Ayrilali iki ay olacak ama gunde 1000 kere girip profiline bakiyorum kendime hakim olamiyorum merak ediyorum erkekler de boyle mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben yeni hedeflere odaklanırım giden gitti önüme bakarım
Hic aklina gelmez mi merak etmez misin
Hayır
Ben Instagram hesabının takipçi sayısını falan aklımda tutup kontrol ediyorum arada uygulamadan bakıyorum sık sık bakarım bende
Yaaa 🦋 umarim seni ham eden birini bulursun. Ben de bakiyorum ama biz ayrildiktan sonra bir suru kizi takibe aldi. Arkadasim senin inadina yapiyor veya seni hemen unutmak istedigi icin yapiyor olabilir dedi. Sence neden yapti bunu
Ben baktığımda 3 gündür 4 kişi ekledi bunlardan 3ü kız ayrıca bende ona karşı 3 4 tane kız ekledim seninkide sana karşılık olsun diye yapmıştır. bide storyler falan atıyorum hesabım açık ama takip etmediği halde o da benim hesabıma bakıyor
Bu arada sizinde hakkınızda hayırlısı ama sizde benim gibisiniz olmazsa artık girmeyin uzun zaman aşk işine insanı çok yoruyor ve yıpratıyor
Hayir ben kimseyi eklemedim ama onunla surekli kizlari ekledigi icin kavga ediyordum. Ben de inadima yaptigini dusunuyorum ikimizin de hesabi kapali. Ya bakiyorsa demekki o da seni unutamamis sebep cok buyuk degilse bir sans daha verin birbirinize sevmek asik olmak cok zor bu devirde bulunca birakmamak lazim. Ya kesinlikle uzun bir sure kimseyi sevmek istemiyorum o kadar yoruldum ki. Tesekkurler
Aslında bi yanlış anlaşmaya bitti bizim ilişkimiz gelen bi mesaj vardı fake hesaptan bende cevap verdim diye onu aldattığımı düşündü ama engellemedi de ben hala aşığım ilerde tekrar özür dilesem olur mu ki
Eğer birbirinizi seviyorsanız o kadar küçük bişey için ayrılmayın sanki gerçekte aldattı tekrar konuşup anlaşılabilir aslında
Guzel bir sekilde aciklama yaparsan olabilir neden olmasin mesajlarin fotosunu ona atarsin veya gosterirsun sucsuz oldugun kesinse anlayisla karsilar ben de kil oluyorum ya erkeklerin su fake hesaplara cevap vermesini benim sevgilim de yapiyordu gerci o herkese cevap veriyordu cjsnxjs. Her neyse dedigim gibi o da seni izliyor ve unutmamis belki oturup konusursaniz gonlunu alabilirsin.
Aradan cok zaman gecmesini bekleme bence cunku biz kadinlarin beyni farkli isler. Kafasinin icinde kendini hakli bulacak bir tasari bulur parcalari birlestirir. Ve onu unuttugunu baskalariyla konustugunu dusunur o yuzden cok bekleme
O beni sevmiyor evet gercekte aldatti konu sadece sosyal medya degil. Ayrilirken bile ben onun icin agladim konusalim cozelim dedim goz yaslarim onun umrunda olmadi takir takir birisiyle yazisiyordu.
