Ciddi ilişki fedakarlık yapabildigin kadardır. En sevdiğin de olsa seni kırar, üzer. Sen onu kırarsın. Bunlara rağmen devam edilir. Yani gerçekten mutlu olmak sevilmek değil de idare edebildiğin ve edildigin kadar birlikte olursun
Nerden biliyosun kimsenin seni özlemediğini ya da sevmediğini belki gizli gizli seven biri var ve sana söyleyemiyor. Ya da o cocukla konuştuğun için uzak duruyordu
Aynen neden iptal etsin benim yanıma gelecekti ama başka bir kızın yanına gider. İsviçrede yaşıyo. Anlamiyorum ya ben gerçekten ben çok değer veriyorum sonu hep berbat
Evet gelir başka kızın yanına gider. Ama isviçrede yaşayan birinin kız meselesini dert edeceğini düşünmüyorum. Kız için gelmez sadece tr ye akrabları vs için gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bas engeli
Sildim 😔
Üzülmene gerek yok önüne bak bu saatten sonra
Ya ne bilim ya sürekli aynı son insan ozlenmek istiyo ne bilim hep ben acı çekiyorum terk ediliyorum
Terk etmen gereken noktayı kaçırıyorsun o zaman
Artık bitmesini istemiyorum artık ciddi iliskim olsun istiyorum
Ciddi ilişki fedakarlık yapabildigin kadardır. En sevdiğin de olsa seni kırar, üzer. Sen onu kırarsın. Bunlara rağmen devam edilir. Yani gerçekten mutlu olmak sevilmek değil de idare edebildiğin ve edildigin kadar birlikte olursun
Sil gitsin
Özledim ama 😔
Dönmez eğer sana değer verseydi iki haftadır yazardı. O senin peşinden koşsun sen onun değil
Sildim 😔
En güzelini yaptın
Şimdi sana değer veriyorsa o eklesin ve o peşinden koşsun. Erkeklere böyle davranmalısın unutma kaçan kovalanır
Asla eklenmez ya zaten problem bu kimsenin beni sevmemesi kimsenin özlememesi ya artık bunaldım hep aynı son
Nerden biliyosun kimsenin seni özlemediğini ya da sevmediğini belki gizli gizli seven biri var ve sana söyleyemiyor. Ya da o cocukla konuştuğun için uzak duruyordu
Kendine yazık etme değersiz görme sakın kendini
Ya yok kim sevcek beni onla konuştuğumu kimse bilmiyordu. Çok özledim ya o hiç özlemiyo Türkiye'ye gelecekti eminim iptal etti
Nerde yaşıyor ki? Bide senle kötü oldu diye iptal ettiğini düşünmüyorum
Aynen neden iptal etsin benim yanıma gelecekti ama başka bir kızın yanına gider. İsviçrede yaşıyo. Anlamiyorum ya ben gerçekten ben çok değer veriyorum sonu hep berbat
Evet gelir başka kızın yanına gider. Ama isviçrede yaşayan birinin kız meselesini dert edeceğini düşünmüyorum. Kız için gelmez sadece tr ye akrabları vs için gelir
burada akrabası yokki türk değil o
O zaman tripten de anlamaz. Seni bunu şu an hemen hayatından çıkar ve sil en iyisi
Hayatımdan da gitti zatende ya ona bakma ihtimalim olduğunu bile düşünmüyodu bu hale nasıl geliyorum ben ya adam takmiyo ya
Takmaz coğrafya kader senin konum türkiye maalesef
Sen nasıl etiyopyadaki birine bakmazsan durum aynı öyle
Geri dönmes aga
Ay zaten beni kim seviyoki o sevsin
Annen sever be
Oda sevmiyo
Yasın kaç
21
Konusmak ıstermısın
Yok sağol