Aşk İlişkileri Terk edilen mi daha çok etkilenir terk eden mi? Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatımda bir kere terk edildim oda çok koydu bana diyer ayrılmalarım karşılıklı olduğu için etki yaratmadı. Siz terk edilince mi terk edince mi daha çok üzülürsünüz? Terk edilen mi daha çok etkilenir terk eden mi? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Terk edilen 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Türk edilince sanirim daha cok etkiliyor.. beklemmenden olmasi dokunur diye düsünüyorum..Türk eden zaten düsünüp karar vermistir o aciyi öncesinde cekmistir zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence terk edilen her zaman daha çok etkileniyor ya 1 1 Yorumla Pergamonkralı35 +1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Terk edilen
Türk edilince sanirim daha cok etkiliyor.. beklemmenden olmasi dokunur diye düsünüyorum..
Türk eden zaten düsünüp karar vermistir o aciyi öncesinde cekmistir zaten
Bence terk edilen her zaman daha çok etkileniyor ya
maalesef
Bende terkettim ama ikisinin acısıda aynı bence
Edilen
kimse