Sevgilim şöyle yaptı ne için yapmış olabilir. Yok şöyle yok böyle.
Abi biz ne bilelim sizin sevgililerinizin niyetini.
Abi biz ne bilelim sizin sevgililerinizin niyetini.
Bu sitenin gençleri ÖSYM sınavında bile bu kadar bilinmeyen denklem ile karşı karşıya gelmemiştir.
Yok şunu dedi ne anlam çıkarmalıyım? Yok şöyle yaptı seviyor mu? Beni takip listesinden çıkardı başkası mı var?
Ne bilelim yahu git ona sor.
Detaya kesinlikle katılıyorum bazen kendimi medyum gibi falan hissediyorum öyle saçma sorular görüyorum ki sorunun saçmalığından ziyade detay da dediğiniz gibi neden yapmış olabilir sevgilim şunu ne amaçla yaptı sizce ne düşünüyor biz o adamın kafasını mı kesip içine bakalım yani biz medyum muyuz Ne bileyim müneccim miyiz git sor kendisine Ayrıca şunu da söylemek istiyorum kendisine sormaya yürekleri yok kalkmış burada tahmin alıyorlar Eğer çok istiyorsanız gidin sorun sevgilinize
Çok haklısın çok
Bazıları trol bazıları da çaresizlikten soruyor içine kemiren şeyi bastırmak için
Teşekkürlerr
Rica ederim bebişim. 💞💞
🖤🖤
Daha haklı bir soru yok.
Cevap
21Cevap
Boş insan çok çünkü maalesef
aynen ciddiyet yok ama ayni zamanda da sansur ve baski var istedigin soruyu soramiyorsun ya sansure takiliyor ya da burayi yonetenler kaldiriyor sacma sapan mantik disi sebeplerle ozgurce soru soramayacaksam neye yarar soru sormak uygulamanin bir onemi anlami kalmiyor kisitlama ve sansur oldukca uygulama ilgi cekmez aksine insani sogutur biktiriyorlar cunku hangi akla hizmet anlasilir gibi degil
😂 daha dur sen buranın vizyonu bu yarın kızın biri gtüme ambulans kaçtı hamile kalır mıyım? Teyzem annemle svşti bende katılsam sıkıntı olur mu? Yakında böyle sorular göreceğiz
😅😅😅
Bunu yazdı ne demek istemiş olabilir :D durup durup bakan erkek ne demek istiyordur :D yanımdan geçerken saçını düzeltti acaba beni seviyor mu :D
Hahaha aynen ya. Ne bu böyle 😅
ne canım saçma şeyler var deliriyorum bazen görünce :D
Al benden de o kadar.
kaynım bana kaydı.. kaynım bana niye kaydı ckckckck
Acaba hamile kalır mıyım? 😅
Bak yemin ediyorum sana şu an elimde "en haklı isyan ödülü" olsa hemen verirdim sana
Hahaha teşekkür ederim. 😁
Hadi bir kaç detay vereni anlarımda ortaya öyle bişi atıyorlar ki hiçbir ipucu yok bide soruyorlar
İnsanların anonimlikten güç alarak bastırılmış duygularını serbest bıraktığı bir mecra burası. O yüzden
Derdini anlatıyor çoğu kişi
İçini dökmek için kullanıyor
Başkalarının hayatlarını, kendi hayatlarını tasarlamaya tercih ediyorlar.
Aramıza hoş geldin evet akıllıca soru bulamayıp okuyamiycaksin
Ergenler troller işsiz güçsüzler ile dolu burası. Elit kaliteli bir platform değil yani
Trolcüler onlar, kaliteleri düştü ama
KS ye hoş geldin burası böyle gereksiz insan dolu
Sitenin seviyesi belli
Ben görmüyorum genelde.
Tek kelime : issizlik
Dünyanın en haklı isyanı djskdksk
Haklısın sana katılıyorum :)
İnsanlar böyle alışmış artık
Düzgün sorulara cevap vermiyorlar
Ergen soruları hep
Neden yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?