Arkadaşlar çok moralim bozuk bi süredir telefonum bozuk maddi durumumda iyi değil öğrenciyim babamdan da destek görmüyorum alamıyorum şu an için kendime telefon. Sevgilimin kız kardeşinin telefonu bozulmuş kendine yeni telefon alıcakmış sevgilimde kızın eskisini bana vermek istiyo çok zoruma gitti yarın bi gün ailesinin içine girsem kız belkide bana bunun lafını yapıcak sevgilime çıkıştım bunu nası teklif edersin diye küstük çok mu abarttım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani tamam belki alınmış olabilirsin bana klırsa alıncak bir şey yok ama kimisi bunu hoş görmüyor. Ama çocuk kesinlikle iyi niyetli davranmış ve evet abartmışsın. Seni düşünmüş, sen üzülüyorsun diye evdeki telefonu vermiş. Bunda bu kadar gurur yapacak ne var anlamıyorum. Senin yerinde olsam kırdığım için özür dilerdim. Bir insanın sevgilisinin kendisine destek olmasında ne var anlamıyorum. Hem kız kardeşi de neden bunun lafını yapsın ki? Onun için gerçekten kötü niyetli biri olması lazım kızın. Yapacak biri olsa kibarca reddedebilirdin çıkışman çok saçma olmuş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLa bunda alınacak ne var sjjdhs bizde bi telefon var kimin telefonu bozuksa ona gider sülalede hahshhs
Çocuk iyi niyetinden teklif etmiş telefonsuz kalma diye. Sana yeni tel alacak hali yok. Tamamen duyarsız mı kalsın yani? Kimse eski telefon lafı yapmaz. Kıyafet olsa anlayacağım da. Çok gereksiz tepki vermişsin üzülmüştür çocuk00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar nasıl kırmadan, rencide etmeden bir şeyler söyleyebileceğini bilmiyor ya. İyilik olsun diye düşündüyse bile kötülük olmuş.
10 Yorumla
+1 yılKizlar gerçekten şizofren akm ben cozdum bunu... bu ne kadar da saçma canım bi düşünce ya lanet olsun size de beyninize de karşındaki ali ağaoğlu mu lan senin! Ne var yani elinde o varmış vermiş yeni telefon alacak parası yok demekki veya almak istemedi ailesi tarafından hor görülmemek için ya da ailesi izin vermedi falan.. ben olsam sizlere birak telefon almayı günahımı bile vermem be. Iyi ki aseksüel olmuşum ya şunlara bak!!!
035 Yorumla
Soran+1 yıliyide ondan yeni telefon istemedim kız kardeşinin telefonunu vermesi beni kardeşinin gözünde küçültmeyecek mi benim eskimi kullanıyo demicek mi
Soran+1 yılayrıca aseksüellik bi tercih değil
- +1 yıl
Ayy üzüldüm aseksüel misin
- +1 yıl
Evet tercih. Yapmıyorum. Istemiylrum. Iliskim de olmasin artık reddediyorum geleni gideni. Zaten kimse gelmiyor artık gelmesinler de alayının canı cehenneme ben mutluyum
- +1 yıl
@Ofofofofofofof zirvede bıraktım. Guru oldum bıraktım.
- +1 yıl
Ne yani sekse, ilişkiye, aşka ilgi duymuyor musun
- +1 yıl
Saçmalık bu arada tamamen şu telefon mevzusu. Kizlarin beyni ne kadar saçma çalışıyor mk. O zaman o çocuktan da ayrıl. Senden önceki sevgilisinin gözünde küçülürsün benim eskimi kullanıyor diye
- +1 yıl
İncinmişsin sen..
