Öpüsmek Cok Mu Kötü Bir Sey? Okur Musunuz Lütfen?

Arkadaşlar sevgilimle bir buçuk aydır birlikteyiz ondan öncelerde de tanıyorduk birbirimizi. Sevgilimi ilk kez birinci ayımız da ben öptüm, sonra kücük bir öpüsme oldu. Eve gidince cok kötü oldum pişman hissettim, aileme bile ihanet ediyormuş gibi oldum depresyona girdim sevgilime durumu açıkladım asla ben senin hakkında kötü düşünmüyorum sen benim sevgilimsin böyle düşünme lütfen dedi. Bu gün 2 hafta sonra yine buluştuk, yemek falan aldık bahçe evleri vardı onların dışarıya masa kurduk. Yemek yedik, sonra ben onu görünce dayanamıyorum böyle öpesim, ısırasım sevesim geliyor. Yine ben öptüm o öpmüyor hic ben rahatsız olacağım diye. Bu sefer öpüstük ve baya uzun oldu iki saatten bile uzun sürmüş olabilir. Eve giderken yine başım dönüyordu sevgilimin yanında ağladım, o da kızdı madem böyle hissedeceksin dokunma bir daha bana dedi. Ne oldu neden böyle yapıyorsun yine dedi, o zaman öpme dedi. Cok haklı, ben kendimi tutamıyorum işte yanında öpesim geliyor öpünce de pişman oluyorum saatler oldu konusmuyoruz ve kendimi aşırı iğrenç hissediyorum bu sefer ki cok uzun oldu. Arkadaşlar ben ne yapacağım Beni artık sevmediğini kötü gözle baktığını düşünüyorum sizce yanlış bir şey mi yaptım ben

Öpüsmek Cok Mu Kötü Bir Sey? Okur Musunuz Lütfen?