Eşimi aldatmış oluyor muyum?

Eşimle bosanma noktasina gelmiştik. Evleri ayırdık, baya kararliydik. Sonra aileler ogrenmis biz soylemeyi dusunmuyorduk. esimin kardesi soylemis. Sonra geldiler aramizi yapmaya calistilar vs derken tekrar beraberiz.

Ayri oldugumuz, ayri evlerde oldugumuz dönem ne o beni aradi, ne ben onu. Hic birbirimizden haberimiz yoktu, sadece birkac defa bosanma durumunu konusmak icin bir araya geldik. Bende o sira bir erkekle 2 defa iliskiye girdim.

Ki kendisinde yaptigini dusunuyorum. Bosanma hakkinda evine gittigimde dudak nemlendiricisi vardı çilekli. Esim öyle dudak nem. falan kullanmaz. Bana da ait degil.

Açıkca konusacagiz sonra. Simdi yeni yeni toparlamaya başladık. Yani evliligimiz sadece kagit ustunde kalmisti o yuzden yapmis bulundum. Onun dışında bir sadakatsizligim olmadi, olmazda.

Sizce soylemeli miyim bu durumu? Soylersem kaldiramayabilir. Kendi yaptıysa bile benim yapmami kabullenemeyebilir.

Ama birbirimizden bir sey saklayalim da istemiyorum, bir yandan da tekrar bosanma aşamasına geçebiliriz bu durumdan dolayi. Ne yapsam? Kendisi yaptiysa bile bana dürüst olur mu bilemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Anladim sagolun yorumlarınız icin. En iyisi söylememek. Bende o ne yaptı diye cok deşmeyeyim en iyisi. Yoksa tekrar en başa döneriz
Eşimi aldatmış oluyor muyum?