- +1 yıl
@Ofofofofofofof hepsine duyuyorum ama crop giyen tayt giyenlere karşı değil; kahverengi ispanyol paça bi pantolon uste gömlek falan beyaz renk uste kahverengi siyah tonlarda büyük gözlükler kafaya da haşır ingiliz şapka şöyle kocamanlardan falan. Sekse de duyuyorum sonuçta yaratilisimla alakalı bu. Ama yapmıyorum ilgilenmiyorum çünkü kizlardanda erkeklerden se tiksiniyorum
- +1 yıl
Ayy ne zevklisin crop ve tayttan bende tiksinirim ispanyol paçada sevmem hshsjs
Soran+1 yılof ne alakası var anlamıyosun anlayamazsında bak şimdi çalışan bi insan tamam mı parası var buna rağmen beni kardeşinin eskisine layık görüyo ki benim ondan maddi bi beklentim yok ben ona asla git bana telefonda al demedim alsada kabul etmem babamdan bi yardım görmezken sevgilimden görmeyide beklemiyorum lakin ciddiyiz ve ben o ailenin içine giricem insanların kalbini düşünce yapısını bilemem yarın bi gün bana laf yapıp alttan alta küçümseyip küçümsemiceğinide bilemem ayrıca gururum kırıldı
- +1 yıl
@Ofofofofofofof incinme değil aksine demir dovule dovule güçlenir. O avanaklar sizlerin peşinde koşmaya kendilerini köpek etmeye devam etsin ben 3. arabayi almaya doğru koşuyorum:)
- +1 yıl
İyi askim gay olmada aseksüel ol hallolur gerisi
- +1 yıl
Ne var anlamayacak asıl sen anlamıyorsun. Sizofrensin sen doktora git! Ha ama şu yönden benimle aynı kafadasın. Kimseye muhtaç olmak istemiyorsun. Benim gibi yap. Çalış çabala al kendine. 15 yasimdan beri kendi işimin sahibiyim. Sırf kimseye muhtaç olmamak için. Sen de ufak tefek çalış iş güç bisey yap veya bi gelir elde et bul madem. Hem hiç olmadı sadece haberleşmek için bi tuşlu bul 2. el 50 100 liraya bile bulursun
- +1 yıl
Berat aşırı etkilendim senden.. ben sever misin
- +1 yıl
@Ofofofofofofof aşkım ne be yayvan yayvan kes sesini
- +1 yıl
Çok kiricisin...
Soran+1 yılberat sana kafa atarım çocuk
- +1 yıl
@Ofofofofofofof neyimden etkilendin bilmiyorum. Umrumda da değil. Uza anam hadi gıcırdat yayları!
- +1 yıl
Gicirdat yayları mıı
- +1 yıl
Beraaattt
- +1 yıl
@Ofofofofofofof ters anlama. Eski zamanlardan kalma bi tabir. Hadi yaylan derler ya onun eski versiyonu. Yatak yayı değil yani... ben hep nostaljik yasarim hayatı. Arabam falan da nostaljik. Kelimelerim de öyle. Bi İstanbul türkçesi konuşurum varya djdjdjd neyse ya iyi geceler dilerim. Hakkımdaki yorumunuz çok değerli çok müteşekkir oldum. Fakat maalesef düşünmüyorum şu an böyle şeyleri. Iyi geceler tekrardan hanımefendi
- +1 yıl
Kafa atar mış... bi koyarım varya sana tokadı mike tyson vurdu sanarsın
Soran+1 yılsağ kroşeyi yedin mi görürsün mike tysonı
- +1 yıl
Ya 2 dkikada şu konuşma tarzınla etkiledin beniii çok ciddiyimm 🥺aseksuel oluşun aşırı üzücü neyse sağlık olsun
- +1 yıl
@Ofofofofofofof işte bu yüzden aseksuelligi seçtim. Kamasatura yi ezberlemisken vazgeçtim guru ydum ben. Zirvede bıraktım. 2 dakikada etkileniyorsunuz hemen sonra karşınızdaki yalancı kofti çıkınca vay tüm erkekler şerefsiz. Ha madem o kadar etkilendin sormak istediğin bisey varsa sor cevaplarım ama başka bir şey bekleme lütfen
- +1 yıl
Işte bir o kadar da akıllısın sanırım bende sapyosexualim.. zekan beni etkiledi. Her neyse yaa hoşça kal beratciğim
- +1 yıl
@Ofofofofofofof kırdıysam eğer...
