Erkek arkadaşım bana güvenmiyor. Ortamdan gizlice fotoğraf çekmemi istiyor. Ne yapmalıyız?

Bana güvenmiyor.. ve kız kıza gittiğim ortamlarda bile gizli gizli fotoğraf çekmemi istiyor.. ama bu çok zor.. kuzenim eve geliyor.. evin karşısında çay bahçesi var... 50 kere arıyor kuzenin fotoğrafıını at bana diyor.. yapabildiğim kadar yapıyorum ama birinin fotosunu gizlice çekmek çok utanç verici.. bi kere yakalandım deli gibi tersledi arkadaşm.. bişey diyemedim.. sohbet ederken arıyor açıyorum kim var yanında o ses ne diye başlıyor sorgulamaya.. bozuntuya vermeden kapatmak istiyorm... anlıyor herkes.. ama kapatınca tekrar arıyor.. canlı konum attırıyor.. atıyorm süresi bitince tekrar atıyorum.. diyor ki aynı yerde değilsin.. deli gibi arıyor.

sürekli tehdit ediyor.. seni rezil ederim o kişiye ulaşırım sorarım orada mısn gerçekten diye..

birbirimizi çok seviyoruz ama bu şeyler bizi çok yıpratıyor.. ne yapmalıyız.. ayrıl demeyin ikimiz de yapamıyorz o şekilde

Güncellemeler
+1 yıl
ve yemin ederim aldatmadım sevgiliyken.. sevgili değilken flörtlerimi biliyor ve eski geçmiş ilişkilerimi biliyor o sebepten hassas bunlara..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar...
İnstagram. twitter şifrelerimin hepsi onda... profil resmi beraber.. telefonumun duvar kağıdı o.. saatimin duvar kağıdı o.. whatsapp arka planım o... arabamın üstünde baş harflerimiz yazıyo.. ben yaptım jest olsun diye.. her gittiğim yerde evlilk vs planlarından konuşuyorz.. o deliriyor ben ondan konuşuyorm hatta..
daha nasıl güven vereblirim..
Erkek arkadaşım bana güvenmiyor. Ortamdan gizlice fotoğraf çekmemi istiyor. Ne yapmalıyız?