Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişiye bağlı mısınız? sierravista Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin kişiye bağlı mısın? ᥫ᭡ Güncellemeler+1 yıl Güncel şeysi Sevdiğiniz kişiye bağlı mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Evet bağlı olmadığım bir ilişkide durmam zaten 2 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aşık olursam bağlanırım.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sevdiğim kişi yok 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bende bağlanma problemi var daha doğrusu bağlanamama problemi. Ama sormak istediğin şey sadakatse evet sadığım. 0 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yok ki olsa Gözüm ondan başkasını görmem Bütün kadınların cenaze namazını kılım Gözlerimi kör etsin 0 0 Yorumla
RanqFosteR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl en fazla kaybetme sebebım bu baglılıgım cok sıktıgımı soyluyolar halbukı sadece yanında olup konusmak ıstıyorum 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Henüz aşık olmadım ama sevdiğim insanlara çok bağlıyım. Aşık olduğum kişiye de öyle olurum diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevdigim kişiye baglı olmam olmadım da hiçbir zaman bunu hak edecek kadın yok maalesef y*rak alsın sevgi yerine hepsi şeytan 0 0 Yorumla
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Offffff ben birini sevmekten veya bağlı olmaktan uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. tabi ki :) ama asıl mesele bunun değerini bilecek biri olması lazım 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Deli gibi bağlı oluyorum sanki dünyadaki tek erkek oymuş gibi 0 0 Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yav soyle resimler paylasma olan var olmayan var ☹️ 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seversem sonuna kadar ama zerre hak ettiğini hissettirmeyene bağlı olmam 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet sevdiğim kişilere bağlıyım o bağ o sevgi olmazsa zaten kafam kaldırmıyor maalesef ☺️ 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimseyi sevmiyorum. Kimse beni sevmiyor. Bir insana bağlanmam ise çok zor. 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Haddinden fazla bağlı biriyim o yüzden ilişkiden kaçıyorum kfksksksj 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı ama huy olarak çok sadık anlayışlı bi insanım kolay kolay vazgeçen biri değilim 0 0 Yorumla
Enesklcx Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Onu görünce içim kıpır kıpır oluyor o uzakta yaşıyordu şimdi daha da uzağa gidiyor elden bişey gelmiyor gülünce gözlerim gülüyor öyle hoş konuşuyor ki ben ona aşık olurken hiç farkedememisim bile seni seviyorum çok çok çok en sevdiğin gibi gülücük:) 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Mecazi olarak değil ciddi anlamda bağlıyım 😄 0 0 Yorumla
Melihkck Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Elbette sevdiğimize bağlı olmayacağız da kime olacağız? Darı ambarına girmiş tavuk olmak değil ki mesele. 0 0 Yorumla
meraklitoxic Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl tum gunum onunla cok bagligiyim ayrilirsak nolur bilmiyorum 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. 404le yapıştım 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bağlıyımdır 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl sevdiğim insan olsa bağlanırım tabii 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Seversem bağlıyımdır. 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl şu an sevdiğim kişi yok olursa bağlı olurum tabi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Kalpten bağlıyım 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beni bağlayan tek şey kefenim olur 0 0 Yorumla
yamanky Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. öyle değil ben ona o bana ait sadece 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. seversem benden daha bağımlısı bulunamaz. 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğrusu bu değil mi? Garip soru 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Seversem bağlı olurum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bağlılık yemini ediyoruz 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bağlanmaya karşıyım 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevdiğim yok 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet öyleyim 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. sevdiğim yok. s 0 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Hem de çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet bağlı olmadığım bir ilişkide durmam zaten
Aşık olursam bağlanırım..
Sevdiğim kişi yok
Bende bağlanma problemi var daha doğrusu bağlanamama problemi. Ama sormak istediğin şey sadakatse evet sadığım.
Yok ki olsa Gözüm ondan başkasını görmem Bütün kadınların cenaze namazını kılım Gözlerimi kör etsin
en fazla kaybetme sebebım bu baglılıgım cok sıktıgımı soyluyolar halbukı sadece yanında olup konusmak ıstıyorum
Henüz aşık olmadım ama sevdiğim insanlara çok bağlıyım. Aşık olduğum kişiye de öyle olurum diye düşünüyorum.
Sevdigim kişiye baglı olmam olmadım da hiçbir zaman bunu hak edecek kadın yok maalesef y*rak alsın sevgi yerine hepsi şeytan
Offffff ben birini sevmekten veya bağlı olmaktan uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett!
tabi ki :) ama asıl mesele bunun değerini bilecek biri olması lazım
Deli gibi bağlı oluyorum sanki dünyadaki tek erkek oymuş gibi
Yav soyle resimler paylasma olan var olmayan var ☹️
Seversem sonuna kadar ama zerre hak ettiğini hissettirmeyene bağlı olmam
Evet sevdiğim kişilere bağlıyım o bağ o sevgi olmazsa zaten kafam kaldırmıyor maalesef ☺️
Kimseyi sevmiyorum. Kimse beni sevmiyor. Bir insana bağlanmam ise çok zor.
Haddinden fazla bağlı biriyim o yüzden ilişkiden kaçıyorum kfksksksj
Hiç ilişkim olmadı ama huy olarak çok sadık anlayışlı bi insanım kolay kolay vazgeçen biri değilim
Onu görünce içim kıpır kıpır oluyor o uzakta yaşıyordu şimdi daha da uzağa gidiyor elden bişey gelmiyor gülünce gözlerim gülüyor öyle hoş konuşuyor ki ben ona aşık olurken hiç farkedememisim bile seni seviyorum çok çok çok en sevdiğin gibi gülücük:)
Mecazi olarak değil ciddi anlamda bağlıyım 😄
Elbette sevdiğimize bağlı olmayacağız da kime olacağız? Darı ambarına girmiş tavuk olmak değil ki mesele.
Kör düğümle hem de.. 😄
tum gunum onunla cok bagligiyim ayrilirsak nolur bilmiyorum
404le yapıştım
Bağlıyımdır
Karsılıklı olarak baglıyım
Karşılıklı olarak evet
sevdiğim insan olsa bağlanırım tabii
Seversem bağlıyımdır.
sevdirirse kendini evet...
şu an sevdiğim kişi yok olursa bağlı olurum tabi
tüm kalbim ve ruhumla
Kalpten bağlıyım
Beni bağlayan tek şey kefenim olur
öyle değil ben ona o bana ait sadece
seversem benden daha bağımlısı bulunamaz.
Doğrusu bu değil mi? Garip soru
Bağlı ve bağımlı maalesef
Olduğu zaman muhakkak.
Sevgilim olunca öyleyim
Güvenirsem bağlanırım
Seversem bağlı olurum
Bağlılık yemini ediyoruz
Sevdiğim yok.
Evet
Bağlanmaya karşıyım
Her zaman.
Tabiki de seversem bağlanırım