Arkadaşlar merhaba. esimle ayrı yaşıyoruz 7 ay olacak ama hiç kopamadik. ikimizde de hatalar var kabul ediyorum. Şimdi konuşmaya başladık bana dön gel demiyor ama imalarda bulunuyor. ( burnu havada biri asla dön demez ama çok pişman bunu biliyorum).. her neyse bugün bir fotoğraf attım açık bir fotoğraf kilo almismiyim dedim evet dedi oda özel bir foto attı. Canı beni istiyor farkındayım. Ben olmaz dedim hem bosanacagiz hem özel şeyler yaşayacağız bu bana göre değil dedim ama tabiki eşimi çok ozledim...
Bir sonraki ay gelecek yaşadığım şehire çocuğumuzu görmeye sende gel diyip duruyor ama gidersem beklentisi olacak ayrıca bosanacagiz ben böyle biri değilim dedim. her neyse bu adamı mum etmek istiyorum erkeklere soruyorum geldiğinde ne yapmalıyım veya şu an da özel fotoğraflar atsam bana işini görüp gideceği gözüyle bakar mi. Birde ben kendi şehirime yerleşsin istiyorum bana en etkili taktikleri verin. Unutmayın bu adam burnu havada biri asla yalvarmıyor ama yaşlanmış resmen bensiz. 🤣 Hadi acil yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer