Bu devirde arkadaş çevresi ve ortamı olmayan biri senin için bir adım önde mi olur?

Bu devirde arkadaş çevresi ve ortamı olmayan biri senin için bir adım önde mi olur?

Bir kaç adım geridedir benim için. Ben sosyalleşebilen , iletişim kurabilen insanı severim. Bir erkeğin kadınla arkadaşlık kurabilmesi de çok önemlidir benim için çünkü bu onun gelişmişlik seviyesini gösterir. Kadını sadece cinsel obje olarak gören erkekler onlarla asla arkadaşça iletişim kurabilme yeteneğini geliştiremezler. Ve bir erkek kadınla arkadaş olamıyorsa kadını anlayamiyorsa iletişim kuramıyorsa ondan pekte sağlıklı bir partner olmaz
Arkadaş ortamı olabilir tabi abartmadıgı sürece..
Güzel soru eline sağlık 🙂
Teşekkür ederim :)
Bir laf Hani Vardır Nerede çokluk orada bokluk Yani tabii ki bir insan sosyal hayatı olması çok önemli bir şey yani Kendini iyi hissetmesi gezmesi tozması bir arkadaş çevresi edinmesi çok iyi bir şey ama bu Bazen dolu kaçırdığı zaman olmuyor yani yerinde ve dozunda olduğu sürece ben zaten hiçbir şekilde karışmam bir adım öndedir diye sorarsan da bir adım öndedir veya değildir yani Bu tartışılır
Kişiye göre tabi haklısınız :)
Hayir kesinlikle eksi puan bile veririm.
Cevresi olcak, is, arkadas, akraba en onemlisi aile, bunlarin hepsinin kiymetini bilecek ve ona gore davranacak, hayatinda sadece benim olacagim bir iliski istemem
Cevap
11Cevap
Hayatım geri dedir çünkü asosyal demektir bir asosyal birisi içten içe derin sorunları vardır
Olmasın çok kıskanırım ben.. çünkü erkek olsalar bile konuştukları konu illa kızlar olacaktır ve birlitkte felekten gece çalmalar falan... olmasıınnnnnn.. tabi bi yandan da görmemiş etmemiş birini ayartmak tavlamak daha kolay olur bilemedim.. ay kafayı yiyecem resmen.
Takmamak lazım :D
Kendi başına bir birey ve herşeyin farkına varacak yaşta. İstediği gibi arkadaş çevresi olabilir. Ama zaten iyi ve kötüyü ayırt edemiyorsa ve bende de ona karşı Bi güven yoksa zaten bu ilişki yürümez. 😊
kesinlikle öndedir. 24 saat eve kapatırım.
kapatmam olur.
kapatma (tdk sözlük) = mikmek amaçlı eve getirilen ve hiç dışarı çıkmasına müsaade edilmeyen kadın.
7x24 mesai...
Iyi bir sosyal cevreye sahip olmasi muhim benim icin.
Hayır. Neden arkadaşı yok? Arkadaşlarını görmem lazım analiz atmek için.
Yani görüşmek mi istersin arkadaşları ile?
O seni tanıştırmak istemezse?
Arkadaşlarının abaza olduğunu düşün. Arkadaşlarına güvenmediğini düşün.
Ne alaka? Yani illa güvenmek zorunda değil. Arkadaşları isterse abaza olmasın onlara yine güvenmiyor olsun böyle sorayım o zaman.
Kimseye güvenemiyor ama arkadaşı. İlla güvenmesi gerekmiyor. Ailesi vs. Neyse ama arkadaş zaten sıkıntılı bir durum.
Yani kendi hemcinsleriyse sıkıntı degil. Hatta güzel bir şey
Hayır arkadaş çevresi olmalı sadece düzgün olsun yeter
bana göre geride arkadaş ortamı olmayan sana sarıyor her şeyine karışır çekilmez
Evet daha iyi olur arkadaşı çıkmasın bir de meydana
Değil tabiki sosyal olmayan biri asosyaldir olmaz 🙅♀️
Çok takılmıyorum ben ona ben flört ediyosam istemediğim herkesi o istesede istemesemde ondan uzaklaştirırım
Yerine göre değişir arkadaşlarıyla arkadaşsam iyi olur ama değilsem biraz zor olur
Kiz olmadikca sorun yok😊
Bir artısı vardır da kıymetini bilse
Fark etmez benim için
Hayir arkadas cevresi olmasini isterim
Flortum olacak kişinin arkadaş çevresi olabilir.
Hayır tabiki. Başkalarıyla iletişim kuramayan benimle nasıl anlaşacak?
Evet bir adım değil 2 adım öndedir benim için
Erkek olmadığı sürece etrafında sorun olmaz.
Arkadaş ortamı olması her zaman iyidir
Öndedir tabii
Arkadaş ortamı olabilir sorun yok
Değildir.
Fark etmez
Hayır değil
Benim yok msela
Tam tersi
Tam tersi bence
Takmamak lazım olabilir yanii
On numara beş yıldız
Elbette