Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Çok ilgileniyor memnunum ama sonuçta yabanci endişeleniyorum mesajına cevap vermezsem bir kaç dakika sonra tekrar mesaj atıyor biraz takıntı gibi çok kibar ama biraz endişeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neo nazi çıkıp seni kesmesi kanını içip âyin yapması yok mu ne gülerim akm
Ya iyi biri 😂😂 öyle söyleme sadece çok yarası var çok üzülmüş eski sevgilisi tarafından adamın da suçu yok yakışıklı olduğu için ilk mesajı felan ben attım hatta ikinci mesajida yani böyle basladi
Hiç yüz yüze gelmeden bu kadar bağlanmak.. bilmiyorum. Deutschland da fake hesap diye bisey yok demek ki avrupa başka ya djdjdjd
Fake sanar diye dedim yoksa uzaktan ilişki de olur
Belki almanyaya götürür seni yazar sana erika'm ol benim fjdjdjd
Yaaa 😂😂😂 fotoğraf ve işte görüntülü konuşma sadece gelir yakında zaten daha öncede gelmiş tatile felan. Zaten benide endişelendiren bu çok üstüme düşmesi daha baştan
Bisey olmaz korkma devam et. Takıntı yapsa ne ki taa almanyadan gelecek kadar deli değildir heralde. Ha o kadar deliyse ona bi şans vermek en doğrusu
Kral Alman vatandaşlığı var sonunda kimseyi dinleme insan gibi davranıyor ve seni mutlu ediyorsa düşünme bile
Ya beni mutlu ediyor ama korkuyorum sebebi ise ya eğer takintiliysa ya altından bişey çıkarsa yabancı sonuçta
Yabancı da olsa takıntı dediğin olay seni merak ediyor. Yani merak etmesi değer verdiğini gösterir takıntı olarak neden düşünüyorsun ilave olarak gerçekten mutlu ediyorsa bence geri kalanı halledilir yani çocugu tam olarak bilmiyorum halini tavırlarını daha net anlatırsan daha iyi analiz edebilirim
Mesela mesaj atti o an kahve yapıyordum müzik dinliyordum cevap veremedim sonra arkadaşım aradı bir saat konuştuk o sırada mesaj atmış ve uzun süre cevap vermeyince tekrar tekrar atmış. Ve bunu hep yapıyo ve 30 yaşında
Bak örnek olarak düşünelim ben kendimden örnek vereyim değer verdiğim ve değer vermediğim biri olarak ikiye ayıralım değer verdiğim kişiye yazarım beklerim sonra tekrar yazarım arasında 15 dakika veya yarım saat olur sonrasında cevap gelmiyorsa arayabiliyorsam ararım arayamıyorsam mesaj atmaya devam yani ama değer vermediğim birine ise yazarım beklerim çokta önemli değildir yani önemli olsa zaten ben ulaşmaya çalışırım çünkü değerli olan önemlidir ve merak edilir
Umarım böyledir o da farklı bir durum yoktur
Seni düşündüren şeyler şunlar olmalı o Alman olarak bizden çok farklı birisi yani sen Türk birisi olduğun için sana farklılıkları gelebilir mesela kıskançlık meselesi veya ilerleyen zamanlarda kıskanmama sorunları gibi sorunlar yaşayabilirsin
Bunları düşünmek için erken
Daha önce aldatılma hikayesi vardır……
Evet var nasıl anladın
İnsan ruhlarını tanırım. Onu aldatmandan korktuğu için arka arkaya yazıp soruyor kendine güvensizlik kalmış eskiden.
Halbuki yakisikli bi adam 30 yaşında ama sürekli arkasından vurmuşlar bunu söylüyo sadece başka detay vermiyo
Cinsel yönden belki tam mutlu edemiyorsa aldatılıyordur. Sürekli aldattılarsa bir halt var yani. Anladın mı.
Bilmiyorum ki ben 21 yaşındayım. O 33 yaşında. Ama çok hassas belli. Bizimkiler gibi göbekli felan değil. Baktığında 26 yaşında gözüküyor. Ama çözmeye çalışıyorum sadece
Kendinden o kadar büyük birisiyle işin ne. Şimdi normal olabilir de ileride de görüşeceksen sorun olduğunu görüyorum zihnen bile farklı oluyorlar.
Mesaj attım ama gerçekten 26 gibi duruyordu 33 dediğinde şok oldum. Bilmiyorum ki gelecek ne gösterir
Uzak dur guvenme derim
Kendini almanyaya mi atican
Ay sorumla ne alakası var bunun
boş ver yoluna bak
bas engeli
Fazla üstüne düşüyor takıntı gibi biraz
Napicam
Bence önce onunla konuş bu konuyu baktın düzelmedi daha yoğun bişeyler hissetmeden uzaklaştır bence ileride çok daha üstüne düşer bunalırsın sağlıklı bir ilişki olmaz
Üstüme düşmesi problem değil aslında ama takıntılı biridir veya ne bilim farklı bir şey olur diye korkuyorum sonuçta yabanci bilmiyorum ki
Ya onda zaten sorun yok ama bende yazmayınca üstüne birdaha yazmasına takıldım işin vardır bişey yapıyosundur üst üste yazmak niye?
Bide bunu sürekli yapıyorsa bence bi sorum yaratır bu ilerde
Yabanci diyip duruyorsunuz ya gülüyorum hayatimda en kötü insanlari (tanişdigim) demek zorunda kalirsam
Türk kizlar türk erkekler bizim türk millet
Almanlardan hic zarar görmedim boş boş muhabet ediyorsunuz bi bo. k bilemeden
Almancılara bişey demiyoruz kişilik olarak üstüne düşmesinr laf ediyorum ben soran kişi yabancı diyor ayrıca güvenememesi normal
@-ALMAN-Cİ- ya bilmiyorum ki tanımadığım için. Yabancı derken kötü anlamda söylemedim. Hani farklı kültür farklı ülke düşünce yapısı farklı olabilir. Hani tedirgin oluyorum çünkü ailem çok koruyucu ve hep korkuturlar gözümü ve haklılar da çok kötü insanlar var çünkü. Ama yani kafam çok karışık sadece bu
Evet aynen anlatmak istediğim bu