Aşk İlişkileri Sevgilim olsan seni nasıl uyandırırdım söyleyeyim mi? min-seo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Günaydın hahahah😂Kız kankilerim için: Joon Seo, erkek kankilerim için: Min Seo olacağım 😘 Sevgilim olsan seni nasıl uyandırırdım söyleyeyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Film açarım izleyelim derim u Barış_LonelyForever +1 yıl Başkalarına kahvaltı ve öpücük bize film :D neyse buda güzel min-seo +1 yıl Sıradan aklıma geleni yazıyorum 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Biliyorum şaka yaptım sadece 😂
Lion_Heart__ Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 94% +1 yıl burnuma yakın mesafeden gaz kacırarak doğru bildimmi 😂🤣 gazında iyiymiş dogal parfüm gibi 😂 0 0 Yorumla
tmm-jülüdeolşun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle🎤 1 2 Yorumla min-seo +1 yıl Omzundan öperdim Yorumla tmm-jülüdeolşun +1 yıl Bayıldım bu fikre😍 Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Söyle bakalım hshdb 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Gidiklarken operdim Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Hahshshshsh güzelmiş 23 Nisan da gel sevgilim ol Yorumla min-seo +1 yıl 19 mayısta gelecegım Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Benim ku ru seo gan olabilirsin 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Hahahahah kuru soğan mı😂😂😂😂 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl orada öyle mi yazıyor Korece de bilmiyorsun k pop dinliyorsun 🤣🤣 Yorumla min-seo +1 yıl Ben kuru soğan dediğini düşündüm 😆 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Bence senin canın kuru pilav soğan çekmiş git ye gel Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merak ettim sôyle dgfkdm 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Gıdığından öperdim😄 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kızsın ama söyle fkdmlfm 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Zaten Joon seo oldum dedim ya size😂 burnundan öperdim sarılıp Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Söyleyebilirsin 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Saçlarını okşar şarkı söylerdim Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl kafana göre yeğen 0 5 Yorumla min-seo +1 yıl Yastığını çekerdim hahaha Yorumla Moddelen +1 yıl milleti öp kokla bize gelince huysuzluk yap dksjdsk Yorumla min-seo +1 yıl Trollük arıyordun sen ama😂 Yorumla Moddelen +1 yıl bak bak hangi ara çözdün beni dksfkd Yorumla min-seo +1 yıl Sorularından😁 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyler Misin? Rica Etsem 🙏 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Şarkı söylerdim Yorumla
mutluyaşamsırrı Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl söyle bakalım:) 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Günaydın diye bağırırdım😂 Yorumla mutluyaşamsırrı +1 yıl bu kadarcık mı beni böyle uyandırsan seni suda ıslatırım:) Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kesin üzerime zıplardın 😅 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Olur😂 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Gel zıpla o zaman 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Gözünü sevem ben uyanmadan uyandırma Min Seo 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Senin uyanmanı bekleyip uyanınca hemen öperim Yorumla Rascoln36 +1 yıl Romantiklik desen var Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tamam, hiç uyandıran sevgilim olmadı. 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Şarkı açarım son ses😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Son ses açmana gerek yok. slow rock olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel bir oral alırım 0 5 Yorumla min-seo +1 yıl Neden gizlisin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Döversin diye 😂😂 Yorumla min-seo +1 yıl Korkma ya😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapar mıydın yapmaz mıydın onu söyle 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aaaa mesajda atamıyorum tüh Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yüzüme yastığı vurursun kesin 😀 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Siir okurum😄 Yorumla Sonasık24 +1 yıl Teşekkür ederim. 😔🥹🥲 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla min-seo +1 yıl Sarılıp öperim Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur :D Yorumla min-seo +1 yıl Hahah olur😝 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevgilin olsan yani, mesela yani :D Yorumla min-seo +1 yıl Mesela evet😀 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle hahahs 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Belinden sarilirim uyan prensesim derdim😁 Yorumla Trendhunter +1 yıl Hajshsjahsjshs çok iyi kocam yapsın bunu Yorumla min-seo +1 yıl Yapsın😁 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Uflerim yuzune serin serin sen seversin😄 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Sarılırdım Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Ne kadar romantik 😅 Yorumla
tnhnylc01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hihim söyle 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Sana masaj yapardım Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Söyle. 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Gıdıklardım Yorumla 34Constantine +1 yıl Aferin Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl söyle bakalım :D 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Saçını çekerdim😂 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl agggufuffufuf 🤪🤪 Yorumla min-seo +1 yıl Hahahhah canın mı acıdı😂 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Süle 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Yanağına buz koyardım😂 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl 😡😡😡 Yorumla min-seo +1 yıl Sonra silerim😂 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tekmeleyerek 😀 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Olur😂 Yorumla AlpayG +1 yıl Bu durum hoşuna gitti 😀 Sadist seni Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Perdeleri birden açardım güneş gözüne gelirdi😂 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Oooh mis, güneşle uyanmak en sevdiğim 👌👌 Yorumla
Sarıkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nasil 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Sakallarını tıraş ederdim😂 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söylee 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Kulağına fısıldarım uyan uyan diye 😄 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söle bir 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olrr 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Boynundan sarilip operdim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl söyle hadi sdfsdf 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Yatağı sallardım😂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl Elleşmeyin şu yatağa ya sfsdf Yorumla min-seo +1 yıl Tamam😂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl aslan parçası sdfdsf Yorumla
Mizojinist03 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Söyle😍🌹 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Kahve getirirdim Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Öperek ya da sarılarak olsa daha iyi olur Yorumla min-seo +1 yıl O da olurdu😆 Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Hem de çok iyi olur üff Yorumla
PhilipSERKAN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Kahvaltı getirirdim Yorumla
MakaracıBaşak Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ouw heyecanlı 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Yatakta zıplarım😄 Yorumla MakaracıBaşak +1 yıl Nasıl bir zıplama😅 Yorumla
Kızlarsıkılıyormu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Söyle bakim 0 1 Yorumla Kızlarsıkılıyormu +1 yıl Bekliyorummm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Söyle
Film açarım izleyelim derim
Başkalarına kahvaltı ve öpücük bize film :D neyse buda güzel
Sıradan aklıma geleni yazıyorum 😂
Biliyorum şaka yaptım sadece 😂
burnuma yakın mesafeden gaz kacırarak doğru bildimmi 😂🤣 gazında iyiymiş dogal parfüm gibi 😂
Söyle🎤
Omzundan öperdim
Bayıldım bu fikre😍
Söyle bakalım hshdb
Gidiklarken operdim
Hahshshshsh güzelmiş 23 Nisan da gel sevgilim ol
19 mayısta gelecegım
Benim ku ru seo gan olabilirsin
Hahahahah kuru soğan mı😂😂😂😂
orada öyle mi yazıyor Korece de bilmiyorsun k pop dinliyorsun 🤣🤣
Ben kuru soğan dediğini düşündüm 😆
Bence senin canın kuru pilav soğan çekmiş git ye gel
Merak ettim sôyle dgfkdm
Gıdığından öperdim😄
Kızsın ama söyle fkdmlfm
Zaten Joon seo oldum dedim ya size😂 burnundan öperdim sarılıp
Söyleyebilirsin
Saçlarını okşar şarkı söylerdim
kafana göre yeğen
Yastığını çekerdim hahaha
milleti öp kokla bize gelince huysuzluk yap dksjdsk
Trollük arıyordun sen ama😂
bak bak hangi ara çözdün beni dksfkd
Sorularından😁
Söyler Misin? Rica Etsem 🙏
Şarkı söylerdim
söyle bakalım:)
Günaydın diye bağırırdım😂
bu kadarcık mı beni böyle uyandırsan seni suda ıslatırım:)
Kesin üzerime zıplardın 😅
Olur😂
Gel zıpla o zaman 😂
Gözünü sevem ben uyanmadan uyandırma Min Seo
Senin uyanmanı bekleyip uyanınca hemen öperim
Romantiklik desen var
Tamam, hiç uyandıran sevgilim olmadı.
Şarkı açarım son ses😁
Son ses açmana gerek yok. slow rock olsun
Güzel bir oral alırım
Neden gizlisin😂
Döversin diye 😂😂