ÇOK SEVINDIM ASLA UZULMEM EHEHEHEHEHEHE ALAYINIZIN CANI CEHENNEME 🖕😎🖕
Soran+1 yıl@Ofofofofofofof zeki falan değil 2 3 kelime öğrenmiş onu satıyo işte
- +1 yıl
Konuşma la avanak apti. Sen benim yapabildiklerimin %1 ini yap bakalım. Mühendis değilim tüm cad programlarını kullanabiliyorum
Tamirci değilim ama herşeyi tamir edebiliyorum 2 tane klasik araba restore ettim %80 90 kendi gelirimle
15 yasimdan beri kendi işimin sahibiyim
Aynı zamanda üniversite okuyorum
2.5 dil biliyorum (biri öğrenim aşamasında ondan 2.5)
Kültürlü bilgili donanımlı biriyim. Sen ne yapıyorsun? Dur ben söyleyeyim. Starbucks takı bardak boylarıni biliyorsundur bi. Neydi o latince de 20 demek olan vardı ya venti miydi neydi bi o var bende
Soran+1 yılegon niye bu kadar zedelendi
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Ofofofofofofof jdsnhfjksadjksahdjksadh
- +1 yıl
@Ofofofofofofof bana ergen diyene bak. Bikere aynı yaştayız ya sen de ergensin ozaman. Hem bi tipine bak ya senin her yerin piercing doludur bts delisisindir falan. Ulan şu şuraya hurdacı girse zengin olur çıkar şu hale bak demir yığını delik deşik yuzune pudra atsak un diye elenir. Kahkule bak tuvalet fırçası gibi merak etme senin gibi malın tekine kalkmaz bu uçak
- +1 yıl
@Ofofofofofofof reddettim diye çirkefe yatma
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
24Cevap
+1 yılrencıde edıcı gıbı gozuksede aslında guzel bısı yanı ınsanlık halı maddı durumun olmayabılır bu utanılacak bı durum deıl ve sevgılınde bunu gordugu ıcın boyle bı ıyılık dusunmus olabılır bu tarz bı durum bence utanılacak ya da rencıde edıcı olacak bı durum deıl bunu mılletın ıcınde yapmya kalkarsa baska tabı ama sız aranızda olan bı konusmada olmaz yanı BENCE
10 Yorumla
+1 yılIki bozuk telefonu götürüp satıp yeni ve uygun bir şey alırsınız olur biter. Oğlan seni düşünmüş ama biraz da doğruya doğru ucuzcu bir hamle. Bilemiyorum kimseyi tanımadan daha fazla konuşmamak gerek. Konu maddiyat olunca insan ilişkileri biraz değişiklik gösteriyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılkendi cebinden de çıkmıyo ki kardeşinin eskisi düşündükçe sinirlerim geriliyo
- +1 yıl
Evet ucuz bir hareket seni anlayabiliyorum. Sonuçta seni kardeşinin eskisine layık görmüş ve bu muhtemelen seni epey rencide etti. Ama düşünmeden de yapmış olabilir. Niyeti saf da olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen bana da sevgilim öyle yapmak istedi telefonum bozulunca istemedim ben arkadaşımdan telefon aldım kullandım bir süre biliyorum arkadasim. basima kakmaz da sevgilimden istemedim iste 2 gün sonra sana şunu bunu yaptım demesinden o zaman gerçekten soğuyprum
10 YorumlaAranızdaki samimiyete göre "telefon alana kadar kullanabileceğin boşta duran bir telefon var evde, geçici olarak idare etmelik bişey lazım olursa onu getiririm sana" diyebilir. Ama kız kardeşimin eskisi, al kullan denmez ayıp
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sen sonuna kadar haklısın ama erkekler bazen böyle şeylerin nereye varacağını hesap edemiyorlar çünkü detaycı değilizdir biz pek ince eleyip sık dokumayız o sebeple sen küsme ona derim gene de sen bilirsin
10 Yorumlacanım sana yeni telefon alacak parası yok ama seninle görüşmek istiyor. O yüzden kardeşinden rica etmiş. Almış telefonunu
10 Yorumla
+1 yılBence değil ya telefon bir ihtiyaç bir süreliğine idare edersin sonra aldığında verirsin bence kötü niyete teklif etmemiştir elinde olsa sıfır en iyisini alırdı bence yani kişiye göre anlayış şekli değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılYani şöyle diyeyim,, kötü bir niyet hissetmedim hani şimdilik idareten kullan gibisinden bişe zaten sen de yeni bir telefon beklemiyorsundur değil mi? Yok bekliyorsan görüşümü değiştirecem:)
00 Yorumla Tabi ya eskiyi vermek nedir sana 0 iPhone ya da Samsung son serisini almalı hatta Bugatti araba ev felan almaliydi
02 Yorumla
Soran+1 yılBEN ONDAN TELEFON MADDİ HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUM SİNİRLERİMİ ZIPLATIYOSUNUZ ARTIK GURURUM İNCİNDİ DİYORUM BANA BUNU TEKLİF ETMESİ BİLE YANLIŞ DİYORUM
Yani seni düşünmüş sonuçta tamam uzulebilirsin doğal ama seni düşünmüş senle konuşmak için demiş ben hani öyle kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılgururum incindi biraz anlıyorum iyi niyetli ama kardeşini tanımıyorum ciddi düşünüyoruz ilerde önüme bunun lafı çıksın istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskisine mi layık görmüş seni 1500 liraya bimden alırım gene vermem kardeşimin eskisini
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy yazık kızkardeşinin gözünde küçük düşücekmiş, gururunuza tüküreyim, arkadaşımın eski elbiselerini bile giydim ben, nolmuş yani çocuk seni düşünmüş, allah sizlerden uzak etsin
14 Yorumla
Soran+1 yıl@Simayss_ yenisini almasını falan beklemiyorum böyle bi beklentim yok kendi cebinden de çıksa istemem olay şu değil hayatım sana bi telefon alalım durumun düzelince ödersin ödemezsin zaten kabul etmem bunu ama direkt kardeşimin telefonu bozuldu yenisini alcak eskisini sana verelim demesi ayıp ve kırıcı
Cevap sahibi+1 yıl@azbuka onu diyecek birisiyse sktırsin gitsin, her şeyi de kötüye yormayın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılO da kendince yardımcı olmaya çalışıyor belkiii de ama ileride evlenirseniz falan kız bunu yüzüne vurur diye düşünüyorummm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartmissin sonuct elinde bir tel varmis yardim amacli teklif etmis sen telefonsuz telefonsuz doalnsan dahs mi iyi o hic demese
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin yaptığı büyük hata. Sana telefon almak ya da bulmak zorunda değil.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil zaten keşke bu konuda bi teklifte bulunmasaydı
- +1 yıl
Keşke ama madem bulundu kırıldım de kabul etme. Buralarda akıl alacak kadar ksrmaşık bir durum göremedim. İstemiyorum dersin olur biter.
