sen cok mu iyisin anlayamadim? Dunyadaki butun kizlar uzun boylu ve guzel mi? Herkesin bir alicisi vardir. Butun erkekler senin pesinden mi kosuyor ki sacma sapan seyler yaziyosun. Nasil bir eziksin acaba merak ettim
07 Yorumla
Soran+1 yılDunyadaki butun kizlar uzun boylu ve guzel mi? Öyle olmasalar bile onlara bakmazlar. Bana duyar kasıyorsun da 1.80 den kısa biri sana teklif etse sen kabul edeceksin sanki.
- +1 yıl
Senin boyun kac kusura bakma ama? Bazi kizlarin boyu 1.50. Benim boyum 1.65
- +1 yıl
Bazi kadinlar kafasina takmiyor boyu yeterli gelebiliyor. Sen butun kadinlar icin konusmussun. Senin ne dusundugunden bize ne?
Soran+1 yıl1.61 im ben 1.75 altı bacımdır 1.75 1.79 yakışıklıysa okey ama ilk tercih 1.85+ erkekler.
- +1 yıl
Ya senin ne dusundugun kimsenin umrunda degil. Sen kisa boylu insanlari asagilamissin. Sana noluyo? İki insan anlasmissa seviyorsa birbirini sen kimsin ki burnunu sokuyosun? Yok git ameliyat ol da bilmem ne de. Beynin mi yok senin nasil bir eziksin ya
Soran+1 yılYa sen sanki 1.70 bodur erkeğe ay pardon erkek dedim bakacaksın gelmiş bana çemkiriyorsun.
- +1 yıl
Benim hoslandigim olmustu 1.72 biriydi. Begenmistim kendisini konusma tarzini yakisikli da degildi. Senden x100 zeki, basarili ve guzelimdir. Buna ragmen de hoslanmistim. Ama senin beynin findik kadar oldugundan anlayamazsin
+1 yılisteyen istediğine yürüyebilir, reddedersin olur biter. hayır cevabı aldıktan sonra ısrara devam ederse haklısın ama bu da tiple ilintili değil zaten.
not: 183 boyunda ortalama tipte birisiyim00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Boy kimsenin elinde olan bir şey değil ya ne yapsın kısa adam çözümü de yok ki
115 Yorumla
Soran+1 yılSen sanki kısa erkekle sevgili olacan ya duyar kasma.
Soran+1 yılKısa diye üzülüyorsun anlaşılan üzülme emojisi atmışsın boyu kaç tam olarak
Soran+1 yılEh en azından 1.75 in üstü 1.75 altıyla olsan zevksiz derdim sana. :D
Soran+1 yıl1.75 altının elenmesi lazım valla kızları unutsun onlar. 1.75 altını hemcinsim olarak görüyorum.
Soran+1 yılHaklıyım ama değil mi 1.75 altına sen de bakmazsın bence. Ben onlara hemcinsim gibi davranıyorum hep :D
Soran+1 yılTakıl bence ne yapacan kısayı. Kısayla çiksan da tat alamazsın ilişkiden hep uzunlarda kalır gözün. Benim de uzun olsun isterim ama sevdiysem sorun yok diyen bir arkadaşım vardı 1 ay 1.70 le sevgili oldu gözü hep uzunlarda kaldı en son ayrıldı çocuktan daha 1.80 altıyla olmam dedi. Cidden kısa erkekle olmuyor hadi yakışıklıysa 1.75 gene çekilir de diğer türlü no
Soran+1 yıl1.75 altıyla olsan sen de anlarsın cidden olmuyor onlarla erkek olarak algılayamıyorsun.
Soran+1 yılAcı değil bu aralar çirkin kısalar çok yürüdü bana onun siniri var.
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi boy takıntısı olanlan kadınlara pış pış illa çıkar daha sevgilim olmadı
06 Yorumla
Soran+1 yılKısaysa üzgünüm ama hiç de olmayacak
- +1 yıl
😪😪 ama çaresi var ameliyatı var istesem olurum
Soran+1 yılBence de git ol hayatın kurtulur valla kısa erkekler yalnızlığa mahkumsunuz çaresine bakın valla öyle yaşanmaz.
- +1 yıl
Olmak istiyorum da zor süreç çok kararsızım dediğin gibi yaşanmaz çocuk zannediyorlar beni
Soran+1 yılKaybedecek bir şeyin yok paranı kazan ol gitsin.
- +1 yıl
Ok 👍
+1 yılPeki benim 1.86 boyumun ve orta tipimin olmasına rağmen hiç bir kıza yürümemem. Çünkü özgüven yok sanırım bende
10 YorumlaKesinlikle haklısın hahahahah kısa boylu erkekleri sevmiyorum boyum 1.72
023 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.61 im kısa erkeği anca Brad Pit tipindeyse severim. Kısa dediysem de en az 1.75 olacak 1.75 altının şansı 0 isterse dünya yakışıklısı olsun.
Soran+1 yılOlabilir ama kızlarda boy önemli değil erkekte önemli erkek dediğin 1.80 üstü olur tipi iyiyse 1.75 e kadar düşünülebilir ama 1.75 in de altıysa erkek olarak algılayamıyorum.
