Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hikayede sen kuzu o ise kurt. Sağlıklı bir ilişki olmaz. Ben şahsen 18-20 lik bir kızı parmağımda oynatırım ruhu duymaz. Bunun aynısını 30 yaşında bir kadına yapmak daha zor mesela. Bilmiyorum benim yorumum bu bence iyi bir ilişki olmaz senin için.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ben de aynı şeyleri düşünürdüm ama onunla tanışıklığım birkaç günlük bir şey değil yavaş yavaş tanıdım elbette insanlari tamamiyle tanıyamazsın ama onun ortamını gordum arkadas cevresini gordum beni hayatına çok çabuk kabul etti öyle birisi olmadigini biliyorum buna güvenerek ona bir seyler hissetmeye başladım zaten
Cevap sahibi+1 yılHayat senin hayatın. Yaşayarak öğrenmek herzaman daha iyi sonuç verir. Sende böyle yapmak istiyorsan seni kim tutabilir? Bizde sende olmayan bir şey var; tecrübe. Bu tecrübe sana uzak dur diyor. Dinleyip dinlememek sana kalmış güzelim 👍
En İyi Cevaplar
Yaşın çok genç yaşının erkekler neyi nasıl yapacağını ancak sen kadar bilir oysaki büyükler herşeyi görmüş geçirmiş olduğundan seni gençlere göre daha rahat ve başarılı yapacağından eminsin o yüzden duyguların macera arama uzmanına git diyor ondan kaynakli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de böyleyim genelde benden büyük erkekler ilgimi çekiyor yaşadığın birisiyle ya da yaş olarak bana yakın birisiyle bir şeyler yaşamak istemiyorum çünkü büyük erkekleri gerçekten zaafım var aldatmaktan korkuyorum olgun bir erkekle gerçekten olgun erkekler aşırı ilgi çekiyor bu yüzden hazır olmuşken sevgilim olacak kişi de olgun olsun ki aldatmak için herhangi bir yolum kalmasın
25 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu sana yakıştıramadım pilow (aldatma kısmı)
- +1 yıl
Kendimi tahmin edebiliyorum ama😊💙
- +1 yıl
Yorum yapmayacağım 😒
- +1 yıl
Kendini bilen insan sevilir. 🤌
+1 yılTam bir fikrim yok bu konuda ama genelde küçükken babasi ile sıkıntı yaşayan kızlar. Ergenlikte veya genc kızlık dönemlerinde kendinden büyük erkekleri daha çekici bulurlarmış. Belki geçici bir seydir belki de zararsız bir tercih meselesidir bilmiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılbabamla aram çok iyi teşekkürler
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok gayet de olgun erkekleri tercih ettiğin açık umarım karşına hayırlısı çıkar<3
- +1 yıl
Daddy issues olayını mı söylüyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılemin ol tek 18 yaşında ki kız posta atmıyor ona. En az gelenlerin %80 atıyordur. 27 yaşında ki biri çömez bir ergenle uğraşmak istemez. Seks bile olsa konu.
33 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun icin diger kızlara bana baktigi gibi bakmadigini biliyorum bir sekilde bana deger veriyor hissediyorum bunu karşıdan goren herkes söyler arkadasım bile onaylamadigi halde bunu gördüğünü söylüyor
Cevap sahibi+1 yıl😛 Sen kurmuşsun kafayı zaten. Bana H. Olsun düşer 😜
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkekler dikkatini çekiyor olabilir bunda absürt bir şey yok ancak adam demek ki sana o gözle bakmıyor. Ona takılmana gerek yok bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılçok üstüne düşmedim düşüncelerini kendi ağzından duymak istiyordum bana kesin bir red verse elbette ısrarcı olmam bu ikimizi de rahatsız eder
+1 yılKadınlar niye böyle ya offffff bıktım ben reddetsem hemen egolarını tatmin etmediğim icin saldırıya geçerler.. ama iyi ki teklif eden yok bana
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni reddetse hiçbir şey yapmam ben egolu bir insan değilim önüme bakmasını biliyorum ama beni reddetmedi
- +1 yıl
O zaman okey mutlulukları 🫠
+1 yılOlursa olur olmazsa olmaz fazla takma insanlar için değmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. malsın. adamı taciz etmeye girer bu yaptıgın. aynısı sana yapılsa mor çatıyı adamın başına musallat edersin sapık bu diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu erkek yapsa taciz diye mahkemeye verilirdi ama iste erkek degil.