+1 yılabartmadın Haklıısn
bunun üerine ayrılman bile doğru olur. çok ayıp gerçekten10 YorumlaNeden olsunda ihtiyacını gidersin yeter artık kullanıcı olun tüketici değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani saçma geldi başkasının eskisi ile mi geçecek hayat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yıladam ne yapsa yaranamıyor
haklısın tabi de, küsmek ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence senin iyiliğini düşünmüş tamam bi tık aşağılayıcı ama kullanılmayan bir şey işine yarayacak bunu kendisi için de yapıyor seninle konuşabilmek için bence sadaka olarak görme
00 Yorumla
+1 yıl0 telefon alsa yine gurur yapar alamayabilirdin saçmalamışın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sert çıkışman doğru değil bence sonuçta sana yardımcı olmak istemiş
01 Yorumla- +1 yıl
Elbiseni çok beğendim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan oğlu iki gündür başa kakar alma bende
12 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan biri ben eski veya yenisinin derdinde değilim biliyorum ilerde lafı yapılcak
- +1 yıl
Kardeşiyle hiç bir polemiğe göremezsin ben sana bunu yaptım ettim diyecek sen ona her zaman gebe kalacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerek yok desen yeterdi.. bence çok çok telde görüşmezdin.. sana ulaşamaz ise belki hediye ederim diye düşünürdü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni telefon altındada bu sefer galiba gene lafını ederlerdi o yüzden sen komple bu çocuktan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılaranızdaki ilişki durumuna bağlı. ama birazcık rencide edici gibi :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar tepkiye gerek yok istemiyorum demen yeterliydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSjsjsjjss gerçek değilsin dimi sen gururu kırılmış mis çocuğa acıdım ndndjsn
00 YorumlaSevgilinin maddi durumu var ise sana bir telefon almalı eğer yok ise elinden geldiğince yardım etmiş duruma bağlı açıkçası yaptığın cıkisma
03 Yorumla
Soran+1 yılben ondan aslında telefon falan istemedim kendi eskisi olsa yine anlayabilirdim ama kız kardeşinin eskisini vermeyi teklif etmesi kırdı beni
Soran+1 yılkeşke hiç bu konu hakkında bir şey teklif etmeseydi
Hayır neden rencide edici olsun ki yardımcı olmaya çalışmış benimde başıma geldi ve gayet hoşuma gitmişti
00 Yorumla
+1 yıldaha -de/-da ayiramiyorsun, sonuna kadar okumaya tahammul edemedim
10 YorumlaBöyle bi teklifi elinin tersiyle itme al sat ekonomiye can ver sjajakskajaja
00 Yorumla
+1 yılJsjsjxjsjdjsjdjd iPhone ise indira gandi yap
10 Yorumla
+1 yılSakın alma karşılığı kötü olur
00 YorumlaHaklısın ilerde de lafı yapılabilir
00 Yorumla
+1 yılEline telefon düşüyor ya o yeter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılüzücü bu bir gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnapsın telefon mu alsın sana aw
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengınmı sevgılın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir davranış bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılBir tlf alsın sana
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha 1 yıl oldu onu isteyemem
- +1 yıl
Olsun yaaa ne olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılİyi niyetli sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAptalca
00 Yorumla
+1 yılSakın kabul etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumlaİyi yapmışsin
00 YorumlaCok abarttin evet
00 YorumlaNe kadar lazim
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin kız kardeşinin eski telefonunu bana vermek istiyor. Rencide edici değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler