bilemiyorum sirf bu yuzden benimle olmak istemeyenler olmustu. masrafli falan olurmusum... aklima gelince sorayim size de dedim.
evet
hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bilemiyorum sirf bu yuzden benimle olmak istemeyenler olmustu. masrafli falan olurmusum... aklima gelince sorayim size de dedim.
Evlilik için düşünelim, sevgililiği bir adım daha öteye taşıalım. Bana derse et yemeği şöyle böyle, et yemyeceksin. Eve et alırsan etli yemek yemem, peynir, yumurta alma olmaz o iş. Hele çocuklarımı etten mahrum bırakırsa da sıkıntı. Biz otçul canlılar değiliz. Et yemeyince çeşitli sağlık problemlerine maruz kalıyoruz. Bu problemleri çözersek olurum. Yoksa olmam.
Cevap
12Cevap
olurum ne olacak sonucta onun tercihi ortak yemek yemek icin vegan yemek yapan mekanları arastırırdım dikkat ederdim acıkcası seven birisi de bunu yapmalı zaten
cok sirin geldi bu yorum tesekkur ederim boyle dusundugun icinn 😭🥰
herkes özgür ❤️
Hayvansal gıda yemeyen birisinin kendisine saygısı da yoktur. Spora başladım deli gibi hayvansal gıda tüketiyorum ben.
Sürekli ot yiyip iğrenç osuruyorlar. her şey ayarında güzel kafaları da çok çalışmıyor besin dengesi tam tutmadığı için. Bu sebeplerden olmazdım.
%100 olmam beyni olmayan ve saglıksız olan insnala neden sevgili oliyim
olur, neden olmasın. fazladan et yerim işte
Veganlar'dan nefret ederim manipülasyon ustaları oluyor kendileri.
ahira hayvan mi seciyorum? masrafli olmak ne ya? senin beslenme seklinden baskasi neden sorumlu oluyor?
Mantıksız kişiler... olmam sanırım
Olurdum niye olmayayım
Bu bir sebep değil bence
Hayır
Veganlık kadar saçma bişey yok mk
Hayır b
Severim, nerdensn
van
Olmaz, Kocaeliye gel
Olrdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?