01 Yorumla
Soran+1 yıltacizlik ne yapmisim anlamadım
Saçma sapan işlere girme adam bir şekilde sana cevabını vermiş. Dünya da tek erkeğin o olmadığını hatırla kendine uygun biri ile tanış :)
00 Yorumlaolgun erkekler daha olgunlaşmamış kızlarla takılmyı istemez kendilerine sorun çıkartıyorlar genelde.
00 Yorumla
+1 yılnormal ama karsindakine ters gelebilir kisiye bagli ilgilenmiyorsa bence boş ver erkek mi yok dolu
02 Yorumla
Soran+1 yılilgilenmiyorsa tabii ki sıkmayacağım onu
- +1 yıl
aynen
+1 yılM. nyak misin 😂Baskasiyla ilgilenirsen senden tamamen kopar
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi
- +1 yıl
Duz mantik =kimi istiyorsan ona yonel
+1 yılBen de 27 yim. Onun dilinden anlarım ben yardım ederim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılbana yardım etme ona et
Bende onun gibi yas olarak buyugum senden
Isyek atip yazablirsin bekliyorum tavsiyler veririm detaylari duyunca01 YorumlaHer ergen kız çocuğunun başına gelir, büyüyünce unutursun yavrum
09 Yorumla
Soran+1 yılneden benden birkaç yas büyük kadınlar kendinden 10 yas büyük erkeklerle sevgili olabiliyor da ben 18 yasindayim diye ergen oluyorum
- +1 yıl
Bunlar uzun soluklu ilişkiler değil, birkaç aylık seks sonrasında adamın sıkılıp, çocuğu terk edeceği ilişki türleri. 30 yaşında kadın 40 yaşında adamla olabilir fakat senin yaşlarında biri için 10 yaş fazla, anlaşabilmen mümkün değil. Yoklukta bir adamsa, üç beş defa kayar bırakır, ötesi olmaz, boş beklentin olmasın
Soran+1 yılyoklukta birisi olsa ona hislerimi ilk söylediğim anda beni kullanabilirdi duygularımı bedenimi ama öyle birisi degil
Soran+1 yılyoklukta olmadigi icin mi benimle ilgilenmediğini iddia ediyorsun
Soran+1 yılpedofili ne alaka anladım MJNHBNJ 19 yaşına girecegim 1 ay sonra akli basinda biriyim kime nasıl davranmam gerektiğini de biliyorum bahsettigim kisinin gercekten beni kullanacagini düşünseydim onunla diyalog bile kurmazdım çünkü ben sorunları olan biri değilim benden daha olgun biri hayatımı kurtarmayacak onda diğer erkeklerde olmayan şeyler gördüm ve beni çok etkiledi şimdi dersin kaç tane erkek tanıdın yine yaşımdan vurursun ama alakası yok internet ortamında bile görebiliyoruz insanların nasıl olduğunu ben 23 yasında olsaydım o 32 yasinda olsaydi iliskimiz mantıklı olacaktı ama Şu an olmuyor nedeni nedir
Soran+1 yılçok genel konuşuyorsun bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kendi bukadari yaptigina karsilik vermiyorsa bosa ugrasma
06 Yorumla
Soran+1 yılondan vazgeçemem bana erkekleri etkileyecek seyler söyle
- +1 yıl
Canim gelmez onun var demeki sxtiyi
Soran+1 yılneyi var neyi var
- +1 yıl
Yani sxtiyi kiz partneti
Soran+1 yılamca her şey s*KS mi ya
- +1 yıl
Tm canim
Cinsellik olursa kabul eder bence sonuçta citirsin
00 YorumlaBöyle giderse yazık olur sana ham yaparlar seni.
00 YorumlaOlmaz kızım. Eğer tipini sevseyse o zaman yapışırdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence arkadaşını dinle belki adamın sevgilisi var belki nişanlı belki evli niye seni istemeyene ısrar ediyorsun kendine saygın yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum demedi dese Israr etmem tabii ki ayrıca uzun bir zamanımı onunla geçirdim tabii ki biliyorum sevgilisi olup olmadigini evli olup olmadigini nasıl bir soru bu aptal miyim ben
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara baktım çok aklı başındasın tavlayabilirsin bence sorman hata..
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim anlatamadım kendimi
Adam seni umursamaz gibi yapmış ilgini çekmiş, sende öyle yapsaydın onun ilgisini çekecektin, tam tersi olmuş basit görmüş seni. Türk zoru başarmak için yaratılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılona olan ilgimi biraz bile çeksem sence bana ilgi duyar mı bence genel olarak insanlar böyle ne demek istediğini anladim yanı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı erkekler genç Sever bazıları da tam tersi demekki seninki seni çocuk görüyor zortt
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşıtlarıma göre olgun biriyim nerde ne zaman kiminle nasıl davranmam gerektiğini biliyorum yaşımın küçük olması çocuk olduğum anlamına gelmiyor rakamlara takılma fazla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında büyük erkekler hep çıtır sever ama demekki bu daha büyümemiş
00 Yorumla
+1 yılNormal çekmesi senden küçük erkekler ilgini çekerse anormal
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler benimde dikkatimi çekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
+1 yılGüzelsen zaten ilgi çekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılyani güzelsem hiçbir şey önemli değil mi çok yanlış bir düşünce tarzı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde büyük seviyorlar zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılilk defa Boyle hissettim aramda yas farkı olan kisileri yanında rahat hissetmiyorum ama o çok rahat hissettiriyor
- +1 yıl
Benim de vardı 18 yaşında kız arkadaşım
Soran+1 yılnoldu peki
- +1 yıl
Neymiş başkasıyla ilişkim oldu diye vazgeçti
Soran+1 yılkötü bir hastalık tabii
- +1 yıl
Nasıl kötü hastalık
+1 yılUğraşma ilgilenen ilgilenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden askim icin savasmiyim erkekler
- +1 yıl
Sen biliyon o zaman savaş
Konuşalım gel bu konuyu... çok zeki kizssin
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBazen olgunluk dikkat çeker bazı gözlerde
01 Yorumla- +1 yıl
Kimseye takma boş ver herkes kendine baksın millete göre yaşamıyorsun hayatı sen nasıl hissediyorsan onu yaşa
+1 yılSenden büyük, başına bela da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez mi böyle oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılAşırı bi yaş farkı yok istiyorsan onu ayarlayabiliriz ama niyeti ne olur bilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki küçük geldin ona
021 Yorumla
Soran+1 yılbunun farkındayım
Cevap sahibi+1 yılBaşka olgunlara yönel, herkes çok genç istemez
Soran+1 yılamacim onun genc birini istemesini saglamak
Cevap sahibi+1 yılAdam istemiyorsa naprsan yap boş
Soran+1 yılistemiyorum demedi
Cevap sahibi+1 yılDavranışlarından belli seni istemediği, illa söylemesi mi lazım
Soran+1 yıldavranislarini mi anlattım ben
Cevap sahibi+1 yılHoş karşılamadı diyorsun ne demek bu
Soran+1 yılona hislerimi açıkladığımda şok olmuş gibiydi sonra araya kaynadı ve konuşamadık bu yüzden hos karsilamadigini dusundum
Cevap sahibi+1 yılSenden hoşlansa emin ol atlardı direk, ya da yaşla alakalı değil, çirkin buldu seni veya kilolusun ne biliyim
Soran+1 yılkendimi övmeme gerek yok ondanda çok iltifat aldim zaten
Cevap sahibi+1 yılDemekki yalan yere iltifat ediyor sen üzülme diye
Soran+1 yılbunu hislerimi bilmeden önce de yapıyordu zaten cevremdeki herkes yaptigi icin sasirmamistim
Cevap sahibi+1 yılSeni gerçekten beğenseydi, sen hislerini söyleyince atlardı direk, ayrıca bi kızın erkeğe yürümesi ezikliktir, ordan belli çirkin olduğun
Soran+1 yıldagda mi yaşadın cogu erkek bunu çok etkileyici buluyor ben güzelim ve egolu degilim kendimi sana kanıtlamaya ihtiyac duymuyorum :3
Cevap sahibi+1 yılKendini güzel sanan leş kargasısın bence 😀
Soran+1 yılmuah askim