bugün o fake hesabın onun olduğunu öğrendim söylüyorum sensin diyorum gizleme ben affederim yine dedim öğleden sonra aricam bakalım
Hadi bakalim umarım gönlünü alırsın
Açmıyor telefonu ve konuşmuyorda görüldü atınca sinirden ve pişmanlıktan ağladım artik silahı kafama dayasam yeridir
Ciddi misin senin inadina yapiyor o da zaten bir sure uzak dur o zaman. Sansini denedin olmadi daha fazla zorlama ego yapar pesinden kosuyormussun gibi olur bir sure sessizlige gir hatta instada hikaye falan paylasma birak o seni merak etsin
bana biraz zaman ver kalp yorgunluğu var bende dedi ne olacak bakalım
Hakli ya hem kalbi kirilmis hem de guveni sarsilmis ayni seyleri ben de yasadim. ( tabi farkliydi bizim ama kizin hissettiklerini biliyorum.) seviyorsa seni affeder merak etme🦋
Benim de eski erkek arkadasim kac gundur evin altina geliyor o mu emin degilim ama cok benziyor. Evin altinda bir kafe var terasi bizim balkona ve evin girisine bakiyor. Gecen eve girerken bakti baya ben direk kafami cevirdim emin olamadim. Dun balkona ciktim tam is cikisi saatlerinde geldi 2 saat falan oturdu gitti. O mu acaba cjsjnx bugun yalandan cikicam emin olmak icin
güvenini nasıl kazanabilirim
Sosyal medyadan mesela kari kiz ekliyse onlari azaltarak baslayabilirsin ya da evet yapabilirim diyorsan kapat her seyi kiza yaz iste senin icin kapattim sadece sen ol istiyorum gibisinden cunku olay sosyal medya uzerinden patlak vermis surekli cevrimici gorunmemeye calis. Onun icin biseyler yap mesela hep takildigi veya tartistiginiz bir konu varsa o konuya dikkat et iliskinizi tam anlamiyla bilmiyorum o yuzden detay veremicem ama dedigim gibi onun icin biseyler yap
hesabımda hiç kız kalmadı hepsini sildim zaten benim için sadece o hesap açıkta zaten ister baksın ister bakmasın zaten pek aktif değilim ama sabah bi günaydın mesajı atsammi acaba biraz ara verdik sözde
Bence atma cok ustune gitme bekle biraz kafasini toplasin
evet bakarım dur yine bir bakayım aklıma getirdin
Ya haykirdim xjsjxjbshx
sevgili yapmış lannn bakmaz olaydım daha 2 gün önce yoktu
Sana bisey dicem belki de senin inadina yapmistir ben de gecen gun onun inadina gittim profile 🗝🤍🦋 emojileri koydum yani sen olmasan da olur bana erkek cok dercesine fjdjxj evet sacma birsey ama belki de inadina yapmistir
arkadaş çevremden de sordurdum sevgili yapmış :(
Ya uzuldum senin adina seven sevilmiyor ki zaten.
Ben 1 senedir evliyim ve hala bakıyorum.
Hmm boş ver ya dusunme esinle mutlu ol
Ne mutluluğu yaa açmayalım oraları deliye dönüyorum çünki
O zaman neden evlendin?
Yaaa lütfen. Özür dilerim yorum yazdığım için gerçekten. Bol şans sana. 👌
Hayir sen kusura bakma yargilamis gibi oldum biraz neler yasadigini bilemem ama unutma hep ikinci bir secenek vardir 🦋
Seçeneklerim yok oldu tamam mı. İhtimal bile yok hiç bişeye. Böyle yürüyeceğim.
Hakkinda hayirlisi olsun
Çok çok nadiren de olsa bakıyoruz
Engellemeseydi bakardik 🚬
Çok çükündürük bir eylem
Kim ayrıldı
Ben ayrildim
Sebep
Kari kiz pesindeydi beni cok umursamiyordu rahatti yani
Bakarlar erkeklerde
Ama ayrildikten birkac gun sonra hemen bir suru kizi takibe aldi
Klasik tc erkek ya
Kiskandirmak felan istiyordur kesin
Ama sonra ben de onu kiskandirmak icin profile 🗝🦋🤍 emojisi koydum bxjsjxj evet yaptigim sacma ama sinir oldum obur gun hemen beni aradi zaten ama numarasi engeldeydi cagri gecmisime dustu
Ondan olabilir iste
Seviyor musun
Maalesef seviyorum
Neden ayrıldınız ki o zaman?
Gozu disardaydi ve cok rahatti ayrildim
Erkek ayrıldıysa bakmaz
Ben ayrildim
Bakabilir
Hayır