Sevgilim her tartışmadan sonra bana seni seviyorum der ve zorla benden cevap bekler. Ne halde olursam olayım o seni seviyorum kelimesini bana söylettiriyor. Neden böyle yapıyor? Bi yandan bana ayrıl dermiş gibi konuşuyor sonrada böyle yapıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya ben de istiyorum demesini. Keşke benim erkek arkadaşım da dese hep
İnşallah sanada der sevgilin. Ama benim sorunum şu ben çok kötü durumda oluyorum ayrilcak duruma geliyoruz beni takmıyor sadece onu duymak istiyor.
Anladım o kötü bir sey işte. Kavga çok siddetli ve surekli olunca seni seviyorum diyesin de kaciyordur. Sonucta madem beni seviyorsun ve seni seviyorum dememi istiyorsun o zaman neden beni uzuyorsun ve kavga ediyoruz degil mi
insallah :)
Evet aynısını dedim ben ne haldeyim senin derdin ne diye. Cevap vermedi hâlâ benden onu dememi bekledi. İnsan sevdiğini bence o ilgiyle hareketleriyle belli etmeli ama onun için sadece kelimelerle oluyor
Evet. Konus bence onunla. Seni seviyor olsam bile toxic iliski bi yere kadar. Sonucta butun ayriliklar sevginin bitmesiyle olmuyor. Kavgalar da ayrilik sebebi. Sevdigi halde ayrilan cok insan var.
Evet. Bugün pek konuşmadık o benle konusmuyor bende aynı çok soğuk davranıyoruz. Aramadi bile.. bakalm bi ara konuşmaya calsiirim
Umarım düzelir aranız :)
İnşallah düzelir
Ortaligi yumusatmaya calisiyor agir seyler soylenmisse veya gerginse ortam direkt guzel bir cumleyle gerginligi bitirmeye calisiyor
Evet sorun tam olarak ne ben bir sorun göremedim de
Sorun şu. Zorla söylettiriyor. Okadar kavga ediyoruz neden böyle yapıyor onu anlamıyorum. Ben orada ağlıyorum onun tek derdi onu duymak
Belkide kavganın sonunda kaybetmekten korkuyodur
Biraz mantıksız geliyor. Ben ona evlenmeyecem dedim birkaç sebebler yüzünden oda devam edemeyiz ozaman falan dedi ayrıl dedi sonrada böyle yapıyor.
Senii kaybetmek istemiyor bu haraketleri ve duyguyu nerde olsa tanırım senninde pek umrunda değil anlasilan
Kendisi benden 2 kere ayrıldı. Bana çok şey çektirdi. Akillanmam içinmiş falan. Ondan beri brz uzaklaştım evet ama yani ayrilmakda istemiyorum umrumda ama çok sinirimi Bozuyor böyle yapmasi. Çok değersiz hissediyorum kendimi
Değersiz hissettiricek bir şey yok aslında yani tam olarak bilemem ama kavga sonunda seni seviyorum la bitirmek ne olursa olsun der gibi
Yani ama kavga bitmemiş. Ben kötü durumdayken beni umursamamasi öyle hissettiriyor kendini düşünüyor sadece
keşke benimki de böyle olsa
aranızdaki ilişki kopmasın istiyor
sürekli kavga yok dimi ya da şiddet pskiolojik baskı falan?
Çok tartışıyoruz son zamanlarda. O evlenelim diyor ben erken diyorum korkuyorum evlenmekden. Şiddet yok. Küfür falan asla etmez zaten bana karşı. Sadece çok soğuk davranıyor ve konusmuyoruz. Bazen sadece kendisini düşünüyor
yaşlar kaç sen okuyor musun? o napiyor?
mutlu musun onunla?
Yok ben okumuyorum işe başlayacam. Benim yaşım 18 onun 21. O askerliğini yeni bitirdi özel güvenlik falan olacam diyor şu an evde yani. Eskiden çok mutluydum ama son zamanlarda zaman ayirmiyor konuşamıyoruz mutlu olamıyorum pek
keşke okusan meslek sahibi olsan
Pek benlik bir şey değil 1 yıl önce bıraktım okulu
sebebi ne ailen mi?
Yani biraz psikolojik sorunlar yaşadım ozaman bıraktım okulu şu an hiç istemiyorum okumak okuyacak durumda değilim çalışmak daha iyi geliyor bana
ilerde pişman olma riskin yüksek
iyi düşün derim
Cevaplayana bi kulak ver. Mantıklı yorum zor bulursun
@Godlike_Ruler_ aynen sonra evleniyolar
adam aldatıyor
iş güç olmadığından boyun eğiypr
işr gircem diyor da ne kadar kalıcı olacak ki?
en önemlisi meslek sahibi olmak yoksa zor
Çok haklısın. Çalışıp çalışmamakta kadının kararı. Çaresiz kalmayın asla. Meslek olmalı.
Ozguven eksililigi vsrdir. Gitmenden korkuyordur falan...
Dün tartışdigimizda ayrılacaktik. Hatta kendisi bana ayrıl dermiş gibi konuştu okadar devam edemeyiz sen böyle yaparsan diyor ama sonrasindada böyle yapıyor ben anlayamadim korksa ayrıl dermiş gibi konuşmaz
canım o zaman :)
S l k
Ne kadar kızgın olursa olsun insan seviyorum kelimesiyle yumuşar
Duygusal boşlukta olabılor
Duygusal boşlukda mi? Peki düzelir mi? Ne yapmam gerekir
Yeni ayrıldıysa eskı sevgılıden olabılir
2 yıldır beraberiz
O zaman eksık bır duygu olabilir konusmayı dene sor ne olacak
O ne öyle aw