Cevap sahibi+1 yılAferin yola gel şöyle 😀 çirkinsin ama muamelen iyi olsun açığı ordan kaparsın 😀
Cevap sahibi+1 yılGit konuş eziksin zaten iyice looser olucaksın adamın gözünde flfmmfmd çirkinsin işte adam istemiyor seni, anla artık
Soran+1 yılben sana gülüyorm zorlama
Cevap sahibi+1 yılBende senin haline gülüyorum, adamın gözünde zavallısın, bi erkek olarak söylüyorum sana bunu, yüzlerce kadınla yatmış, 5 yıldır ukraynalı sevgilisi olan birisi olarak söylüyorum sana bunu
Hoş karşılamadıysa niye ısrar ediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılonun ağzından duymak istiyorum insanların davranışlarıyla sözleri bir mi
Neden uğraşıyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılçünkü daha önce kimseye karşı Boyle hissetmedim ve hissettiğim duygular çok hoşuma gitti mutlu olmamı sağladı bunun yok olmasını istemiyorum
Soran+1 yılseni hiç sevmedim demedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal bişey çoğu kızda aynıdır bu
00 YorumlaGenelde cinsellikle çekebilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Yooo alakası yok her şey seks değildir
Soran+1 yılf*ckbodym olsun istesem evet o şekilde çekerdim
+1 yılseks için mi duygusal mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur arada
02 Yorumla
Soran+1 yılha?
- +1 yıl
Çekebilir
Davulun sesine kulak ver
03 Yorumla
Soran+1 yılne davulu
Soran+1 yılbye
+1 yılOlduğun gibi davran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındayım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDişiliğini kullan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kaç yaşa kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenlikten dolayi
06 Yorumla
Soran+1 yılergenlikten dolayı olsa cevremdeki erkeklere de ilgi duyabilirdim ama herkese mavi boncuk dağıtan o kız degilim ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılFark etmez kendinden 10 yaş büyük birine ilgi duymak ergenliktir
Soran+1 yılbence senin düşüncen tarzinda bi yanlislik var
Cevap sahibi+1 yılHayır senin gibi çok gördüm hepsinin hüsranlarını da. Büyüyünce geçer
Soran+1 yılcocuk degilim ne istediğimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 27 yaşındayım yardım etmek isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılerkekler nelerden etkilenir
Cevap sahibi+1 yılBu soru yanlış aslında, erkekler nelerden etkilenir deyince çok genel bir kapsamda sormuş oluyorsun. Senin ilgilendiğin kişilerin nelerle ilgilendiğini kestirmeye çalışmalısın
Soran+1 yılhm aslında tanidigim cogu kisiden farklı bana yaklasimi da çok iyiydi ama duygularımı öğrendikten sonra aramıza mesafe koydu bakistigimizi biliyorum bence beni incitmekten korkuyor ona korkmaması gerektiğini hissettirmeliyim
Cevap sahibi+1 yılProfile gelirsen yardımcı olayım
Cevap sahibi+1 yılO adam seni sadece s2r bu kadarını söyleyebilirim. S2mezse de seninle vakit kaybetmez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü para var
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten parasıyla ilgilenmiyorum bende de var
Cevap sahibi+1 yılSen ilgilenmiyon hemcinslerin babası yaşında adamla
Soran+1 yılbizim aramızda çok yas farki yok o çok çocuksu ben de olgun sayilirim 19uma da az kaldı hem
Cevap sahibi+1 yılBen onun için demedim o genç
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde tüm kızlar büyük seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelsene bebek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih sizin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Derdinmi yok
05 Yorumla
Soran+1 yılvar iste bu
Soran+1 yılönerin yok mu
Soran+1 yılister belki bi seyler yapsam
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılHırs yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılMilfci buda
00 YorumlaTövbe yarabbim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası