Tipim nesini sevdin gibi şeyler söylüyor anlamıyorum. Ben sakın bir hayat istiyorum ama kıyafetini mi beğendin.. atı suratını. Neresini sevdim gibisine ve çok yorgun bakıyor
Hayatında başka biri yok umutsuz bir adam belkide ama direnirsen bir süreden sonra ped eder senin sadece yapman gereken ağzının içine düştüğünü çok. belli etme yanında her zaman onu istiyor musun gibi durma
Güzel enerjin var Canlısın ama bu enerjini karşı karşıya geldiğinizde falan harca mesela Sinema olsun eğlence tarzı yerler olsun güzel olur karşı tarafı etkilersin bu şekilde ama burada sanalda veya mesajda çok işe yaramıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah aşkına ne diyorsun
Klavyem başka dildeydi pardon.. şimdi düzeltim.. bir erkeği sana nasıl aşık edersen umutsuz uzak üzgün olsada isteksiz travmali aşkta
İyi misin sen? Kendin anladınmı yazdığını hala anlayamıyorum
Sen hangi dili konuşuyorsun yav
Klavyem turkcede degil
He şimdi oldu. Pardon unutmuşum
He tamam şimdi anlat
Bir erkeğe kendimi nasıl sevdirim.. ama adam 😓o
Beni sadece masum bir kız görüyor. Aşka ilgisi 0. Küs ya da halletmiyorum dedi istemiyorum dedi... komik birisi ama :/
Onun hakkında çok bilgi toplamadan başlayarak
Ben evlenirim evet dese 😒🤣
Eee kendini bu kadar belli etmesen iyiydi
Tipim nesini sevdin gibi şeyler söylüyor anlamıyorum. Ben sakın bir hayat istiyorum ama kıyafetini mi beğendin.. atı suratını. Neresini sevdim gibisine ve çok yorgun bakıyor
Hayatında başka biri yok umutsuz bir adam belkide ama direnirsen bir süreden sonra ped eder senin sadece yapman gereken ağzının içine düştüğünü çok. belli etme yanında her zaman onu istiyor musun gibi durma
Were etim
Vala etim beli
Ama yinede konuşuyor benle neyse kapatım konuyu
Ama şansımı denesemi. Ama hiç ilgisi yok.. aşka evleicekmi bir gün şüphem var kızlardan da uzak
Sen çok heyecanlısin Baya belli ettirdin burada önce bu heyecanını yenmen lazım bu heyecan çok fazla gerçekten
Evet hayatında kimse yok ama rahatına düşkün diyor böyle mutluymuş yanlız
Yok sakınim şimdi ama sabır lazım anladım konuyu kapatım çünkü istemiyor
Hem kızlardan uzak duruyor dedi ve benle konuşuyor 🤣 beni küçük ablası görüyor galiba.
Çok acele etme yavaştan al sen derim sen hemen evlenelim olsun diyorsun böyle olmaz bu işler
Yani dibine gideyimi içe ok. Kendim olayim diyorsun
Sac tokası falan unutayımı bilerek arabada biterse gidersem hatırlar 🤣
Maşallah ya sende ne enerji var ben bir cümle yaşamadan sen valla onada böyle çok yazma ha bu şekilde yazarsan kafası çok yorulur ona göre
Ha öyle şeyler işe yarar bak akıllıca
Ama işi var çok... ya da aile.. hep gelmiyor.. gelince de yazdım çok valla
Akkılıça da işe yarar mı 😭🤣 Allah biliyor.. iyi biri olduğu için ben aslında sevdim açık.. ve evey ben fazla enerji zaman vermiyorum yazınca..
Durdurmayıorummmmm
Hahhaha kız sakin ol 😂😂
Kafamı ütüledin ha 😂
Ya o kısa yazıyor sonuçta kocaman adam ben ama yazmm çok ama okuyor gene
Açık az ve öz yazayim iyi madem.. bide şu sağladığını yaparım başka aklıma gelse onunda yaparım 🤣
Sence ülkesine gitmek fazlamı oluyor baştan davet eden oydu
Güzel enerjin var Canlısın ama bu enerjini karşı karşıya geldiğinizde falan harca mesela Sinema olsun eğlence tarzı yerler olsun güzel olur karşı tarafı etkilersin bu şekilde ama burada sanalda veya mesajda çok işe yaramıyor
Ülkesi neresi
Ähm Arap. Sudi hemde
Ahmmm
Sinema mi? Hm kave içiyor onlar hep beyaaaa
Ha bide enerjim yok derdi hayatta eskiden ne bilim
Mutsuzum derdi şimdi iyim diyor valla kendisi biliyor ruhunu
Bir kere mutlu ediyorum diye onu konuşuyor dedi ama ürkütücüyum ded dedi 😭😭😭🤣
Ohhooo çok Uzak yaa
YAAAA uzak. Diplomam olunca başka yerlerde çalışmak istiyorum gelsemi ona 🤣
Bı denerim olmasa bedava bodyguard.
Nasıl gelsemmi ona
Gitsem mi olacak galiba
Hahhah
Benide kendine benzettin ya valla senin gibi yazmaya başladım
?
Şey fiyatları beğenirsem ve güvenli ise ilerde belki kalırım.. okuyucam diploma o iş imkanı var istediğim ülkeye gitmek..
Hem pek kötü değil büyük abı gibi birisi olması. Bilmem artık o buzlar eririmi o karanlık gidermi içindeki
Ben nedense bu yazdıklarının hepsinin bir trol olduğunu düşünüyorum arada 🤝
Neden? Bence müslüman olarak yargılama birini bay
Neyse enerjik kız uyumam lazım işe gidecem 5 saat sonra sonra düşünürüz mantıklı bir şeyler senin için
Peki :/ iyi akşamlar
Hayır yargılamiyorum
Takip et istersen oradan konuşuruz
Ozaman niye yalan söylediğimi sandınız.. erkekler adamlar yapışıyor mu? Hep diye
Yok yalan söylediğini anlamadım sadece kafamda bazı şeyleri oturtamadim düşünce sadece
Nerden biliyon ama ilgisi olmadigini
:D? Ne dedi
Bir erkeği kendime nasıl sevdirisin. Pardon klavyem başka dildeydi
engelle gitsin