Her sey dış görünüş mü sizce?

Ben pek guzel olmayan, hormon bozuklugundan dolayi killari cok olan, yuzunde bile kil olan, ayni sebepten fazla olmasa da sivilceleri vs olan siradan bir kızım.

Oyle guzel, ahim şahım biri değilim. Burnum yuzume gore biraz buyuk, dişlerim biraz yamuk. Tel taktirmak istiyorum 2 yıldır ama en basindan beri fiyat pahali geldiginden taktiramadim, simdi de tamamen uçtu fiyatlar. Yani boyle, pek guzel olmayan biriyim. Yuksek bir bolumden de mezun değilim. 2 yillik saglik bolumunden mezunum.

Bana pek görücü gelmez. Ortamlarda olmayi da pek sevmem, dugunlerde vs. Kendimi begenmiyorum çünkü. Ne olduysa biri tarafından falancanin oğluna önerilmişim. Ilk defa görücü geldi bana. Kendisi ögretmen ve gercekten yakisikli bir cocuk. Boylu poslu, yüzü, gülümsemesi gercekten iyi. Tanidigim kadariyla karakteri de iyi gibi.

Odada biraz konustuk, tanıştık. Birbirimizin numarasini aldık. Gittiklerinde bu cocuk beni ne yapsın dedim. Hem meslegi iyi, hem kendi iyi. Gider guzel yuzlu, kendi gibi bir ogretmen kiz alir daha da aramaz, sormaz zaten dedim.

3-4 gun sonra mesaj attı şaşırdım. Konustuk biraz. Disarda bir seyler yapmak ister misin, bir kahve icebiliriz, bir seyler yiyebiliriz istersen, hemde biraz daha tanımış oluruz birbirimizi dedi. Tamam dedim.

Beni evden aldı. Cicek almis onu verdi. Guzel bir mekana gittik. Kahve ve tatli yedik, yine konuştuk falan. Ben yakin zamanda gidiyorum, okullar aciliyor seminere gidecegim dedi. O son konuşmamız oldu. Yani ondan sonra mesaj atmadı. 1 hafta oldu.

Ne dusunuyor bilmiyorum. Begenmedi galiba. Yani iyi cocuk, istese cok daha iyileriyle beraber olabilir zaten. Ilk izlenim, görünüş gercekten onemli. Erkek icin daha önemli bence. Bir yerde okumustum. Kadin tipini begenmedigi adami tanıdıkça sever ama erkek tanimak istemez diye.

Yani 2 kere gorustuk sadece ve demek ki daha fazla tanıma geregi duymadı. Ne diyeyim, bu zamanda diş görünüş daha önemli. Daha da mesaj atar mi, görüşmek ister mi, işi gucu mu var ondan mi görüşmüyor bilmiyorum, ismimin uzerini çizdi galiba.

Her sey dış görünüş mü sizce?