Simdi iki cocuk var , birisine asiri baglandim ve bir aile sirrimi soylemistim moralim bozukken ileride bu sırrı yuzume vurdu benim bana kufur falan ediyordu hep kotu davraniyodu ama o kisi su an cok cok iyi son iki aydir beni kaybetmekten korkuyo
diger kisi de o kadar nazik o kadar romantik o kadar agir basli delikanli ki bazen sasiriyorum her sorunumda dinliyo ona bu baglandigim kisiyi bile anlattim hâlâ seviyor beni ve birak o cocugu diyor zararli o sana diyo
en kisa zamanda duzeltmemi bekliyo diger cocuk ayrilsam uzulcek ama baya 9 ay oldu cunku AMA 9 ayın 6sında bana o kadar kotuydu ki her neyse tesekkur ederim cidden cenem de cok zaten daha anlatirdim da , tavsiye icin sag olunn
Bi kız arkadaşım var eskiden cok iyi anlaşırdık böyle tanımayan biri göre sevgili falan sanardı son 2 haftadır felan bana karşı aşırı soğuk davranıyor konusmak istemiyor gibi hissediyorum ona kafam takılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet çok var
dert anlatmak için değil dert unutmak için burdayız
Nasil yani
ben uyuyamiyom aga ben saat 5 bucuk oldu uyku haram
Niye noldu
Simdi iki cocuk var , birisine asiri baglandim ve bir aile sirrimi soylemistim moralim bozukken ileride bu sırrı yuzume vurdu benim bana kufur falan ediyordu hep kotu davraniyodu ama o kisi su an cok cok iyi son iki aydir beni kaybetmekten korkuyo
diger kisi de o kadar nazik o kadar romantik o kadar agir basli delikanli ki bazen sasiriyorum her sorunumda dinliyo ona bu baglandigim kisiyi bile anlattim hâlâ seviyor beni ve birak o cocugu diyor zararli o sana diyo
uzmek de istemiyorum kimseyi
Eee sonuç ne peki
sonuc kotu davranan ama sonradan akıllananla beraberiz hâlâ ama diger cocuga da ümit verdim bir secim yapmak zorundayim
Bence yanlış secim yapmissin. Bilemiyorum
en kisa zamanda duzeltmemi bekliyo diger cocuk ayrilsam uzulcek ama baya 9 ay oldu cunku AMA 9 ayın 6sında bana o kadar kotuydu ki her neyse tesekkur ederim cidden cenem de cok zaten daha anlatirdim da , tavsiye icin sag olunn
Noldu
Evet var eski sevgilimi ozlemem
Ayrıldın mı
Evet
Yeni sevgilin nasil peki
Sevgilim yok Şu an
Güzel
Bilmiyorum ki hangi birini anlatayım
Çok mu var
?
Eee
Uyudun mu
Evet
Keyifsizim
Neden?
?
Niyeeee
İşsizim sevgilimyok
Ben de aynı
Nerde yaşıyorsun
İst sen yine küçüksün daha zamanın var
Kim küçük
Senn
Hayır değilim
Konuşmak istersen tkp atabilirsin 😊👍
Kaç yaşındasın
Tkp at istersen
?
Ben bugün yorgunum dışarı çıktım uykum var
Lan yürü git
Ben bu tarz konuşan biriyle işim olmaz
2 saat burdasın. Şimdi mi uykun geldi
Hanımefendiyle neden düzgün konuşmadın
Sen anlat istersen
evet var
Anlat istersen
Bu senenin başında annemi kanserden kaybettim.
Başın sağolsun🌷
Çok mu seviyordun
Tabii ki çok seviyordum o benim annemdi. Sevmeme şansım var mı sence?
Herkes annesini sevmiyor
başınız sağolsun çok zor bi durum
Nerde oturuyorsun
Sağ olun, ikiniz de çok kibarsınız🙏
@paddockhafif İzmir'de oturuyorum.
Sohbet etmek istersen bana yazabilirsin 😊
canınız falan sıkılır moraliniz bozulur yazabilirsiniz bana buralardayım:)
?
var aga
Anlat istersen
Bi kız arkadaşım var eskiden cok iyi anlaşırdık böyle tanımayan biri göre sevgili falan sanardı son 2 haftadır felan bana karşı aşırı soğuk davranıyor konusmak istemiyor gibi hissediyorum ona kafam takılıyor
Sebebi neymiş
valla knkk anlattım kıza böyle yapma falan üzülüyorum diye farkında olmadan yapıyorm falan dedi özür diledi ama hiç değişmedi hala aynı
Bi derdi vardır belki
kaç kere sordum olsa anlatırdı herhalde galiba sevmiyor beni