- +1 yıl
Ayyy götüm sanki İngiltere prensesi ya parası olsun 1.10 erkeğin altına yatarsınız ama
- +1 yıl
@ahmetsmlbln kroya bak dedigi lafa bak
Soran+1 yılKanka baksana bir tane kısa erkek gelmiş senin görüşüne (:
- +1 yıl
Boyum 1.79 seninde 1.62 boyun olacağına keşke biraz karakterin olsaydı karaktersiz
Soran+1 yılBatsın kanka doğru diyorsun sen. Kısa boylu ve çirkin erkeğin elenmesi lazım 1 2 nesile de elenirler zaten kimse eşleşmeyecek çünkü onlarla :D
- +1 yıl
1000 tane * olsa 1 ini sokmam sana🤣 daha konuşuyor
- +1 yıl
@ahmetsmlbln işine bak kardeşim
- +1 yıl
Sana giren çıkan ne ben soruyu sorana diyorum sana ne girdiyse
Soran+1 yılBir tanesi çok sinirlenmiş baksana kudurmuş resmen. Ama ne yapalım dünya zalim birilerinin elenmesi gerek :D
- +1 yıl
Merak etme bebeğim ben elenmem o kadar canım kız varken 2 iltifata düşüyorlar sonra yatagimdalar ne yapacaksın siz canım olduğunuz sürece erkeklerin hepsi iş yapar
- +1 yıl
O kadar boy diyorsun sana göstersem boyunu ağzın açık kalır
Soran+1 yıl@ahmetsmlbln Ya kıyamam sen çok mı kızdın hahahahahahah. Üzulme belki senin de boyun uzar bir gün ahahahahahah
- +1 yıl
@ahmetsmlbln tamam kızma 😅
- +1 yıl
Benimde oğlumunda boyu uzun merak etme sen
- +1 yıl
@ahmetsmlbln aferin😂😂
- +1 yıl
O kadar ozguvenin yokki gizli bir şekilde yazıyorsun Kezban
Soran+1 yıl@ahmetsmlbln Boyun uzun olsa böyle kudurmazdın. Uzun boylu erkekler böyle kudurmuyor hiç aksine bizi haklı buluyorlar.
- +1 yıl
şu an gerçekten tipini çok merak ediyorum yüzüne bakılacak bir tipin var mı diye
Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. Havalara bak sanki sen çok güzelsin de🤣😂🤣🤣😂 . Milleti eleştiriyorsun
10 Yorumlaşuna eyfel kulesini verin yoksa tatmin olmayacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım sultanım emriniz nedir , isterseniz toplatıp hadım edelim hepsini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl182 orta tipliyim sen bana gore hobbitsin tirnagimi atmam sana kezo 😂
19 Yorumla
Soran+1 yıl1.82 orta tiple işim yok zaten haahahahah eminim 1.82 de değilsindir kudurmuş 1.70 cücesin kesin. Sevgilim 1.97 çatla hep uzun boylu yakışıklılar sevilecek.
Cevap sahibi+1 yılAhahhahahahahahahahahahahaja sagol ya iyi guldurdun
Cevap sahibi+1 yılBide 170 demis shshdjjddjd
Cevap sahibi+1 yılO degil 197 boy ne mk cok kotu
Soran+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ahahahah. En kısa sevgilim 1.82 di tipi baya iyiydi. Ama yakışıklı 1.75 i de kabul ederim insaflıyım diğer hemcinslerim bunu da yapmıyor kıymetimi bil.
Cevap sahibi+1 yılAhahhah tamam yaksiklidir sende hobbit boyunla ruyani anca bu sekilde aglayarak gunlugune yazarsin canim
Soran+1 yılSen amma da içerlendin ya. Çirkin misin yoksa boyun mu kısa?
Cevap sahibi+1 yılAnan kisa baban cirkin senin 😂
Cevap sahibi+1 yılBeyinsiz mk orta tipliyim yazdim ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak, kadını kollayacak kadına güven verecek dimi.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHani kadın erkek eşitti. Hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana acilsa kabul etmezmisin cidden kisa yalvarsa falan
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklıysa 1.75 e kadar tolerans veririm. Ama 1.75 altı ağlasa da yalvarsa da kabul etmem.
+1 yılHaksizsiz onlarda insan sonucta ki biz yakisliyinlz 1 85 bennniye 1 60 altindaki ile evlenmeyim dite ego yapamyjm ki
114 Yorumla
Soran+1 yılElenmeleri gerekiyor onların. Her erkeğin üremesine izin veremeyiz sonra etraf genetik çöplük kaynıyor.
