Kız arkadasım ıle yaklasık 4 yıla yakın bırlıktelığımız vardı, onu cok sevdım onunle evlenmek ıstedım... tabı herkesın kusuru olacak sabırla yerı geldım bekledım , benı rahatsız eden konu ani öfke patlamaları, hakaret etmesı ve negatıf dusunce tarzı... inanın yanına gıderken mutluyum , bulustugumuzda da öyle fakat o mutlu anımızı gereksızce negatıf dusuncelerı ıle benım modumu da dusuruyor... ben onu severek dogum gunu hedıyesı gonderıyorum ama o basit buluyor , ustune hakaret edıyor... bana aldıklarına hıcbır zaman bısey demedım dusunmesı yeterdı.. ailevi sorunları oldu kardeslerı ıle de tartıstı hatta evden ayrıldılar.. söz nişan yapacaktık.. hem hazırlık yaptı bugun ıcın hemde yuzuk bakmaya gıttık dedıgım gıbı yıne enerjıyı asağıya cektı ' acaba ben yapabılecek mıyım ' dedı buraya gelmısız böyle dusunen bır ınsan ıcın ne yapacagımı dahi kestiremedım.. hani ona on bısey yapacakken böyle davrandıgı ıcın 1 yapasın gelıyor... sanırım ayrılık en dogrusu olacak...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim hala vakit varken ayrıl. Senin sorunun ne? Neden enerjini bitiren birine tahammül ediyorsun
senın gıbı dusunuyorum bende kardesım.. sabır dedım olmadı... onun ıyılıgı ıcın nısan tarıhını bır hafta ertelıyelım dedım samimiyetımle konusuyorduk benımle tartısmaya basladı ılla onun dedıgı tarıhte olacak dıye.. ben böyle dedım diye ' aslında senın durumun yok butun mevzu bu ' dedı öyle agrıma gıttı kı... cok sukur herseyım var ama yıllarım gecmıs bu ınsan bana bu kelımeyı ettı... hadı dıyelım yok.. yoksa senınle olmaz anlamına gelır... benım ıcın bardagı tasıran son damla oldu...
Ah be kardeşim bunun bütün sorunlusu senin 4 yıldır irmik irmik bu koz ne derse yapman biliyorsun değil mi her zaman çabalayan değer veren kişi sen oldun o kız istediği olmayınca kavga çıkartıp üste çıkmayı alışkanlık haline getirmiştir kesin. Bu kadın seni sevmiyor kardeşim gerçekten sevse bırak sana o sözleri söylemeyi sen üzülme diye kendi bişeyler yapar adım atar ikinizin istediği şekilde olur. Herşeyi yapsan da mutsuz olacaksın evlenseniz bir yıl geçmeden senden ayrılıp nafaka davası açıp seni ölene kadar süründürür benimde 3 yıllık bir ilişkim vardı aynı senin yaşadığın şeyleri yaşadım bana kardeşinin yanında ben olmasam kimse sana bakmaz dedi 😄 bende kardeşime hayatta başarılar diledim kendisi iyi bir insandı çünkü. Ablandan ayrılıyorum deyip masadan kalktım gittim ikisinide engelledim 4 ay oldu hala daha bana fake hesap açıp mesaj atıyor ilişkimiz sırasınca üzülmesin diye içine atıp söylemediğim ne varda söyledim o kadar mutluyum ki anlatamam 😆 sanada tavsiye ederim
onun sevgılım, canım demesı hepsı bosmus... vay be sende neler yasamıssın... benı engelledı aradan 4-5 gun sonra mesaj attı ' yuzukler ıcın gıttım gerı vermek ıcın paranı gerı vermek ıstıyorum ' dedı ben hıc cevap vermedım.. aradan 5 saat sonra falan yıne mesaj attı 'işte cevap ver , insan gıbı soru sorduk dıye.. yuzugu gerı gondermek ıstıyormus ' falan ona da cevap vermedım... engelledı benı sonra daha da konusmadık... mahvettı benı... oysa ben.. ailem onu ne kadar cok sevmıstık.. o komsuları ıle de sorun yasadı , en yakın arkadası ıle de kustu en son... bana bı de dıyor kı kavga anı... benı mutlu etmek ıcın naptın? dedım ' senı sevdım en guzelı bu ' ' git o zaman sevgını baskasına göster.. hersey sevgı degıl ' demıstı... oysa bu kız ' hayatında en cok benı seveceksın, sadece hayatında ben olacagım demıstı... oyle canımı yaktı kı... o kadar nısan hazırlıgı, suslemeler, kıyafetler aldı.. tepsıler cezveler fıncanlar.. hersey hazırdı... hem kalp kırıyor hemde benden bıseyler beklemesı de cok sacma... Rabbım e bıraktım onu...
Bu işler iki tarafın özverisi ile olur tek başıma hic bir şey olmaz sen istediğin kadar çabala nafile. Bundan sonra daha dikkatli olursun artık hayatta yaşadığım her şey bir tecrübe sonuçta
tartısma sonrası konustuk bana dıyor kı ' barısmak ıcın cabalamıyorsun ' bende dedım ' tek taraflı caba olmaz ' ben bu kız ne ıstıyor anlamadım... annem de aradı konusmuslar demıs sıze gelecegız oturalım konusalım hanı ortayı bulalım dıye.. bana bı de dıyor ki ' annen benı öylesıne aramıs oldurucu konusmadı ' dıye :) annem e bunu dedım sınırlendı... o dıyor konusmalarından da bellı ne ıstedıgını bılmıyor
Bunların hepsi aynı model galiba 😄 ikili oynuyor resmen ne kadar uğraşırsan o kadar sorun çıkartır. Telefonuna baktın nı hic?
hayır bakmadım , aldatma veya baska bısey ıcın mı sordun?
Adım gibi eminim konuştuğu başka birileri vardır. Biri bu kadar gecimsizse alternatifleri mutlaka vardır kafasının karışık olmasının sebebi bu
Bilmiyorum , yalnız söyle bişey oldu dediğim gibi onun arkadası vardı bı kız , onunla gorusmesını istemiyordum ve o kız evli idi 1. bır sene önce falan bır avukat benım kız arkadasımı eklemıs, o kızda benım oldugumu bılmesıne ragmen ekle gorusursun falan demıs... benım kız tepkı göstermıs... bunu anlatmıstı bana 2. olay bız elbıse almaya gıttık aldık ben artık eve dönuyordum o aksam yıne o kızla bulusmaya gıttı.. o aksam foto cekılıp paylasmıslardı... bız tartıstık ve o aksam dan bahsettı o kız arkadası ona ' bır arkadasının onu sordugunu söylemıs ' bızım ılıskımızın bıttıgını o kıza söyleyecekmıs.. ( hanı o soran arkadası ıle arasını yapsın ) dıye... ben Rabbıme bıraktım... bana feryat ettırdıler canımı yaktılar... ben cok sevdım , o kadar guzel zamanlarımız gectı benı öyle sözlerle yaktı kırdı ki... ıcımde o kırıklık kaldı be kardesım... yerı gelıyor gozlerım doluyor..
Bu kadar seven insanları bu hale getirip ondan sonra erkekler kötü diyorlar ya. Sen kendine yakışır şekilde davranmışsın bundan sonra o senin gibi birini rüyasında görür ancak. Rahat ol emin ol senin değerini kıymetini bilecek biri çıkacak karşına çok kutlu olacaksın inşallah 🤘
İnsallah , Allah razı olsun seninde hep gönlünce olsun
Eyvallah kardeşim
negatif enerji saçan kişiden kaçacaksın kanka kitapta yazıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!