Kafayı yicem ya?

Ya arkadaşlar biz sevgilimle ikimiz ilerisi için para biriktirmek istiyoruz. Onun bazı borçları var ayriyeten kenara birikim yapıcaz ve evlenicez ne kadar kazanırsak şuanda o kadar hızlı olucak her şey. O şu an çalışıyor ben ise 1ay olmadı mezun olalı. Ben tek başıma yapamıyorum borçlar var vs vs söylüyor banada destek olman lazım diyor. bende iş bulmaya çalışıyorum. Ya çabalıyorum diyorum anlamıyor. Bulamıyorum kafayı yicem. Bu seferde strese giriyor bana diyoki o zaman dua ederiz bende çalşmam olur biter ben ilgilendikçe her şey yoluna giricek sabredelim dedikçe artık yoruldum herkes tatildeyken bile işe gidiyorum sırf borçlarımız bitsin aile olalım diye. Ya bende bu durumda üzülüyorum. İş bulamamak benim sorunum mu sürekli bi yerlere başvuru yapıyorum mesleğim dışındada başvuru yaptım offf napcam ne tepki vericem ben ona karşı. Nasıl davranmalıyım? Şimdi bana kızıyo stresten biliyorum ama diyoki sanki türkiyede iş yok mesleğin dışında bulunur hemen diyor. Nolur akıl verin bu kadar insan sıkıştırılmaz ben ne yapıcam bilmiyorum😔

Kafayı yicem ya?