Cok rahatti ve kari kiz pesindeydi ama bana daha once duzenli hir iliskim yoktu geneli takilmalikti ilk duzgun iliskim seninle dedi basta iyiydi ama sonra huylarindan vazgecmedi ben de ayrildim ama hala numarami silmemis neden sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uğraşma zahmetinde bile bulunmamış. Erkekler biz gibi bunları düşünüp kafa yormaz. Hele ki öyle çapkın biri
Evet kafamda oyle bir ihtimal da var
numarası yok kendisi de
En guzeli
İlerde lazım olur diye silmemistir
Ama onu kabul etmeyecegimi biliyor
Sen onu unutma diye
O zaman adam gibi sevseydi
Aggghhh siz kızlar. Odunsu ergenuslarda ne bulursunuz ki
Aynen ya pesimde o kadar efendi insanlar var ki biliyorum kabul etsem beni cok guzel sevecek deger verecek ama ben boyle s. refsizleri secip kendimi uzuyorum djsnxbbs
😂 😂 😂 🙈
Seni seveni sev
Keske oyle olsa biliyor musun bunu cok istiyorum ama beni seveni sevemiyorum illa ben kendiliginden sevecem asik olacam sirf beni sevdigi icin degil sebepsiz iste. Kendimde degistirmek istedigim en butuk huy bu
Gelsin aşk acıları
Silerim
Biz onlar gibi dusunemiyoruz iste ben de sildim direk ama onlar sonra lazim olur diye silmiyor
Belki profil fotoğrafını falan herkese açık yapmıştır
Profil fotosu herkese acik evet ama durumu gizli ben kendimden bakinca durumunu gorebiliyorum arkadasimdan baktim durum yoktu
Belki bigün lazım olur 😜
Ama onu asla kabul etmeyecegimi biliyor ve bir suru kari kiz var beni mi takacak
Daha önce elde edilmiş olan hep kolay gözükür
Su ana kadar aldigim en mantikli cevap biliyor musun. Evet haklisin onu cok sevdigimi biliyordu cunku bu da en buyuk hatamdi
Hatta sana bişey daha diyim. Her red aldığında (başka kızlardan) sana yazmıştır. Teselli için
Ya zaten ne oldu biliyor musun biz ayrilirken bile aradim ayrilmak istiyorum dedim o ara bile birisiyle yazisiyordu kim dedim is arkadasim dedi ama saat gece ikiydi. inanmamistim zaten eskisi kadar bulusmak da istemiyordu ve hep onlinedi. Sanirim o kisi onu reddetti cunku yaklasik 2 hafta once beni aradi numarasi engelde oldugu icin ulasamadi ama numarasi cagri gecmisine dustu. Mesela wp da veya instagramda engeli yok ama hic arayip ulasamamasina ragmen hic yazmadi oralardan. Arkadasima sordum o da ayni seyi soyledi seni kolay lokma goruyoru kiz onu red ettigi icin aradi egosunu tatmin etmek icin ama engellendigini gorunce afalladi ve yazmak istemedi dedi. Şu an senin yorumunu okuyunca daha iyi anliyorum
Aynen öyle olmuş. Sen nasılsa hemen ona dönersin seni ikna eder zayıf yönlerinş biliyo falan
Ama guzel bir kizim ve istedigim erkegi elde ederim bunu da biliyor cunku o aramadan bir gun once profile 🔐🤍emojileri koydum tepkisini merak ettim obur gun hemen aradi. O zaman ne dusunmustur sence
Kalbim kapalı sevgilim var demek istediğini düşünmüştür bence. Kaç yaşındasın
Onu biliyorum da vaz gecmismidir sence? 23 yasindayim
O zaten senden vazgeçmiş. Sen onun için hep ikinci seçeneksin. Tesellisin. İhtiyacı olduğunda karşılamak istediği kişisin. Bu tarz ilişkilerden fayda gelmez
Dogru haklisin icimde degisecegine veya beni sevecegine dair umutlar vardi ama sayende artik yok biraz da olsa kendime geldim hep kendimi kandiriyordum. Yolda ona benzeyen birini gorunce bile eve gelince saatlerce agliyordum. Ona hic hatam olmadi deger verdim cok guzel sevdim beni neden sevmedi?
Mesaj atar mısın
istek attim mesaj atamiyorum
Bende atamıyorum 😄 snap var mı
ya da başka bi uygulama