- +1 yıl
Sen cok mu guzelsin hayirdir bu ego nerden geliyor
- +1 yıl
Sne boyle yapiyorsun ki uarin senin kocakda oyle olacak ya kocan ya da olacak oglun
- +1 yıl
Bunu adin gibi belle
Soran+1 yılÇirkin kısa erkekle evlenmektense evde kalırım daha iyi lol. Bulurum yakışıklı uzunu oğlum da öyle olur lol
- +1 yıl
Bakalim hakkinda hayirlisi ama Allah bu dedikleri hatirlatir
- +1 yıl
Ya boş ver salagin teki beyni yok
- +1 yıl
Kime dedin onu
- +1 yıl
Kime dicen kıza dedim
- +1 yıl
Dana diyecek halim yok ya reis
- +1 yıl
Sana*
- +1 yıl
Ha bende bana deidn zannetim
- +1 yıl
Yok be
- +1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanca Yürümesinde sıkıntı yok ama d*ngalaklık yaparsa çekilmez olabilir
00 Yorumla
1 yılTeyzemde senin gibi idi
Kednisinin boyu 1.70 yok 1.80 erkek kısa falan derken en son evde kaldı sende evde kalacaksın büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılZaten bradd pit tipindeki de seni sevcek mk egona sokim
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 harbiden mal mk
Soran+1 yılşu an çok sinirlisin biliyorum sinirden titriyorsun hatta.
- +1 yıl
Aa evet 😂😂 nerden bildin
+1 yılEminim boyun yer fıstığı kadardır :D
16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirim kız da boyun önemi yok. 1.50 arkadaşlarım hep +1.80 erkekleri kapıyorlar valla.
- +1 yıl
Burada yok, dünya Türkiye'den ibaret değil yalnız bil :D
Soran+1 yılPuhahahaha Avrupalı kızların 1.70 bodur tipsiz erkekleri sevdiğini mi düşünüyorsun yoksa yazık kıyamam sana ya. maalesef her ülkede geçerli benim dediklerim. Yakışıklıyı uzunu seçmemiz içgüdü her kadın böyle.
- +1 yıl
Ötede ağla ablacım :D Parayı gördünüz mü 150 adamın bile karısı olursunuz iç gücü meselesi doğru dedin :D
Soran+1 yılPuhahahhahaa 1.50 adam milyoner olsa ne olur ayol. Parasını yer terk ederler en fazla atm misali.
- +1 yıl
gel paramı ye o zaman bende seni yerim ham
5 ayNdkaldkqkdjqlslqlsjqkqp
00 YorumlaHaklisin tabikide şekerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ablacım boyunuz kadar konuşun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynen sonra egolu oluyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılEgo değil bu hakkımız tabiki yakışıklı uzun boylu erkeklerle olmak isteyecez kısa tipsizi kim ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılbence de.
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninki de altındandı zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dedi 1.50 boy hatun
021 Yorumla
Soran+1 yılKudurdu 1.70 cüce
Soran+1 yılTamam bacım 1.67 ne ya hahahahaahah o kız boyu bence sen de kız ol erkek bulursun kendine erkek istemezsen dominant lezbiyenler var belki onlar bakar :D
Soran+1 yılHahahahaaha 1.85 mi dikkat et travesti çıkmasın onlar. Veya esk falandır onlar. Senin gibi cücelere de anca parası için katlanırlar zaten kendini böyle avutmaya devam et :D
Soran+1 yılPuahahahah fakir değilim ki sen de atmlik yapmaya devam et asla gerçekten arzulanmayacaksın.
Soran+1 yılHahahahaha nasıl da avutuyorsun kendini yazık sana kıyamam. Ben gerçekten arzulanırken sen atm olacaksın paranı alıp gidecekler hahahahah. La çölde su vermez sana kızlar paran olsa ne olacak.
- +1 yıl
Kuzum benim takıldıklarım senin rüyana bile girmez çapsız kendini gösterecek kadar bile cesaretin yok fakir muhtemelen tipsiz şişko 155 lik hayatı boyunca hiç beğenilmeyen tıfıl kızlardan birisin hayatında sana bi kaç dakika değer veren en Zengin şımarık olan o * de benim 😂 hadi yürü şimdi tıfıl şişko fakir
Soran+1 yılPuhahahaha valla gayet de çok yakışıklı sevgililerim oldu en kısası senden 15 cm uzundu hahahah hadi bacım hadi
Soran+1 yılMadem o kadar zenginsin git boy ameliyatı ol da erkek olarak algılayabilelim seni
Soran+1 yılTamam bacım tamam hahahaha 167 ne ya tam kız boyu.
Soran+1 yılFakir diyor hala kompleksli seni ahahahah. Hayatın boyunca atm olacaksın cüce seni. O paryla tuttuğun kızlar da uzun boylu erkekleri kesecek hep. ahahahaah
Soran+1 yılAhahahah o 1.80 kızın seni gördükçe midesinin bulandığına eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNe zirvaliyon kanka
06 Yorumla
Soran+1 yılZırva değil sen sanki bakacan onlara
- +1 yıl
Bakmisligim oldu kendimden kisa birine🙂
Soran+1 yılUmarım yakışıklıdır ve 175 vardır en azından yoksa zevksiz derim sana.
- +1 yıl
Yakisikliydi zate
Soran+1 yılSorun yok o zaman yakışıklı olanları çekiliyor bir nebze.
- +1 yıl
Futbolcuydu bence gayet normal kisa olmasi o kadar da takmiyom artik
Haklısın mk
00 Yorumla1.83 yetiyor mu? Senin boyun kaç acabaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih