SEVEREK AYRILDIK?

4 YILLIK sevgilim Şubat ayında benden ayrılma kararı aldı. Evlilik yolunda bir adım atmadığı için çok sık kavga ediyorduk ve sonunda ben ilişkiyi artık kaldıramıyorum dedi ve bitirdi. Ve 6 ay boyunca hiç aramadı. 15 Ağustos gecesinde gece 2 de bana mesaj atmış duymadım. sabah 7 de telefonumun çalmasıyla uyandım. birden ben sensiz yapamıyorum lütfen görüşelim dedi. Şaşırdım. Sonrasında işyerime geldi aynı gün ve ben seni çok seviyorum sensiz yapamıyorum çok özledim vs. dedi. 2 gün sonra buluştuk oturduk konuştuk. Fakat kendisinin şu an için hala evliliğe hazır olmadığını söyledi tekrar ve beni tekrar hayal kırıklığına uğrattı. Çabalayacağım söz vs. dedi. Ama ben ciddi bir adım atmayacvaksa devam etmeyeceğimizi söyledim. 20 Ağustos günü buluştuk son kez konuştuk o istemese de bu sefer ben ayrıldım. Peşimden geldi seni hiç unutmicam falan dedi. O gün vedalaştım onunla ama o vedalaşmadı bu son değil dedi. O günden sonra hiç konuşmadık bitti. Çok üzgünüm. ve biliyorum onunda hala aklı bende. Benimde onda. Ama olmadı. Çok üzgünüm bunu nasıl atlatacağım. En önemlisi de bekleyip, umut etmeyi ne zaman bırakacağım?

SEVEREK AYRILDIK?