İlk önce kendime net olurum şayet ki istemiyorsam insana ezeliden özgü olan bir yetenek var, onu kullanırım.. O da konuşmak!
Karşıma alırim ailemi durum bu ve bundan ibaret derim.. ilk önce tepki olsada benim kararlı oldugumu anlayinca süreçte kabulleneceklerdir. Kimseyi kırmadan zarif bir dille anlatırım. Calisir kendime yeterim yalnız kalırsam kalayım sevmediğim bir insanla sırf ailem istiyor diye kendi başımı yakamam, ömrümü çürütemem. Risk almaktan korkmam ben bir bireyim kararlarimi kendim verebilirim. Cunku ilk düğümde ses cikarmazsak diğer düğümler ilerde çözülmez bir hal alır.
Bana dün öyle denk geldi çocuk 1 ay önce evlenmiş ama bana diyor ki hayatımda biri var demiyor evliyim diye. Müsait oldukça konuşuruz hep yazarım ben hep diyor
Bak dün instada 1 yıldır arkadaşımız ama ya ben eklemişimdir veya o hiç bilmiyorum. Neyse ben öylesine herkese beğeni atarım güzle yer doğa o bu işte. Sonra beğeni atınca bu gece bana merhaba dedi falan sonra konuşuyoruz ben müsait oldukça yazıcam dedi. Bak düşün 1 ay olmuş 26 temmuzda evlenmiş ben google da gördüm. Bana sadece hayatımda biri var sonra bana söylemedin deme dedi. Neyse instasında evlendiği kız yok sadece annesi ve babası ekli. Ama kız yok evlisin ama bana yazıyorsun konulmak istiyorsun yanımda olsan diyorsun küçük kardeşini beğenmiştim atsana diyorum teli değiştirdim atarım diyor. Söz mü dedim hatırlat ararım diyor. Ben çok şaşırdım ve uyuyamıyorum. Neden bir insana evli olduğunu söylemez? Hayatım da biri var dedi ssdce. Ben olsam evliyim derim. Çok tuhaf geldi uyuyamıyorum gözlerimi kapıyorum sıçramaya başlıyorum
Teşekkür ederim 🙂 de ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şimdi de bakıyım diye kardeşini atmış niye ki? Ben istemiştim diye dimi? Ya bak kardeşini koymuşsun yazıyım diyedir heralde.
En İyi Cevaplar