Aşk İlişkileri Değer Görmek için Karşı Tarafa Değer Vermemek mi gerekli? BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Değer verdiğiniZ kişiden gerekli değeri aldınız mı KS üyeleri😁 Güncellemeler+1 yıl Güncel Değer Görmek için Karşı Tarafa Değer Vermemek mi gerekli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evet değer vermediğiniz zaman değer görüyorsunuz 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Şöyle düşünmek lazım; ben senden de aynı inceliği beklediğim için değil bana yakışan davranışın bu olduğu sana böyle davranıyorum. 0 0 Yorumla
Kubra9900 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bence evet tek taraflı değer verince değersiz hissediliyor 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hadi ya öyle mi oluyormuş hangi felsefe bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet değer vermediğiniz zaman değer görüyorsunuz
Şöyle düşünmek lazım; ben senden de aynı inceliği beklediğim için değil bana yakışan davranışın bu olduğu sana böyle davranıyorum.
Bence evet tek taraflı değer verince değersiz hissediliyor
Hadi ya öyle mi oluyormuş hangi felsefe bu
Öyle artık galiba..